Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1100309 views

Go to page:  1  ... 123 124 125 126 127 128 129  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Uite aici poze proaspete (probabil au fost făcute în urmă cu vreo 12 ore) ale unui coleg care dă şi pe aici, dar mai rar...

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=30.msg110608#msg110608

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Am trecut aseară Oltenitei. În locul unde se introduceau tuburile acum este curățenie. Nu mai există nimic. Macara , baraca, toate au fost ridicate. La Mega Image la ora 18 30 erau multe veste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@133 313

Exact asta vreau sa spun si eu, cand or incepe lucrul la rampa de intrare, atunci incepe coutdown pentru termenul de finalizare.

misterr,
super-poze !
:bere:

De-ai sti cat am incins F5-ul toata dupa-amiaza... :)

Setul 1 poza 6 este cu dedicatie pentru @133 313.
Cu zoom pe armatura!!

Inteleg ca au mai "tras" pereti mulati la rampa Nitu Vasile partea cu Piata

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Nu cred ca se incumeta careva sa dea gauri in PM ca sa prinda un decor pe schelet, ar fi arteziene in pasaj (mai ales ca sunt subtiri mulatii, nu ca la metrou). Iar placarea peste pereti uzi si-a aratat "valoarea" la pasajul Unirii. Asa ca era singura solutie morala desi e cam tiganie. Ata ete. La troleibuze s-a gandit cineva? Cum or sa intoarca?  :twisted: Sau mai bine spus... daca or sa mai intoarca?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Vezi ca e desenat aici foarte clar cum vor intoarce troleibuzele.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da, dar are rost? Mutarea capatului jos sub podul MB ar fi un pas real inainte spre unirea retelei din Berceni cu Baba Novac. Sa poata merge la ITP si singure, ca nu trece saptamana sa nu vad cateva duse cu fumigenele la ITP.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Lasă că o să-l târască iar pe 76 la Piața Unirii, pe un traseu 99% comun cu 381.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Poi... eu la toata cablaria aia inutila ma gandesc sa fie mutata pe Mihai Bravu spre Baba Novac... intr-un fel sau altul.

Ce rost ar avea... firobuzul spre Baba Novac daca o sa dea drumul la tramvai spre acelasi Baba Novac?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Ar ajuta tramvaiul fix acolo unde tramvaiul nu este ajutat de metrou (mai corect ar fi invers dar ma rog) si ar fi o legatura directa Titan - Berceni care in prezent nu exista.

Aha...
Super-ajutor...

Măi oameni buni, voi aţi circulat vreodată pe Mihai Bravu prin intersecția de la Dristor ?!?!...
Nu cu tramvaiul, cu autobuzul.
Încercați 135 în rush-hours, şi să îmi spuneţi cum este.
Dacă veți răspunde "suportabil", eu vă voi spune: mai vorbim după ce este gata pasajul PS...
Cu haosul șantierului PS, doar cei care nu au nici o altă alternativă merg pe M.Bravu.
Dar când va fi dat în folosință, situaţia  se va schimba radical.
Firobuzele vor merge cu 5 km/h pe traseul propus de voi. (Nu confundaţi cu viteza tramvaiului, care de bine, de rău, are culoar propriu, şi nu sunt niciodată mai mult de 10 şoferi nesimțiți care să blocheze linia de tramvai... )

Ideea firobuzului este aplicabilă doar dacă se revine la proiectul iniţial, de vremea împuşcatului, cu lărgire la 3 benzi/sens + tramvai, de la Baba Novac la C.Vitan. (Pasaj pe direcţia Dudeşti nu rezolvă nici 20% din ambuteiajul cvasi-permanent de acolo).

Am postat la "Scoala 80" soluţia "minune", care îi va face fericiţi şi pe iubitorii de "monumente"... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

TibiV wrote:
Firobuzele vor merge cu 5 km/h pe traseul propus de voi. (Nu confundaţi cu viteza tramvaiului, care de bine, de rău, are culoar propriu, şi nu sunt niciodată mai mult de 10 şoferi nesimțiți care să blocheze linia de tramvai... )

Un motiv extraordinar sa ai un mijloc de transport nefumigen in plus. Este inutil sa spun ca motorina tot o arzi chiar daca stai blocat in coada? Asta-i marea schema cu transportul pe fir. Motorul termic trebuie sa-ti mearga pentru auxiliare electrice, motorul electric nu.  :twisted: Si mai ai si moderna franare cu recuperare cu care te scoti.
Nu stiu ce a fost in capul cui a bagat troleibuz la Unirea, frate vine 116 de pe Brancoveanu, vin 312, 313, 381 toate din Berceni, toate spre Unirea. Sau iei 11 cu 7. Si bagi troleibuz la Unirea cand pe Mihai Bravu (de la Splai la calea Vitan) circula doar tramvaiul si parca mai este un autobuz fantoma, 124 sau ceva... Asta-i si ideea, tramvaiul e blocat pe linii, troleibuzul schimba banda.

Go to page:  1  ... 123 124 125 126 127 128 129  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463970 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”