Zona metropolitană București → Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1818 posts, 446953 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Just a User

TudorSt wrote here:
Iar linia 11 a primit, tot din 7.09, un tur de Militari, pe lângă cele de Victoria și BN.

Sunt 4 ture in total si sunt repartizate vagoane de Alexandria cu vatmani de Militari.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) TudorSt

Ah, am înțeles. L-am văzut repartizat pe 325 câteva zile la rând și de aia am presupus ca e doar un tur.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) ThatDude

Gabi23 wrote here:
[...]
La momentul când se va putea circula, pe sensul spre spre Filaret va tranzita strada Tipografilor.
[...]

Se mai aude ceva despre această modificare?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) CA 205

S-au deviat in vreun fel astazi liniile 1/10 din cauza protestului din Piata/Pasaj Victoriei?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) cristi_158

Da, linia 1 a fost deviată la Aeroport Băneasa și linia 10 a fost deviată la Depoul Militari.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) idk_vlad

Care e motivul pentru care 323/385/640 nu mai opresc în ,,terminalul" de la Sf. Vineri?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) V2A

Deoarece a fost mutată linia 640 în terminal, în locul liniilor 323 și 385. Până ieri, 640 staționa pe prima bandă a Str. Sf. Vineri.

Re: Repartizarea troleibuzelor DenisM017

Nenea_titi wrote here:
La suplimentare din 79 mă refer la 69, 85, 66 și alte linii care nu au nevoie de mașini cu autonomie.

Degeaba suplimentezi liniile respective dacă troleibuzele de pe 86 și 97 vor fi și mai solicitate decât în prezent pe relația Moșilor - Piața Romană după o eventuală suspendare a liniei 79. Și-așa vehiculele sunt foarte aglomerate deja, inclusiv la prânz... nu vreau să știu cum ar fi fără 79, care funcționează foarte bine ca ajutor pentru 86. Ar putea să pară că întoarce ca nuca în perete la Calea Moșilor, dar troleibuzele se aglomerează cel mai tare fix acolo (pe sensul spre Piața Romană), respectiv se golesc destul de mult (pe sensul spre Foișorul de Foc).
Poate ar trebui să se găsească o soluție pentru el ca să nu meargă tocmai până la Clăbucet. De la Gara de Nord spre Clăbucet ai într-adevăr alternative, precum 93 (în plus față de 97, care circulă și pe Bd. Dacia). Dar faptul că circulă mai mult gol pe Griviței, unde oricum se știe că e în plus doar ca să aibă unde să întoarcă, nu e un argument bun pentru suspendare, fiindcă scopul liniei 79 nu este să circule full pe Calea Griviței, ci să îl ajute pe 86 pe porțiunea cea mai solicitată, adică undeva până la Gara de Nord. Asta este și problema cea mai mare: linia 86 chiar nu mai poate fi suplimentată pentru că nu mai au cu ce, iar suspendarea liniei 79 ar fi benefică cel mult pentru alte zone, dar în niciun caz pentru zonele deservite de 86, care mai mult vor avea de suferit prin reducerea capacității de transport pe o relație deja aglomerată.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Bogdan Ciorascu

Acum ca lucrarile de termoficare pe Duca s-au incheiat cred ca sunt conditii optime ca 79 sa intoarca din nou la Gara de Nord.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Gabi23

Trebuie modernizată rețeaua de tramvai-troleibuz în cadrul LOT 7. În zona Cuza x Duca x Varnali sunt lucrări cu închidere totală de trafic.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) tibi227

Pe Bd. Bucurestii Noi cum se va proceda cand vor inlocui reteaua? Vor circula troleibuze cu autonomie/autobuze pe linia 95 in cursul saptamanii?

In weekend ma gandesc ca nu ar fi probleme, traseul fiind deja deservit exclusiv cu Yutong de cateva luni.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) GPS

Probabil se vor monta stâlpii și consolele, urmând a fi închideri de scurtă durată pentru instalarea firului, așa cum s-a procedat pe Calea Moșilor.

Go to page:  1  ... 124 125 126 127 128 129 130

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2754 forum members have written 469621 posts in 5852 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”