Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534664 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia subway guru

Doar sa fie cat de cat 'civilizat' ca altfel ne 'aresteaza' pulitzia 'comunitara'... :lol:  :lol:  :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Nightwolf wrote:
Forumu fara cearta e ca mancarea fara sare asa ca, pls, lasa-i in limitele bunului simt :)
... si dupa 2 posturi ajunse la capatul rabdarii :lol:  :lol: .
Eu zic ca mai trebuincios e un arbitru care sa arate cartonasul galben, ca repetam o minciuna / prostie la sfarsit nu o face adevarata, ci se cheama dezinformare.

Hai sa avem rabdare, eu nu cred ca e 'rau intentionat'...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mradulescu

subway guru wrote:
Hai sa avem rabdare, eu nu cred ca e 'rau intentionat'...

MACAR pe subiectul asta suntem de acord.... :P

Nu numai pe subiectul asta suntem cat de cat de acord...mai sunt si altele...
Dar 'buna intentie' mai trebuie si 'dovedita' pentru a fi 'credibila'...
Cum spuneai tu:
Asteptandu-l pe Godot (pardon, pe #mradulescu...),  ca bine zicea Samuel Beckett...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

S-aaaa balastaaatt ... sau cel putin asa pare a fi ... sau incearca sa para ... portiunea intre Polizu si Berzei ... e ceva ciudat nu pot sa descriu exact ce e acolo ar trebui vazut. Sau mai bine nu, ca nu prea aveti ce.... oricum in mare s-a facut curat, asteptam sa vedem ce se intampla s-au masat niste utilaje langa hala ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

Hai ca dau maine o fuga si va aduc niste poze.  ;)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Intr-adevar intre grivitei si polizu pe sensul spre victoriei se pregateste o prima asfaltare (probabil primul strat), dar trist este faptul ca azi nu s-a lucrat si asta inseamna ca nici maine nu se va lucra, deci numai de luni pana vineri.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

URANUS wrote:
Intr-adevar intre grivitei si polizu pe sensul spre victoriei se pregateste o prima asfaltare (probabil primul strat), dar trist este faptul ca azi nu s-a lucrat si asta inseamna ca nici maine nu se va lucra, deci numai de luni pana vineri.

E cu program redus ... doar e S.R.L. :D

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Mircea G

Normal sa fie liber , mama naibii !!! Pt asta sint legile si un program stabilit de munca . Munca simbata si duminica ar insemna si plata suplimentara . :!:
Chiar nu se mai tine cont de legi , chiar am ajuns sclavi la dispozitia " angajatorilor " ?????? :shock:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Utilizator anonim

A fost reabilitata si strada Grigore Cobalcescu...

DSC09731.JPG (269.16 KB; downloaded 1743 times)

DSC09732.JPG (243.63 KB; downloaded 1740 times)

DSC09734.JPG (243.36 KB; downloaded 1741 times)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia andrei11

Mircea G wrote:
Normal sa fie liber , mama naibii !!! Pt asta sint legile si un program stabilit de munca . Munca simbata si duminica ar insemna si plata suplimentara . :!:
Chiar nu se mai tine cont de legi , chiar am ajuns sclavi la dispozitia " angajatorilor " ?????? :shock:

Vezi ca e cu dus si intors afirmatia ta. Depinde de ce faci cu oamenii aceia. Daca de exemplu îi folosesti strict pentru intretineri de drumuri, trebuie sa le asiguri de lucru cam 300 de zile / an. Acum daca tu te duci la un birou de proiectare si lucrezi 300 de zile / an fie cald, fie frig, fie vreme frumoasa, fie ploaie, vant, zapada, polei e una, si in cazul lor e altceva. Pot sa stea si 2 luni acasa din cauza conditiilor ( platiti, fireste ) apoi trebuie sa recupereze aceste zile.
Ce, "statalii" nu au avut liber pe 30 Aprilie ? Iti spun eu ca unii dintre noi au lucrat si pe 30 si pe 1 si pe 5 Mai.
Oricum nu vreau sa dezvolt subiectul pentru ca intram in alt domeniu.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia survola

Cu scosul șinelor de pe Calea Griviței s-a ajuns în dreptul intersecției cu Polizu.
Imi place că nu e lăsată groapă, ci se toarnă beton pe măsură ce se scot plăcile cu șinele pentru tramvaie.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia andrei11

S-au scos ambele sensuri, urmand ca sensul "bun" sa fie modernizat, sau s-au limitat in a scoate numai sensul care nu mai foloseste la nimic ?

Go to page:  1  ... 115 116 117 118 119 120 121  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”