Topic: Discutii dupa finalizarea lucrarilor
22 posts, 5587 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Discutii dupa finalizarea lucrarilor
Adrian Rosca
In cazul in care nu ati aflat deja
Sa recapitulam putin corespondenta cu PMB:
In data de 5 iunie am trimis prima petitie referitoare la finalizarea acestui proiect. N-am primit raspuns, asa ca la inceput de iulie le-am dat un reminder. Nici de data asta n-au raspuns, asa ca la inceput de august le-am trimis o reclamatie administrativa. La sfarsit de august a dat Domnul si in sfarsit mi-au raspuns ca pe 23 august s-au reluat lucrarile "in vederea finalizarii si receptionarii". In jurul datei de 20 septembrie le-am mai trimis o adresa intrebandu-i de ce s-au sistat lucrarile, iar acum am primit in sfarsit raspunsul final.
In cazul in care nu ati aflat deja
Sa recapitulam putin corespondenta cu PMB:
In data de 5 iunie am trimis prima petitie referitoare la finalizarea acestui proiect. N-am primit raspuns, asa ca la inceput de iulie le-am dat un reminder. Nici de data asta n-au raspuns, asa ca la inceput de august le-am trimis o reclamatie administrativa. La sfarsit de august a dat Domnul si in sfarsit mi-au raspuns ca pe 23 august s-au reluat lucrarile "in vederea finalizarii si receptionarii". In jurul datei de 20 septembrie le-am mai trimis o adresa intrebandu-i de ce s-au sistat lucrarile, iar acum am primit in sfarsit raspunsul final.
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa finalizarea lucrarilor
ByOnu
Desigur ca pasarela pe care PMB doreste sa o construiasca nu vine la pachet cu statie de tramvai in zona mall-ului.
Desigur ca pasarela pe care PMB doreste sa o construiasca nu vine la pachet cu statie de tramvai in zona mall-ului.
- zapacitu
-
Posted:
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Ta-da!
Si au pus si cateva fire de gard viu langa terasa.
Ta-da!
Si au pus si cateva fire de gard viu langa terasa.
IMG_0229.JPG (495.09 KB; downloaded 2959 times)
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Fara cuvinte Merita premiul I la Anuala de Arhitectura.
Fara cuvinte Merita premiul I la Anuala de Arhitectura.
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Ligheanul de la coltul din dreapta sus ... de pretuit ...
Desi am mai vazut si alte hambare mai frumoase ca asta ...
Ligheanul de la coltul din dreapta sus ... de pretuit ...
Desi am mai vazut si alte hambare mai frumoase ca asta ...
- 1689
-
Posted:
-
1689
Mie geamul de sus mi se pare adevarata cireasa pe tort.
Poate vrea sa intre Mos Craciun si sa nu se chinuie.
Mie geamul de sus mi se pare adevarata cireasa pe tort.
Poate vrea sa intre Mos Craciun si sa nu se chinuie.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Ne-am transformat in forum de arhitectura si nu stiam eu?
Ne-am transformat in forum de arhitectura si nu stiam eu?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cristi,
cladirea aia ne-a mancat ficatii ani de zile...
Lasa oamenii sa se descarce...
Cristi,
cladirea aia ne-a mancat ficatii ani de zile...
Lasa oamenii sa se descarce...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ăsta-i celebrul BAR ? Acum m-am prins...Păi e on topic total, face parte din modernizare.
Ăsta-i celebrul BAR ? Acum m-am prins...Păi e on topic total, face parte din modernizare.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da, celebrul bar, asta este...
Vezi aici cum arata in septembrie: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=380&t=4415&p=283164#p283164
Da, celebrul bar, asta este...
Vezi aici cum arata in septembrie: https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=380&t=4415&p=283164#p283164
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Am auzit ca Negoita s-a apucat sa scoata pavajul si sa-l inlocuiasca cu pavele rosii. Ne-am dilit de toooot?! Dumnezeule..
Am auzit ca Negoita s-a apucat sa scoata pavajul si sa-l inlocuiasca cu pavele rosii. Ne-am dilit de toooot?! Dumnezeule..
- andrei11
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Da, l-a scos de pe partea de vis-a-vis cu Parklake-ul si a reafacut parcarile in stilu-i caracteristic. Revin cu poze mai incolo, m-a enervat la culme risipa si prostia pe care am vazut-o acolo.
Da, l-a scos de pe partea de vis-a-vis cu Parklake-ul si a reafacut parcarile in stilu-i caracteristic. Revin cu poze mai incolo, m-a enervat la culme risipa si prostia pe care am vazut-o acolo.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination