Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)Reportajele anului 2015

Topic: Iulie 2015

20 posts, 9102 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Iulie 2015 TibiV

Si acum... BREAKING NEWS !!!

Poze din luna mai:
Aici e de fapt intersectia a 3 strazi...

Si poze deduminca, 26 iulie

Acum de pe noul NG spre intersectia cu IH

Au spart si IH ca sa treaca conducta de canalizare dincolo... Au spart si au astupat insa doar cu pamant...
Conducta vine aici.

Iata si conducta, incomplet acoperita (probabil intentionat, sa le fie usor sa o gaseasca...:) )

Acum in dreptul intrarii la Leoser, vedere spre Romstal.

Au aparut doua baraci...

Vedere spre pasaj

Cu zoom se vede ca se inalta si aici ziduri din boltari...

Vedere din acelasi loc spre Romstal

Si cam asta a fost ultimul meu reportaj din iulie...

Re: Iulie 2015 andrei11

In ultima zi a lunii Iulie  impreuna cu colegul iliutu am dat o raita si prin zona. Mentionez ca fotografiile sunt usor "masluite", luminescenta fiind destul de scazuta la ora respectiva.
Asadar :
In  prima poza se observa un andrei11 foarte tensionat, deasupra mea imi bâzâiau firele intr-una. Am sperat sa mi se incarce si mie telefonul, dar degeaba.
Un andrei11 tensionat
DSCN1071.JPG (530.98 KB; downloaded 1726 times)

In poza urmatoare, un cadru general asupra elementelor celor mai evidente  care ies in relief.
DSCN1052.JPG (605.16 KB; downloaded 1726 times)

Si o poza de-a lungul rampei
DSCN1070.JPG (593.54 KB; downloaded 1727 times)

Aici am vrut sa pozam "firele", intr-adevar sunt foarte aproape de rampa, categoric vor trebui sa fie realocate. Poate din poza nu iese asa in evidenta acest aspect, dar nu exista gabarit de trecere in siguranta pe sub fire. Cel putin reteaua care este mai spre Dambovita nu are nici un fel de gabarit.
DSCN1072.JPG (498.88 KB; downloaded 1725 times)

O treaba interesanta, ce o fi ?
DSCN1081.JPG (438.22 KB; downloaded 1739 times)
DSCN1083.JPG (423.8 KB; downloaded 1727 times)

In final, asa, o poza de "impresie artistica", putem sa-i punem si un titlu, "Reteaua". Pacat ca e de luna trecuta si nu putem sa participam cu ea la concursul foto
DSCN1089.JPG (506.26 KB; downloaded 1733 times)

Trei observatii
Nu stiu de ce pe o poza apare o data aiurea, toate pozele sunt facute in ziua de Vineri 31 Iulie 2015, mai pe la apus.
Evident ca sunt mai multe poze facute, dar le-am postat pe cele reprezentative. Sunt multe poze care practic se repeta si nu avea sens sa le postam.
Pozele sunt facute de coleguliliutu.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reportajele anului 2015  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433302 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”