Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehicule utilitare STB

Topic: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții

22 posts, 4249 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții V2A

4536, primul autobuz modificat, a fost reomologat la RAR pe 05.04.2024 și are ITP valabilă până pe 04.04.2025.
4536 (utilitar).pdf
4536 (utilitar).pdf (7.83 KB; downloaded 217 times)

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții ikarus13

2 poze cu acesta de zilele trecute
4536 A Giurgiului 16apr2024.jpg (1.24 MB; downloaded 2798 times)
4536 A Giurgiului 16apr2024(spate).jpg (1.97 MB; downloaded 2798 times)

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții ikarus13

Da. Imi pare rau ca nu m-am gandit la momentul respectiv sa fac poza si in salon.
In partea din fata a autobuzului (intre cabina si usa 2) au ramas doar scaunele din spatele soferului.
Partea din spate(de la usa 2 pana la luneta) este separata de cea din fata de un perete, geamurile sunt colantate.
In rest deocamdata nimic. O sa-l organizeze ei cum vor

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții vl273

4536 a inceput deja sa fie scos la treaba. Mai devreme se afla la Victoriei impreuna cu cateva echipe de muncitori care lucrau la sinele de tramvai.

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Gabi23

Este repartizat la Baza de reparatii din Depoul Bucureștii Noi.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Tiberiu Shaolin

Autobuzul Mercedes-Benz Citaro E3 #4536, într-o apariție neașteptată la noile lucrări de la Clăbucet (1 Mai), mai nou aparține echipei de intervenție în locul autobuzelor Rocar. Mai jos aveți câteva poze cu el.
IMG_20240824_134535_784.jpg (392.7 KB; downloaded 1703 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Tiberiu Shaolin

Alte câteva poze
IMG_20240824_134535_827.jpg (399.42 KB; downloaded 1694 times)
IMG_20240824_134535_866.jpg (330.32 KB; downloaded 1694 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Luca M.

Arata ca un repaint facut la repezeala pt un Citaro din Omsi…

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 idk_vlad

Afişajele îi mai funcţionează? Mă gândesc că ar putea pune pe cel din faţă textul de pe acea tablă ca să nu mai umble cu ea degeaba.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 WT_fan06

Bine ar fi ca afișajul să fie refolosit pe un alt vehicul, nu să stea cum a stat ani de zile tramvaiul de școală #200 cu afișaje LED care să afișeze "ȘCOALĂ" în timp ce multe alte vagoane au OPELED matriceale de pe care nu poți desluși mare lucru. Nu ai nevoie să înlocuiești o tablă pentru uz tehnic cu un LED; nu asta înseamnă progres tehnologic.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ANDREI_TB_CFR_413

Stau și mă întreb: Oare ce modificări i-au fost aduse lui 4536 pentru a fi transformat în vestiar? Iar în legătură cu schema de culoare, cu riscul de „a face din țânțar armăsar”, schema de culoare verde-alb-negru trebuia aplicată numai vehiculelor ce transportă pasageri. În cazul lui 4536, fiind autobuz vestiar (însemnând că a devenit vehicul utilitar), putea fi vopsit în portocaliu, la fel ca restul vehiculelor utilitare. Nu știu de ce cei de la TPBI, când au decis în privința culorilor, nu au luat în calcul vopsirea vehiculelor utilitare în altă culoare... :think:

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Costin

N-are nici o treaba TPBI cu schema de culoare a vehiculelor. Desi era foarte bine daca avea.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ANDREI_TB_CFR_413

Eu știam că ei au decis să implementeze schema de culoare verde-alb-negru pe toate vehiculele de transport în comun.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Vehicule utilitare STB  • 
Choose destination

Since our 2458 forum members have written 437155 posts in 5460 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”