Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 537978 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

NetCity?? HAHAHAHAHAH :)))))))

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului realistul

Nu or sa faca NetCity ci banda de biciclete subterana.

realistul wrote:
Nu or sa faca NetCity ci banda de biciclete subterana.

Sau asa, da!

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului SprinterXP

La Titan s-au apucat baietii sa sparga ceva la linia de tramvai din fosta statie a lui 19/23 de pe sensul catre Dristor. Vor sa schimbe linia de tramvai si de pe portiunea Titan - 1 Decembrie sau se petrece o alta "minunatie" acolo? :shock: :? In orice caz, n-au mai putut continua din cauza masinilor parcate pe linia de tramvai.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului fbsoft

Ieri, se lucrau la niste santuri ( de un metru si lungime pe o banda... adica dus si intors pe L.Rebreanu ) imense in dreptul intersectiei Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu... iar traficul era sub orice critica... Deasemenea au inceput sa scoata / sparga bordurile noi ( deci nu e un fenomen nou.. ) si sa sparga pista de biciclisti din dreptul parcului pe toata lungimea si latimea ei... presupun ca vor sa o puna la nivel cu ... parcarea ?!?!?! ( sigur masinile vor fi pe ea in cel mai scurt timp posibil, GARANTAT, daca nu pun ceva foarte inalt... )si buturugile uitate de la executarea parcarii... par sa fi fost incercate de unii,si sa fie scoase... insa nimic inca concret.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului PinkyHog

1. DIn ce-am vazut, pe spatele baietilor de lucrau acolo, la Titan, parea sa scrie ceva cu "...gaz", probabil Distrigaz.
2. Si intre Titan si Campia Libertatii au mai aparut vreo doua-trei santuri ce brazdeaza carosabilul dintr-o parte in cealalta.
3. Intre Campia Libertatii si Piata Ramnicu Sarat pe viitoarea cale de rulare a tramvaiului a mai aparut un start de piatra mai mica decat balastul din fundatie, gros cam de 40-50 de cm. Plus ca azi la pranz se lucra pe acest sector.

Later edit (vineri ora 12 am)

Am aflat de ce au "ras" jumatate din trotoar. Pe langa Netcity se trage ingropat si iluminatul public si ce-o mai fi, plus ca dupa ce termina cu ce au de bagat in subteran strica tot trotoarul si il fac frumos dintr-o bucata, si bonus, pista de biciclisti separata de trafic dar si de pietoni. Astept cu nerabdare sa vad ce-o sa iasa.
In miez de noapte, in drum spre casa, am vazut dupa intersectia cu Campia Libertatii vreo 10 movile de balast din ala mai mic. Probabil maine il intind. Compactorul de la Swietelski intra in actiune :))
Deci se lucreaza. Incet... Incet...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Ala din ultima poza e suportul pentru longrinele green trackului  8-)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului cornel001

"noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc".

La intersectia cu Campia Libertatii, pt cei care fac stanga spre aceasta sau vin dinspre aceasta, traficul este chinuitor.
Dar de ce sa tinem asa contribuabilii 2 saptamani , cand putem sa ne batem joc 4 luni ? (in ritmul lucrarilor)
&^%$##(*!^@ !!

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Ce ai vrut sa spui prin "&^%$##(*!^@ !! " ? Mie mi-a iesit asa :
5-16-2012 12-17-54 PM.jpg (1.68 KB; downloaded 2804 times)

E prea subtil, nu ma prind.  :oops:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Druida

Asta este maniera 'a la revista Pif' de a injura... cei din generatiile mai vechi stiu! :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului PinkyHog

@vancouver: e normal sa se miste in reluare pentru ca lucreaza pe banii lor, nu prea au vazut nimic de la beneficiar.

E simplu app de poze ... zona cu asfalt va fi zona de jonctiune, cealalta din cate stiu va fi green-track ...trebuie sa existe si insule din cand in cand ....

Hai nene ca nu are cum sa fie "insula" atat de lunga...

Apropo, baietii cu lucrarea, nu va grabiti, timp e destul...

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433360 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”