Topic: Solicitare de informatii privind santierul
8 posts, 3752 views- Costin
-
Posted:
-
Solicitare de informatii privind santierul
Costin
Si in acest caz am transmis PMB o solicitare de informatii publice privind situatia santierului, avand in vedere ca de vreo 3 saptamani se misca foarte lent. Acum asteptam...
Si in acest caz am transmis PMB o solicitare de informatii publice privind situatia santierului, avand in vedere ca de vreo 3 saptamani se misca foarte lent. Acum asteptam...
solicitare_informatii_sudului.pdf
solicitare_informatii_sudului.pdf (248.39 KB; downloaded 447 times)
- Costin
-
Posted:
-
Re: Solicitare de informatii privind santierul
Costin
Avem confirmare de primire (si redirectionare). Numele fisierului este cel original (asa l-am primit).
Avem confirmare de primire (si redirectionare). Numele fisierului este cel original (asa l-am primit).
Scanat cu un dispozitiv multifuncţional Xerox.pdf
Scanat cu un dispozitiv multifuncţional Xerox.pdf (43.27 KB; downloaded 376 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Foarte interesant ca au raspuns "la minut".
Foarte interesant ca au raspuns "la minut".
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Se poate discuta aici
In conditiile in care mailurile ajung aproape instant, era ciudat sa nu... la Metrorex nu stim cum si daca le functioneaza sistemul...
Se poate discuta aici
In conditiile in care mailurile ajung aproape instant, era ciudat sa nu... la Metrorex nu stim cum si daca le functioneaza sistemul...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Sa vedem in cat timp vine raspunsul de la "Directia Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei".
Sa speram ca nu dupa inaugurarea pasajului...
Sa vedem in cat timp vine raspunsul de la "Directia Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei".
Sa speram ca nu dupa inaugurarea pasajului...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Oricum abia atunci le va fi clar si lor cand se deschide...
Oricum abia atunci le va fi clar si lor cand se deschide...
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Am primit un rapuns de la PMB
Am primit un rapuns de la PMB
20160712_120225_213055500_0.pdf
20160712_120225_213055500_0.pdf (62.61 KB; downloaded 794 times)
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Evidenta nu puteau s-o nege, asa ca... Dau vina pe executant. Sa vedem daca au curaj sa deschida proces.
Deci noul termen este 31.03.2017 (modificat unilateral de executant, interesant), cam asta conteaza din toata abureala.
Evidenta nu puteau s-o nege, asa ca... Dau vina pe executant. Sa vedem daca au curaj sa deschida proces.
Deci noul termen este 31.03.2017 (modificat unilateral de executant, interesant), cam asta conteaza din toata abureala.