Clubul modeliștilorSimulatoare și jocuri videoRoblox

Topic: Sibiu Line 13

7 posts, 639 views
Sibiu Line 13 soricaru_stb_tursib

Bun venit pe subiectul Sibiu Line 13!. Acesta este un joc Roblox ce simuleaza o parte mai "verde" a transportului local din municipiul Sibiu, adica linia 13, care in viata reala merge pe tronsonul Gara Sibiu - Muzeul Astra, insa in acest joc incercam sa facem doar o parte din aceasta linie, aceasta fiind Calea Dumbravii (statia de la sensul giratoriu)-Muzeul Astra..

Re: Sibiu Line 13 soricaru_stb_tursib

Va las o poza cu harta pana acum. Este un inceput, intr-adevar, dar nu o sa ramana asa, va promit ca ma voi tine de acest proiect pana reusesc sa fac primul shift!
harta1.jpg (104.06 KB; downloaded 687 times)

Re: Sibiu Line 13 Mihai Neagu

Un inceput foarte bun! Ai mare potential. Succes in continuare! :bere:

Multumesc foarte mult de sustinere, Mihai!

Solaris Urbino 12 IV Electric. Unul dintre cele mai moderne autobuze ale garajului Tursib, fiind in viata reala numerotate de la 905 la 913, dar o sa vi-l arat pe #907, acesta fiind autobuzul meu pe care il voi conduce  ce va urma sa apara anul viitor.
Multumesc @Mihai Neagu  de ajutorul cu Solaris!
solaris1.jpg (153.5 KB; downloaded 657 times)
solaris2.jpg (100.13 KB; downloaded 657 times)
solaris4.jpg (83.87 KB; downloaded 657 times)
solaris5.jpg (54.53 KB; downloaded 657 times)

Terminalul Muzeul Astra. Terminalul principal ce va avea rolul de stationare in acest joc minunat, zic asta deoarece Calea Dumbravii, celalalt capat al acestui tronson pe care voi incerca sa il fac, nu va avea stationare, pentru ca este un segment de doar 4 statii destul de scurt, asadar nu va fi nevoie de stationare la inca un capat. Las aici poze cu ce am reusit sa fac din Muzeul Astra  :bere:
Mari credite pentru @Mihai Neagu  deoarece el m-a ajutat cu refugiul Tursib!
mai vreti o poza cu harta si maine?  :yes:  :no:
astra.png (1.11 MB; downloaded 565 times)
astra.png (1.06 MB; downloaded 565 times)
astra.png (992.16 KB; downloaded 565 times)
astra.png (714.56 KB; downloaded 565 times)

Asa cum v-am promis, am mai lucrat la aceasta harta si astazi, de data asta cu mai multe peripetii, cum ar fi o trecere de pietoni,chiar doi pietoni, o acoperire peste acel sant de la marginea drumului etc. Sper sa va placa ce v-am pregatit azi si ma veti vedea si maine, tot aici, cu o alta bucata scoasa din cuptor!
a si cine conduce acel autobuz?  :o  :shock:
extensie-10-22-2024.png (1.06 MB; downloaded 489 times)
extensie-10-22-2024.png (1.17 MB; downloaded 489 times)
extensie-10-22-2024.png (1.74 MB; downloaded 489 times)

Home page  • 
Parent forum: Roblox  • 
Choose destination

Since our 2440 forum members have written 435398 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”