Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutobuze, autocare, microbuzeMercedes-Benz

Topic: Mercedes Citaro C2 (euro 5,EEV,6)

20 posts, 9382 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) Goldmund

Ai dreptate, George, si aici exista indivizi care murdaresc, arunca hartii si lasa ziare prin autobuze/tramvaie, insa la fiecare capat, cineva le strage, de multe ori vatmanul, iar o data pe zi sunt spalate si curatate de echipe speciale. Si eu m-am intrebat de ce comanda Bucurestiul autobuze/tramvaie cu scaune din plastic. Chiar daca la inceput le taie cineva, totul este ca magarii sa fie pedepsiti(oricum, exista camere de luat vederi si in tramvaie!)Pui si afise cu 'amenzi de pana la 100mii lei pt. distrugere' .
Problema este cu vandalismul nepedepsit

Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) Dominatrix

Goldmund wrote:
Si eu m-am intrebat de ce comanda Bucurestiul autobuze/tramvaie cu scaune din plastic.
Simplu, pentru ca sunt mai ieftine, iar cei care iau aceste decizii oricum ii doare in cot de confortul calatorilor care vor folosi respectivele vehicule.
George wrote:
Indiferent ce cumparam, ar fi bine sa renuntam la tigania si la aberatia cu scaunele de plastic, sa cumparam autobuze cu aer conditionat si sa le si intretinem un pic.
Atat timp cat in Romania "merge si asa", si se accepta si altceva decat  lucrul dus la bun sfarsit si facut asa cum trebuie, perpetuand un mod de gandire si de actiune care din pacate a inceput sa defineasca Romania, nu avem cum sa evoluam. Ne vom scalda in continaure intr-o balta calduta, ca si pana acum. Nu ma refer neaparat aici la scaunele din autobuze, ci in general.

Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) Aron

si eu m-am intrebat de multe ori, dar mi-am gasit raspunsul in troleibuzele citelis. Mai exact, acum daca comanda RATB-ul un lot de autobuze/tramvaie/troleibuze deja nu ma preocupa cum sunt scaunele deaorece dupa parerea mea e mai bine sa stai putin incordat pe scaune decat sa evacuezi masina dupa ce ine un aurolac, se aseaza pe scaunul cu burduf(citelis) si dupa ce pleaca lasa toata duhoare imprimata in scaun si nu se mai aprorie nimeni de scaun la mai putin de 10 metri, acum nu stiu , asta e punctul meu de vedere, si au fost multe cazuri.

Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) SprinterXP

Intrebare: Aceste Citaro au motorizare euro 5 sau euro 6?

Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) mitzu

Scrie si in numele topicului ca sunt euro 5..

Re: Mercedes Citaro 3 (euro 5) Der Hofmeister

SprinterXP wrote:
Intrebare: Aceste Citaro au motorizare euro 5 sau euro 6?

Momentan, se va comercializa o perioada variantele Euro 5 si EEV (un Euro 5 eficientizat la nivel de consum, emisii si performanta). Insa incepand cu sfarsitul acestui an, va fi introdusa in oferta si motorizarea Euro 6 (probabil similara celor din noua serie Blue Efficiency Power, introduse pe noua generatie Actros).

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Mercedes-Benz  • 
Choose destination

Since our 2476 forum members have written 438737 posts in 5494 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”