MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII PSS 1 Mai

23 posts, 3377 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
DISCUȚII PSS 1 Mai PTMZ

Puneți aici.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai shoppy

satanistu wrote here:
31 08 2024 - part 1

Momentan garduri + au scos niste asfalt + sine. Era asa liniste in intersectie... Acolo unde sunt gardurile si au blocuri in fata au pus "Echobarrier", pentru izolare fonica.

Aceea este sina de tramvai care s-a scos.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai ByOnu

E destul de clar deci ca tramvaiul va mai reveni doar odata cu modernizarea liniei.

Acum ar cam fi momentul potrivit pentru reconstructia (largirea) pasajului Constanta.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai PTMZ

De la moderator citire
Discutiile despre Podul Constanta au fost mutate in subiectul dedicat, il gasiti la modernizare si extindere infra Bucuresti (aici). Va rog sa pastrati discutiile de aici strict despre PSS 1 Mai. Va multumesc pentru intelegere.

Continua lucrarile marunte, VertaTel cu mai multe echipe toarna camine pentru devierea LES-urilor de medie, se pare ca s-a turnat si un camin pentru devierea temporara a termoficarii, in afara de un excavator VertaTel doar utilaje marunte in santier.
S-a extins santierul pe trotuarul si spatiul verde din fata blocurilor, s-a facut alee de acces lipita de peretele blocurilor.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai orex

Atat timp cat nu există, nici la ora actuală, foreze in șantier nu se poate pune problema reluării traficului  in acest perimetru! :yes:  :headbash:
PS
Appo!
Poliția, ”în acțiune”, trece spre podul Constanța, dinspre Ion Mihalache, ca prin brânza...prin șantier! :yes:

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai alexm

Avizul pentru inchiderea circulatiei este valabil doar pana la 15.11. Pana la ora asta eu nu am reusit sa gasesc niciun comunicat pe nicaieri cum ca a fost prelungit acest aviz.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai zinho95

Am intrebat zilele trecute un paznic de pe santier si a spus ca pe 15 noiembrie se da drumul la trafic. Nu pare realizabil avand in vedere cum arata drumul.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai satanistu

https://www.youtube.com/watch?v=HEf6vk_Pfys

Acum ziceti voi daca se da drumu sau ba.

In weekend poate ajung si fac si niste poze.

Scrie ca proprietarul nu permite vizualizare in afara youtube.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai Costin

Asa e, dar poate fi accesat prin link si vazut pe Youtube. Am modificat acum mesajul.

Din nefericire oamenii sunt disperati sa creada ca azi este ultima zi cand au luat teapa si ca de maine totul va fi bine, cand mi-au spus cunostintele ca se deschide traficul in noiembrie si le-am spus ca poate noiembrie la anu au crezut ca glumesc, a trebuit sa le explic jumatate de ora ca sa inteleaga ca nu glumesc.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai zinho95

Conform planurilor initiale santierul din zona 1-mai va fi deschis 3 ani cu posibilitate de prelungire inca 1 an.
Avand in vedere ca TBM-ul va fi lansat in primavara si ca de o luna de zile santierul este pustiu cred ca ar fi fost posibila redeschiderea temporara a traficului.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai subway guru

Cei care sunteți în zonă țineți-ne la curent cu ce se întâmplă pe teren

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433746 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”