Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)Reportajele anului 2019

Topic: Septembrie 2019

2 posts, 2172 views
Septembrie 2019 TibiV

1 septembrie 2019
Pe malul drept, dupa pasaj spre vechiul Hateganu, s-au apucat sa instaleze iluminatul.

Evident, au spart betonul turnat in urma cu 2-3 ani pentru trotuare... Vedere spre pasaj/Splai

La pasajul propiu zis, nimic...

Aproape de Hateganu, vedere spre Splai

In fata ”jonctiunea” dintre noul NG si vechiul Hateganu, se vede ca zona care era numai gropi in urma cu doua luni este acum asfaltata.
Pe ”trotuar” (macar aici nu apucasera se betoneze, erau instalate doar bordurile) se vede unde va fi instalat ultimul stalp de pe aceasta sectiune a noului Nicolae Grigorescu

https://imgur.com/a/FP2pu5c

Re: Septembrie 2019 TibiV

URANUS wrote:
Se pare ca si la intersectia cu strada Malva vom avea semafor.

Corect!...
Poza de ieri, 30 septembrie.

Au pus si stratul de uzura pe bretelele Splai-Hateganu (ambele, si spre Splai si dinspre Splai. Suprinzator, au iesit perfect la nivel cu capacele de canal, nu se simt deloc cand treci peste ele...  ;) )
Rezultatul este ca pe Hateganu vechi, de la racordarea cu noul Bd. Nicolae Grigorescu pana la intersectia cu Vitan-Barzesti, se circula efectiv bara la bara... Nu am putut face poze, era mult prea riscant....

Iar largirea strazii Iuliu Hateganu va fi cu cu cantec in zona unde va trebui sa se intre pe terenul unitatii militare, adica de la Vitan-Barzesti pana la intrarea clientilor de la Romstal....

Unitatea militara nu este un depozit parasit...
Poarta de intrare in UM de pe Vitan-Barzesti, intre Hateganu si Oltenitei....

... poate este mai demult, eu abia acum am observat ca si-au pus numele la intrare...

...aici domiciliaza Brigada 1 Mecanizata ”Argedava”

(Ultimele poze au fost facute din stationare, pe Vitan-Barzesti, in coada luuuuunga de la semaforul cu Oltenitei)

Home page  • 
Parent forum: Reportajele anului 2019  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433152 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”