Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2612 posts, 811991 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 181 182 183 184 185 186 187

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor ericbrudii

044 prezent pe linia 1.

Re: Repartizarea tramvaielor Gabyyyyyy9001

Dar nu știu ce caută 044 în linia 1, deoarece linia 1 nu mai are ture de Victoria, dar în fine, o ciudățenie

Re: Repartizarea tramvaielor moonteanu

Ne reamintim de faptul ca exista un fel de alianta Victoria-Colentina-BN. De-aia mai apar tramvaie de BN pe 1 sau de Colentina pe 11,47,etc.

Re: Repartizarea tramvaielor Nenea_titi

- 044 este B.N., care e garat în Depoul Victoria
- Depoul Victoria se află pe traseul lui 1.
- Este tramvai funcțional ? La traseu cu el.

Totuși, de Colentina pe 11 sau 47 este total ilogic, 47 ar trebui să fie Alexandria, Militari sau Giurgiului.

Re: Repartizarea tramvaielor REDX

044 a fost împrumutat de Depoul Colentina și a înlocuit vagonul 211, care s-a defectat mai devreme pe traseu.

Re: Repartizarea tramvaielor romanianrailfan

Incredibil cum un CA inlocuieste un clasic..

Re: Repartizarea tramvaielor Valixcz

277 este prezent pe linia 32, pe infoTB nu apare.

Re: Repartizarea tramvaielor Gabi23

Este cu afișaj 32 și cu călători? Dimineață în jurul orei 6:40 a produs blocarea liniilor 23 și 27 la intersecția Liviu Rebreanu x Nicolae Grigorescu, sens Unirii. era repartizat pe linia 27.

Re: Repartizarea tramvaielor Valixcz

În momentul când am scris, da, avea călători și afișajul aferent liniei 32, mergea spre Depoul Alexandria, l-am vazut în stație la Petre Ispirescu.

Re: Repartizarea tramvaielor georgica2704

S-a retras la Alexandria și a zis și vatmanul să nu se plimbe singur. A revenit repede pe linia 27.

In acest moment, 146 este repartizat pe linia 10. Vad ca aceste imprumuturi Titan-Dudesti au inceput sa fie cam dese. Asa mari probleme cu parcul au cei de la Dudesti, in conditiile in care s-au suspendat o gramada de linii in ultima perioada?

Re: Repartizarea tramvaielor SynK

3810 este prezent pe linia 11.
3810.png (211.52 KB; downloaded 714 times)

Re: Repartizarea tramvaielor Gabi23

Sunt utilizate toate vagoanele disponibile. Posibil dimineață să fi avut revizie etc. la schimbul 2, fiind funcțional și disponibil în depou a fost scos pe linia 11.

Nu este o asa mare noutate. A mai fost acum cateva luni un imperio de 41 pe 11(nu in august, ci anul acesta) si 3884 acum cateva saptamani. Nu mi se pare o problema utlizarea Imperio ale lui 41 pe alte linii, mai ales cand e nevoie de ele(acum, spre exemplu, s-a stricat 3897).
In alta ordine de idei, 303 este repartizat in premiera pe 25.

Go to page:  1  ... 181 182 183 184 185 186 187

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466215 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”