Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096538 views

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Gresit, nu e nici politica, si nici ieftina. Cand ai o problema, e de bun simt sa te zbati ca sa o rezolvi. Nu sa arunci vina catre altul si sa ridici din umeri si sa zici ca nu sunt bani, asta e, mai stam 2 ani.

Iar comunicarea privind stadiul proiectului este absolut deficitara. Lasand la o parte ca fostul primar (interimar) a mintit masiv spunand ca e gata 80%, acum mai avem doua comunicate care se bat cap in cap, ambele venind in noul mandat al noului primar. Cum adica a scazut gradul de realizare de la 63% la 53%? A aruncat cineva pamant inapoi in groapa? Nu cred. Care este gradul REAL de realizare si cand a gresit/mintit primaria, la 53 sau la 63? Asta nu cred ca mai tine de fostul primar...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Domnilor !!!
Mai conteaza ca a mintit primul s-au al doilea,conteaza ca nu este gata nici in iarna nici la anul ci in 2018 !!!!!!

O sa fie vai de mama noastra in acest mandat al doamnei primar . Sa vedeti ce lucrari de mare anvergura se vor face !!

ZERO !!!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Hai sa nu ne inflamam degeaba in baza unui comunicat scuipat pentru fraieri. Propun sa asteptam septembrie inainte sa ne enervam.

Suntem aici din cauza ca primaria nu stie sa comunice coerent si corect. In rest eu sunt de acord sa nu ne inflamam, o sa aflam tot ce ne intereseaza din rectificarile bugetare viitoare.

• ps4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ps4

@Costin In logica formulata de tine, guvernul tehnocrat de astazi este vinovat pentru toate neajunsurile infrastructurii din momentul acesta. Serios? Cred ca guvernele/liderii locali, in cazul nostru noul primar, ar trebui judecati pentru ce contracteaza, semneaza, executa etc Evident ca si proiectele vechi trebuie continuate si finalizate cat mai grabnic, dar sa imputi cuiva care a preluat mandatul de 7 zile ca un proiect mostenit este deficitar este politica ieftina.

Eu imput urmatoarele fapte:
1. de la preluarea mandatului, ritmul de lucru a scazut
2. de la preluarea mandatului au fost comunicate doua grade de realizare a proiectului complet ilogice (al doilea mai mic ca primul)
Problema majora (si initiala) a proiectului au fost utilitatile si managementul prost al devierii acestora. Daca si acum este o problema de genul (putin probabil), ar fi trebuit comunicata. In rest ramane sa vedem bugetul.

Eu le vad ca pe niste fapte demonstrabile, nu este "politica ieftina". Ceea ce va recomand si voua sa evitati.

• ps4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ps4

Sintetizarea de mai sus mi se pare perfect obiectiva. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Suntde acord cu spune Costin. In ultimele luni ritmul de lucru a scazut foarte mult . Eu nu am sa pot intelege cum nu au reusit sa mute utilitatile in timpul prevazut ? Chiar nimic nu se potriveste cu planurile care banuiesc ar fi trebuit sa existe !!!! Si nu este singurul santier la care se intampla asta !
Nu ne inflamam, dar prelungesti termenul cu 18 luni mi se pare foarte exagerat si isi bat joc de noi !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Cand e clar ca intrii in penalizari atunci o lasi mai moale si se fac alte calcule, sau doar intra in concediu pe vara.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Măi fraţilor,
mai uitaţi-vă o dată la pozele lui misterr de vineri.

Dacă voi vedeţi acolo o încetinire puternică a ritmului, atunci nu ştiu ce să mai zic...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Shogom

Oamenii care pozeaza si posteaza aici in cunostinta de cauza pot estima, macar defalcat pe PP1, PP2..., PR, procent de realizare?Si nu ma refer neaparat la finisaje, cat la partea de structura.
   Am o certa banuiala ca vor nimeri mai bine decat floricele aruncate de PMB pana acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Eu zic asa: pasajul rutier gata in august, maxim septembrie.
Tot atunci PP3.
PP1 si PP2 octombrie "la gata".

Cu PP4 nu stiu ce sa zic.
Acolo trebuie facuta "strapungerea" de pe o parte pe alta, evident cu noi restrictii de trafic.
Bunul simt spune ca asta ar trebui facut in lunile de vacant iulie & august. Sapare galerie, acoperire, asfaltare.
Finisajele si dat la cheie - probabil tot octombrie, dar doar daca fac galeria acum, fara deranj mare in trafic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Nu va mai inflamati inutil, vedeti pe 'stiri' explicatia corecta...
La buna vedere!
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Păi şi atunci mai e adevărat ce s-a tot spus că dacă nu e gata până la 30 iunie 2016 restituim şi ceea ce s-a decontat până la 31.12? Ştie cineva în Bucureştiul ăsta, în ţara asta... cu ce se ocupă? Că asta nu am auzit-o la şanţ, ci din gura a diverse oficialităţi. Acum nu mai e 30 iunie, e ajun de 1 aprilie la anu'?

Go to page:  1  ... 166 167 168 169 170 171 172  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”