Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentă → Aspecte diverse din transporturi şi infrastructură

Topic: Spațiul verde

5 posts, 466 views
Spațiul verde ByOnu

Cum fac altii gratarele pentru alveolele copacilor.

11739.jpg (1.73 MB; downloaded 476 times)

11736.jpg (1.67 MB; downloaded 476 times)

11740.jpg (1.66 MB; downloaded 476 times)

11720.jpg (1.65 MB; downloaded 476 times)

Re: Spațiul verde Danutz122

O idee bună ar fi folosirea unor grătare care să permită dezvoltarea vegetației și infiltrarea apei, fără să afecteze rădăcinile copacilor. Așa se îmbină protecția arborilor cu un aspect urban plăcut. :)

Re: Spațiul verde Costin

Fara suparare, dar e nevoie sa intervin, dupa ce ti-am corectat efectiv toate mesajele scrise azi: NU e nevoie sa citezi mesajul imediat anterior.

Mai mult, am aprecia contributii de esenta, in care se aduce o informatie sau o opinie noua, si nu repetarea acelorlasi idei din subiect doar pentru a creste numarul de mesaje postate.

Nu acordam premii pentru postarea la kilogram. Multumesc pentru intelegere.

Re: Spațiul verde ByOnu

Despre succesul conceptului de RAINWATER HARVESTING in SUA. Cred ca si Bucurestiul ar putea implementa astfel de solutii. Noi, in schimb, instalam borduri inalte intre trotuar si spatiile verzi, apa nu se poate scurge natural spre spatiile verzi, acestea se usuca, iar apa de ploaie doar pune presiune pe sistemul de canalizare. Rezulta risipa, apa poluata inutil, distrugerea spatiilor verzi, cresterea costului intretinerii spatiilor verzi (fiind necesara udarea manuala sau mecanizata), suprasolicitarea canalizarii si a epurarii apelor, samd.

Re: Spațiul verde shoppy

Daca scoti bordura atunci toti nesimtitii o sa se parcheze pe spatiul verde si ar trebui sa le dai amenzi, ceea ce nu se vrea.

Home page  • 
Parent forum: Aspecte diverse din transporturi şi infrastructură  • 
Choose destination

Since our 2754 forum members have written 469478 posts in 5852 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”