Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze ECOTRANS STCM

Topic: Otokar e-Kent C 12

9 posts, 2342 views
Otokar e-Kent C 12 Dragos31

Cele 12 autobuze electrice comandate de Primăria Mogoșoaia au ajuns la reprezentața Otokar.

"Ne-am ținut de cuvânt și referitor la transportul public. Comunei Mogoșoaia i-au sosit autobuzele electrice. Așa cum am promis, am dezvoltat transportul public și am crescut calitatea serviciilor an de an în comuna Mogoșoaia.
Am făcut recepția cantitativă și calitativă a autobuzelor electrice contractate de Comuna Mogoșoaia din cadrul parteneriatului cu Orașul Chitila și am depus cererea de plată pentru suma de 29,3 milioane RON. Astfel, cu ajutorul fondurilor europene au fost achiziționate cele 12 autobuze electrice cu lungimea de 12 m, destinate transportului public de călători, pentru ruta Străulești-Mogoșoaia-Buftea.

Astfel, estimăm că în primăvara anului 2024, după punerea în funcțiune a autobazei din Chitila, aceste autobuze pot intra pe traseul nostru.
Le mulțumim partenerilor noștri din Chitila, domnului primar, Emilian Oprea, pentru că împreună am putut demara acest proiect extrem de util cetățenilor noștri.
Mulțumim, de asemenea, și Agenției de Dezvoltare Regională București-Ilfov, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Consiliului Județean Ilfov precum și celorlalți parteneri din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public București-Ilfov.

A fost un efort monumental, început în anul 2018, dar după nenumărate obstacole am intrat în linie dreaptă către un transport public sustenabil în Mogoșoaia. Mai mult decât atât, această achiziție ne ajută să îmbunătățim calitatea vieții din comuna noastră. Autobuzele recepționate sunt moderne, confortabile, silențioase și nepoluante, cu zero emisii noxe de carbon."

FB_IMG_1701264469724.jpg (187.43 KB; downloaded 2391 times)

FB_IMG_1701264473201.jpg (81.72 KB; downloaded 2390 times)

FB_IMG_1701264485345.jpg (107.53 KB; downloaded 2390 times)

FB_IMG_1701264477535.jpg (114.54 KB; downloaded 2390 times)

FB_IMG_1701264461617.jpg (84.42 KB; downloaded 2390 times)

FB_IMG_1701264480539.jpg (137.29 KB; downloaded 2390 times)

Sursa text și foto: Facebook/Primăria Mogoșoaia - https://m.facebook.com/story.php?story_f ... 34092375

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 bgd70

Arata foarte bine ca design exterior, mai ales blocurile optice.

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 idk_vlad

Arată excelent ca design! Apropo, Chitila este primul oraș din România care va exploata E-Kent-uri?

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 Beaver_27

Sunt pentru Mogoșoaia, mai specific pentru ruta Străulești - Buftea (436) din ce am văzut in caietul de sarcini. Cele pentru Chitila sunt de la Karsan, aproapo de ele, am văzut unul in teste săptămâna trecută ceea ce părea să fie un E-ATAK verde în Chitila în teste așa că nu m-aș mira să le vedem și pe acelea în curând.

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 reiny2000

Văd că colivia șoferului are intrare prin salonul călătorilor. Aici de ce se poate și la STB nu?

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 punmeister

Nu este asa, are doar o mica deschidere/cut-out pentru validator si atat, in rest colovia este identica cu Kenturile diesel ale STB.

Re: Autobuze Otokar e-Kent C 12 reiny2000

Deci mai puțină protecție pentru șofer ȘI ușă îngustă pentru călători? Bine așa...

Re: Otokar e-Kent C 12 Albert

Ce se mai știe de aceste autobuze? De ce nu au intrat în circulație?

Re: Otokar e-Kent C 12 Andrei98

Situatia clasica unde se pune carul inaintea boilor. Curge garantia autobuzelor degeaba pentru ca ei nu sunt in stare mai intai sa faca un proiect pentru statiile de incarcare.

Home page  • 
Parent forum: Autobuze ECOTRANS STCM  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 437020 posts in 5459 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”