Topic: Rame TE nemodernizate
22 posts, 14411 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Rame TE nemodernizate
Utilizator anonim
Nu, de prin 2017 parca. Ultimele faceau pe Teius - Cluj si Cluj - Dej - Bistrita.
Nu, de prin 2017 parca. Ultimele faceau pe Teius - Cluj si Cluj - Dej - Bistrita.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Eu stiu ca prin 2014 sau cel tarziu 2015 a circulat ultima garnitura.
Eu stiu ca prin 2014 sau cel tarziu 2015 a circulat ultima garnitura.
- LOLEST
-
Posted:
-
LOLEST
O urma a ce a fost candva... (P.S. TE-ul din poza nu e 25, nu ii cunosc numarul)
O urma a ce a fost candva... (P.S. TE-ul din poza nu e 25, nu ii cunosc numarul)
419b4ca6-1100-412c-9195-8be76956e9ef (1).jpg (128 KB; downloaded 2690 times)
5410937a-8c75-4ab6-ab0a-aded9512ae4e (1).jpg (256 KB; downloaded 2690 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
TE 111 de la Revizia de Vagoane Craiova a fost scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
Utilizator anonim wrote here:
TE 111 sosit in Bucuresti Nord cu R Brasov - Bucuresti, cel mai probabil pentru casare. Totusi pe ea scrie ca apartine de Craiova.
TE 111 de la Revizia de Vagoane Craiova a fost scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
După 9 ani de la acest mesaj, i-a venit rândul să fie scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
Robert24 wrote here:
TE 115 inca circula. Ba chiar se si spala!
După 9 ani de la acest mesaj, i-a venit rândul să fie scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
TE 64 și TE 69 de la Revizia de Vagoane Cluj au fost scoase la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
TE 64 și TE 69 de la Revizia de Vagoane Cluj au fost scoase la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
TE 55 de la Revizia de Vagoane Brașov a fost scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
TE 55 de la Revizia de Vagoane Brașov a fost scos la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
TE 59 și TE 67 de la Revizia de Vagoane Buzău au fost scoase la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
TE 59 și TE 67 de la Revizia de Vagoane Buzău au fost scoase la licitație luna aceasta pentru valorificare prin Bursa Română de Mărfuri.
📖 Pagination options