Regiunile RomânieiOlteniaJudețul GorjTransportul în comun din municipiul Târgu Jiu

Topic: Troleibuzele Solaris Trollino 12S

60 posts, 20615 views

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Troleibuzele Solaris Trollino 12S PTMZ

Pe data de 19 ianuarie 2021, în urma unei licitații a Ministerului Dezvoltării, Primăria Municipiului Târgu Jiu a semnat un contract cu Solaris pentru 11 troleibuze Trollino 12, fără autonomie, în valoare de 22 milioane RON, fără TVA.
Zilele trecute, Skoda a făcut anunțul cum că ei vor echipa aceste troleibuze:
České trolejbusy jezdí ve zhruba třiceti zemích světa – v Evropě, Asii a v severní Americe. 🌍

🚎 Proto nás těší, že Škoda Electric se bude významně podílet na výrobě nových trolejbusů do Rumunska. Již v letošním roce začneme dodávat kompletní elektrovýzbroj pro celkem 11 nových plně nízkopodlažních trolejbusů pro rumunské město Târgu Jiu.

„Škoda Electric zajistí finální montáž trolejbusů a testování vozidel v Plzni. Cestující se mohou těšit na maximální pohodlí – vozy budou například plně klimatizované,“ vysvětluje obchodní manažer Škody Electric Pavel Kuch.

Celkově je to více než 170 trolejbusů s výzbrojí ze Škodovky, které budou jezdit v této zemi. 🇷🇴

Czech trolleybuses run in about thirty countries around the world – in Europe, Asia and North America. 🌍

🚎  Therefore, we are pleased that Škoda Electric will play a significant role in the production of new trolleybuses for Romania. Already this year, we will start supplying complete electrical equipment for a total of 11 new fully low-floor trolleybuses for the Romanian city of Târgu Jiu.

In total, there will be more than 170 trolleybuses with Škoda equipment running in this country. 🇷🇴

Sursa: LinkedIn - Skoda Transportation

Troleibuze Solaris Trollino 12S Andrei Andraș

În septembrie, anul acesta, vine la Târgu Jiu primul troleibuz livrat de firma Solaris. Până la sfârșitul anului vom avea livrate toate cele 11 mijloace de transport în comun din prima tranșă. Am primit astăzi planul de livrare propus de Solaris, societate care ne-a făcut o surpriză plăcută.
0.jpg (43.93 KB; downloaded 6765 times)
Marcel Romanescu

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S Puss in Boots

O sa avem si aici o schema de culoare?

Dacă la Mediaș, unde mă așteptam să fie albe, avem culorile orașului, mai mult ca sigur și aici va fi ceva interesant.

„Entuziasmat” că în fundal, după culoare, era ce părea a fi un viitor troleibuz brașovean, am primit vestea că este „un troleibuz de 12m pentru un alt oraș din România”. Deci Târgu Jiu. Ce-i drept, prin primăvară primisem informația cum că și troleibuzele pentru orașul lui Brâncuși vor fi tot verzi, dar am zis că aștept să vină momentul când informația putea fi și dovedită. Iată c-a venit acel moment. Greșeala mea a fost că n-am examinat cu atenție interiorul troleibuzului pentru c-aș fi văzut că la mijloc nu mai sunt scaune pentru că-i spațiul destinat persoanelor cu dizabilități acolo sau faptul că, teoretic, troleibuzele Brașovului vor veni tot colantate, deci ar fi trebuit să aibă deja stickerele lipite asemenea celor fabricate anul trecut.

Întrucât cred că cititorii mesajelor legate de provincie sunt cam aceeași, îmi cer scuze pentru cei care au văzut poza postată inițial la Brașov.  :oops:
0.jpg (507.07 KB; downloaded 6339 times)
TransInfo.pl

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S Alex Mariciuc

Văd că este un autobuz CNG pentru Tallina Transport,culoarea la acel autobuz e asemănător ca la cel de la Galați.

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S Robert24

Alex Mariciuc, tu ai citit cu atentie mesajul anterior sau doar ai gasit motiv sa scrii ceva inutil?

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S andreir14

Alex Mariciuc wrote here:
Văd că este un autobuz CNG pentru Tallina Transport,culoarea la acel autobuz e asemănător ca la cel de la Galați.

Ce inseamna sa n-ai atentie distributiva.. nu autobuzul pentru Tallinn era subiectul discutiei, ci troleibuzul care apare in fundal.

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S Puss in Boots

Pare ca verdele de Brasov, Iasi si mai nou Bucuresti e si mai nou si la Tg.Jiu. Cu putin mai mult "efort" devenea verdele asta un fel de alb-rosu al anilor 70-80. Nicio problema in acest sens, sa nu se inteleaga gresit. Era doar o constatare.

Re: Troleibuze Solaris Trollino 12S punmeister

Nuanta difera intre ele, Bucurestiul are lime green, Brasov verde inchis, iar aici un verde normal.

Pentru Târgu Jiu troleibuzele sunt verzi "din cap până-n picioare", o nuanță un pic mai deschisă decât cea de Brașov, dar nici chiar lime de București / Sinaia. Am primit o fotografie ce cuprinde un troleibuz întreg ce așteaptă plecarea la Skoda, dar nu am voie să o distribui.

Pentru scurt timp, azi dimineață, a fost publicată pe grupul „Trolleybus” de pe Facebook o fotografie cu un troleibuz pentru Târgu Jiu surprins în interiorul Škoda Transportation din Plzeň.

Din motive necunoscute, ea a fost ștearsă, dar colegul sorinache96 a salvat-o la timp, așadar ne putem bucura de ea. Autorul nu mai este cunoscut.
0.jpg (112.31 KB; downloaded 5882 times)

Troleibuzele au început testele dinamice prin orașul Plzeň.
Foto: Zdeněk Kresa, via Plzeňské trolejbusy
0.jpg (532.03 KB; downloaded 5847 times)

Alte fotografii realizate ieri troleibuzului 02.
Foto: Zdeněk Kresa
0.JPG (725.86 KB; downloaded 5715 times)
1.JPG (588.52 KB; downloaded 5715 times)
2.JPG (606.53 KB; downloaded 5715 times)
3.JPG (512.08 KB; downloaded 5715 times)

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Târgu Jiu  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433703 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”