Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Yutong U12

186 posts, 53180 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14

📖 Pagination options
Re: Yutong U12 Nenea_titi

Eu văd uneori pe bord autonomii imense, la 68% văd 79 km, de exemplu. Mi se pare destul de bună. Cât despre mașini, nu creditam atât de mult un producător chinez...e drept, am văzut unul cu aproape 30000 km. Asta am auzit și eu, defectele la ele au fost mici, puține și ușor de remediat în timp scurt, în plus, este personal atât din China cât și din Anadolu, care intervin foarte rapid în caz de nevoie. Asta cel puțin, contează.
Mi se pare că este printre primele dăți în care Depoul Bucureștii Noi își scoate parcul nominal, înainte am înțeles că aveau lipsuri (mașini defecte, lovite, ettc, inclusiv la Solaris, la Yutong nu a fost cazul). Foarte interesant. Și totuși, Yutong au vândut în țări de top, Norvegia, Danemarca, Olanda, Elveția...

Re: Yutong U12 punmeister

Dubios este ca avem doua povesti. U12T in Arnhem inteleg din Olanda ca au avut mari probleme inainte de a fi puse in exploatare, plus ce au aparut dupa aceea. In timp ce U12T la Bucuresti a fost efectiv fara nicio boala a copilăriei, plus un MTBF imbatabil.

Re: Yutong U12 Nenea_titi

Oricum ar fi, se pare că YUTONG au produse de calitate foarte bună. Iar faptul că au avut la garaj sprijin necontenit din partea producătorului și a importatorului a contat enorm. Am întrebat pe diverși șoferi și am auzit că au personal dimineața, personal seara, se intervine și sâmbătă și duminică dacă se solicită, din partea ambelor părți (yutong și anadolu) ! Este chiar surprinzător.
Au avut, din ce am auzit, mici boli ale copilăriei legate de captatori că nu se retrăgeau sau se blocau și trebuiau acționați manual, precum și unele erori de software, care nu au imobilizat mașina, dar care s-au remediat repede, s-a venit pe seară la retragere, sau în weekend și s-a corectat. Au mai fost cică diverse chestii, unele nu din cauza mașinii cât a operării greșite sau accidente.

Re: Yutong U12 PaulIP

punmeister wrote here:
Dubios este ca avem doua povesti. U12T in Arnhem inteleg din Olanda ca au avut mari probleme inainte de a fi puse in exploatare, plus ce au aparut dupa aceea. In timp ce U12T la Bucuresti a fost efectiv fara nicio boala a copilăriei, plus un MTBF imbatabil.

Eu înțelesesem că a durat mult să fie puse în exploatare pentru că tot personalul a trebuit școlarizat pe ele înainte de toate, și tot nu s-au obișnuit șoferii (parțial pentru că sunt singurele lor scurte, iar ei erau învățați pe articulate). De asta le-au scos din circulație iarăși, să mai facă extra-cursuri. Boli ale copilăriei au avut și ele, ca și ale noastre, doar că olandezii au abordat chestiunea asta mult mai „metodic” în loc să le repare „on the fly” cum s-a făcut la noi.

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2745 forum members have written 468823 posts in 5847 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”