Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096887 views

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 328

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Utilizator anonim

Astaldi/Astalrom.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Mille wrote:
Cele doua pasaje ar trebui facute in acelasi timp. Lucrarile de la Mihai Bravu functineaza ca un filtru pt Piata Sudului si cele de la Piata Sudului ar functiona ca un filtru pt Mihai Bravu. Daca se lucreaza doar la unul sau la ambele, timpul de trecere este acelasi deoarece si nr. de masini este acelasi. Diferenta este ca daca se lucreaza la ambele, se va astepta la ambele (juma-juma), iar daca se va lucra doar la unul se va astepta dublu la acesta (toate masinile vor ambuteia zona aflata in lucru). Avantajul de a se lucra in acelasi timp la ambele pasaje ar fi ca strangularea (unica sau dubla) va dura mai putin.

Tu pt chestia asta ti-ai facut cont pe forum?? Ai gandit-o mult??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

E bine. Macar avem certitudinea ca se va lucra si de calitate si in termeni de lucru decenti

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Am si eu o intrebare. Pasajul se va construi pe modelul celui de la Baneasa? Cu facut ditamai groapa pe mijloc, betonare pereti si acoperis de beton sau vin cu o cartita ceva si lucreaza pe dedesubt?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pasaje dinastea pe sub o intersectie o sa fie sapate mereu cu transee, cand o fi un tunel mai lung de 100m sau pe sub o apa ceva o sa vedem scut.

• MNP
  • Posted:
  •  

Adica toata circulatia KO. OK.

Nu se poate folosi cartita la un tunel de cateva zeci de metrii intr-o intersectie.

• MNP
  • Posted:
  •  

Am inteles.
Nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa urmeze in zona. Daca acum la ora 18 pe Oltenitei se fac 25-30 minute de la IRA pana treci de intersectie, cand o sa mai fie si santier acolo, dezastru e putin spus.
Parca as pune si pariu ca dupa ce fac baietii gropanul in mijlocul drumului descopera ori ca nu stiu ce utilitati trebuie relocate ori ca nu stiu ce fosila zace acolo si trebuie sa vina arheologii ori apare Nicusor Dan sa ne salveze de ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Problema cu viteza pe Oltenitei tine exclusiv de acea trecere de pietoni, nesemaforizata, de la statiile  de tramvai. Nicidecum nu tine de traficul din intersectie.
Urasc acea trecere de pietoni, inclusiv pe cea de pe sos berceni, dintre gurile de metrou, treceri pe care in permanenta se gaseste sa treaca pietoni.
Sa treaca, la modul "eu sunt stapan pe trecerea asta, asa ca opriti voi masinile, nu trebuie sa ma opresc eu inainte sa pun piciorul pe carosabil si sa vad care-i treaba cu masinile"

Oricine sapa o groapa in Bucuresti e surprins de gasirea de utilitati lafel cum autoritatile sunt surprinse anual de venirea ierni, nimic nou sub soare.
Asta cu pietonii e vechea discutie ca soferul face scoala de sofat da pe pieton nu-l invata nimeni cum sa foloseasca trecerea.

• MNP
  • Posted:
  •  

Aia cu trecerea de pietoni este una. Pacalicii aia care raspund de trafic au pus pe Tineretului semafoare din 10 in 10 metri dar aici le-a fost greu sa puna un semafor pentru pietoni sau sa desfiinteze naibii trecerea aia de tot.
O alta problema este cu taxiurile care stationeaza vesnic pe prima banda si pe coltul spre Vacaresti. Pe astia nu ii vede nimeni si nesimtirea este maxima.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Oho, ma unge pe suflet ce scrii acolo, da asta cu trecerile de pe tineretului e culmea semafoarelor din Bucuresti. Semafoare cu buton, peci de la unu si dai de altul pe rosu.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Partea buna... cand nu este trafic nu mai apasa nimeni pe buton. Asta este solutia morala, pentru ca inainte trebuia sa negociezi regulamentul rutier. Adica stateai la mila pseudosoferilor sa te lase sa traversezi pe fuga. :twisted: La o adica zona este recreationala, ditai parcul. Masinile sa o ia pe Serban Voda, ca nu mai au semafor pana la Belu. De asemenea de la Unirii la Vacaresti se poate ajunge foarte frumos pe chei.
Mai erau unii acum ceva ani care voiau sa largeasca Tineretului la dimensiunea lui Cantemir si Vacaresti. Ca tot era parcul mare.  :evil:

• MNP
  • Posted:
  •  

@133 313
Eu unul cand iti citesc posturile, ma intreb daca nu cumva esti pieton de profesie si Nicusor Dan deghizat. No offence.
Nu a zis nimeni sa nu fie semafoare, ca e parc, bla bla. Bai nene, dar in secolul tehnologiei si a banilor care se FURA prin toate mijloacele, se pot gasi niste cai inteligente ca acele semafoare ( 7-8 semafoare intre Sincai pana in Vacaresti) sa fie dracului sincronizate cumva. Am uitat, este mai greu cu inteligenta in institutiile de stat. Astia sunt destepti doar sa faca studii de fezabilitate pe milioane de euro din care rezulta ca nu se poate face nimic.
Si, unde au pus atatea semafoare intr-un kilometru, sa puna dracului macar unul si acolo unde este nevoie.

Plus de asta, daca eu am nevoie sa merg din centru pe Vacaresti, de ce ma trimiti tu sa ocolesc ba pe la Serban Voda, ba pe Splai? Ca sa mergi tu cu 313-le lejer pe Tineretului? De ce nu inchidem toate strazile atunci?

Uite inca o mostra de tampenie si incompetenta a astora care ne dirijeaza noua viata prin Bucuresti: daca mergi pe Tineretului si ajungi la Sincai, nu ai voie sa faci stanga pe Serban Voda ca cica blochezi traficul. OK. In schimb, ai voie sa faci stanga cand vii dinspre Unirii si vrei sa o iei spre Bd. Gheorghe Sincai. Nu cumva este acelasi lucru cu trafic blocat sau incurcat?

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”