MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII PSS Pod Constanța

11 posts, 1485 views
⚠  Forum Rules
DISCUȚII PSS Pod Constanța Costin

Puneti aici

Re: DISCUȚII PSS Pod Constanța satanistu

Are cineva o schita ceva?

Sunt curios pe unde o sa iasa TBM-urile.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII PSS Pod Constanța sab

Schitele sunt chiar pe acest forum. Doar unul din TBM-uri va iesi pe la Podul Constanta, acolo unde este/era pancarta celebra pe M4 (stiu ca era la inaugurarea M4 1Mai-Bazilescu, nu stiu daca mai exista si acum...). Cred ca schita este clara, se va construi doar un "buzunar" . Nu va fi afectata prea mult circulatia M4 pe acest fir (poate doar daca nu exista deja macazul pentru M6 ..)
Screenshot 2023-12-16 074335.png (610.12 KB; downloaded 1376 times)

Celalalt TMB va iesi inainte de statia 1 Mai. Aici va fi distractie maxima in mijlocul strazii..... Va fi o lucrare asemanatoare cu ceea ce s-a facut la racordarea M3 la M1 in zona Matei Ambrozie, cu deosebirea ca la M3 nu am avut si un PSS in zona racordarii.
AfoGnnk.jpg (386.78 KB; downloaded 1373 times)

Re: DISCUȚII PSS Pod Constanța satanistu

Le-am reperat. Intradevar, PSS de la 1 mai e intre blocul de dupa Mega Image si statia de tramvai Carpati.

Iar celalalt e la capatul strazii Scarisoara, in camp.

http://www.metrorex.ro/Resurse/Expropier ... okyo.pdf

Si asta e f utila.

Re: DISCUȚII PSS Pod Constanța shoppy

Nu este camp, este maidanul din jurul CV interstatiei.

Re: DISCUȚII PSS Pod Constanța shoppy

Terenul s-a curatat partial, s-a reparat gardul, s-au instalat pompe, sambata se pompa apa din subteran in canalizare.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sorin.niculescu_

Pe sensul către aeroport, M6 o va lua pe sub M4 după ce iese din stația 1 Mai?

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai Costin

Spre aeroport face dreapta si nu intersectează M4. Amorsa e deja construita si e si o poza renumita cu un semn "spre aeroport" in amorsa.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sab

Adica asta.
Nu stiu daca mai este pancarta, a fost la inaugurarea din 2011, ca dadea bine...

@sorin.niculescu_
Situatia este similara cu Eroilor, M1 pe sensul catre gara NU trece pe sub M3. Diferenta la 1 Mai va fi ca M6 nu va avea un peron distinct pe celalalt sens, asa cum are M1 cand vine de la Grozavesti.
spre-otopeni.jpg (151.83 KB; downloaded 532 times)

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sorin.niculescu_

Mulțumesc pentru informații!

• sab
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai sab

Pe mine ce ma mira, ori de cate ori ma uit la poza asta, este cum au putut fi unii atat de imbecili sa traga cabluri pe un perete despre care stiau sigur ca va fi daramat in viitor. :headbash:
Iar la vremea inaugurarii M4 pe acel tronson ma gandesc ca orizontul de incepere pentru M6 nu era 2024, ci mult mai apropiat..

Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433746 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”