Topic: VETTER SHO 11 - Troleibuz solo
71 posts, 35669 views
📖 Pagination options
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
VETTER SHO 11 - Troleibuz solo
wilhelm ciprian
Asa cum am anuntat de luni intra in lucru schita pentru VETTER SHO 11. Acesta este o variata a MERCEDEDES 405 find fabricat sub licienta in CH.
Asa cum am anuntat de luni intra in lucru schita pentru VETTER SHO 11. Acesta este o variata a MERCEDEDES 405 find fabricat sub licienta in CH.
32.ltpl2081p3km.jpg (76.73 KB; downloaded 5619 times)
32.m4010491rr.jpg (95.21 KB; downloaded 5615 times)
32.4011012ne.jpg (102.53 KB; downloaded 5621 times)
32.Lugano_1999_O-Bus_207.jpg (66.85 KB; downloaded 5622 times)
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
Re: VETTER SHO 11 - Troleibuz solo
wilhelm ciprian
Este intradevar daca as fi avut si cotele, tot ce stiu este ca modelul este derivat din MERCEDES 405 la care am cotele. Asa ca am ceva de lucru pana ii fac calculele.
Este intradevar daca as fi avut si cotele, tot ce stiu este ca modelul este derivat din MERCEDES 405 la care am cotele. Asa ca am ceva de lucru pana ii fac calculele.
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Iata si "biroul meu". Am inceput lucrul la schita trolebuzului Vetter, noroc ca seamana mult cu Ikarus 415T
Iata si "biroul meu". Am inceput lucrul la schita trolebuzului Vetter, noroc ca seamana mult cu Ikarus 415T
DSCN3044.jpg (141.48 KB; downloaded 5552 times)
- KingDesign
-
Posted:
-
KingDesign
Aştept cu nerăbdare această machetă. Să vedem ce iese. Vei face şi Vetter SHO18? Schema de vposire de dificilă.
AAA... Vetterul e char fabricat sub licenţă Mercedes.
Aştept cu nerăbdare această machetă. Să vedem ce iese. Vei face şi Vetter SHO18? Schema de vposire de dificilă.
AAA... Vetterul e char fabricat sub licenţă Mercedes.
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
La articulat ma bag doar daca il doreste cineva. O data facut un solo e mai usor cu un articulat.
La articulat ma bag doar daca il doreste cineva. O data facut un solo e mai usor cu un articulat.
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Schita pride contur...
Schita pride contur...
Vetter trolleybus map
DSCN3046.jpg (164.14 KB; downloaded 5512 times)
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Schita este gata si dupa cum v-ati dat seama schema de vopsire va fi a Vetter-ului 208 - primul din prezentare si va primi traseul "1 PE TOCILE" in memoria masacrului din BRASOV-2005.
Schita este gata si dupa cum v-ati dat seama schema de vopsire va fi a Vetter-ului 208 - primul din prezentare si va primi traseul "1 PE TOCILE" in memoria masacrului din BRASOV-2005.
- KingDesign
-
Posted:
-
KingDesign
Arata bine. Spor la treabă. Când preconizezi că o vei termina? Faci afişajul digital?
Arata bine. Spor la treabă. Când preconizezi că o vei termina? Faci afişajul digital?
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Pai de maine incep lucrul, va fi gata mult mult mai repede, azi am fost dupa necesare -de maine bag tare, dupa ce termin cu asta ma apuc de un Rocar-in principiu .
Pai de maine incep lucrul, va fi gata mult mult mai repede, azi am fost dupa necesare -de maine bag tare, dupa ce termin cu asta ma apuc de un Rocar-in principiu .
- rails
-
Posted:
-
rails
Pe mine m-ai convins deja cu schitele alea, sunt din categoria asa DA. Bravo.
Pe mine m-ai convins deja cu schitele alea, sunt din categoria asa DA. Bravo.
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Dupa ce am studiat diferite metode de constructie, am gasit si varianta perfecta pentru constructia peretilor laterali ai acestui model. Mai exact asa cum se poate vedea si in schita peretii laterali ai Vetter-ului sunt "bombati" la mijloc spere exterior si la extremitati spre interior-adica sunt usor arcuiti. Din acest motiv geamurile usilor sunt din folie- usile sunt arcuite.
Azi evolutia constructiei arata asa : [se poate vedea solutia aleasa pentru a avea pereti arcuiti]
Dupa ce am studiat diferite metode de constructie, am gasit si varianta perfecta pentru constructia peretilor laterali ai acestui model. Mai exact asa cum se poate vedea si in schita peretii laterali ai Vetter-ului sunt "bombati" la mijloc spere exterior si la extremitati spre interior-adica sunt usor arcuiti. Din acest motiv geamurile usilor sunt din folie- usile sunt arcuite.
Azi evolutia constructiei arata asa : [se poate vedea solutia aleasa pentru a avea pereti arcuiti]
DSCN3072 m.jpg (112.71 KB; downloaded 6184 times)
DSCN3075 m.jpg (153.03 KB; downloaded 6186 times)
trolleybus , o-bus.vetter sho
DSCN3076n m.jpg (138.21 KB; downloaded 6184 times)
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Nu folosesc nici un placaj, peretii sunt din komatex.
Nu folosesc nici un placaj, peretii sunt din komatex.
- wilhelm ciprian
-
Posted:
-
wilhelm ciprian
Avem si geamuri laterale montate. Pana la sfarsitul lunii il vreau gata
Avem si geamuri laterale montate. Pana la sfarsitul lunii il vreau gata
📖 Pagination options