Topic: Discuții până la începerea lucrărilor
2393 posts, 585355 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M6 Bucureşti – Aeroportul Henri Coand
andrei11
Adresa de mai jos a fost semnalata de colegul URANUS :
http://b365.ro/news/usl-vre ... utostrada/
Interesant ca de M 6 nu se pomeneste nimic...
Extras :<<... și să inițieze licitaţia pentru execuţia Liniei 7 de metrou: Şos. Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina –Voluntari și să realizeze Linia 4 de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul.>>
Extras :<<... și să inițieze licitaţia pentru execuţia Liniei 7 de metrou: Şos. Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina –Voluntari și să realizeze Linia 4 de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul.>>
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Sa asteptam Guvernul de dupa alegerile din toamna... care o fi el..
Va dati seama ca daca se schimba "regimul", se vor produce schimbari masive pana la nivel de directori, secretari de stat, subsecretari, CFR, Metrorex etc... Nu neaparat ca-i bine sau rau, dar schimbari vor fi sigur.
Antonescu a zis ca o schimba si pe femeia de servicu, daca-i numita politic...
andrei11 wrote:
Sa asteptam Guvernul de dupa alegerile din toamna... care o fi el..
Va dati seama ca daca se schimba "regimul", se vor produce schimbari masive pana la nivel de directori, secretari de stat, subsecretari, CFR, Metrorex etc... Nu neaparat ca-i bine sau rau, dar schimbari vor fi sigur.
Antonescu a zis ca o schimba si pe femeia de servicu, daca-i numita politic...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
M6 nu are cum sa incapa in 'programul scurt' pana la alegerile parlamentare...
andrei11 wrote:
M6 nu are cum sa incapa in 'programul scurt' pana la alegerile parlamentare...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
"Dacă magistrala M6 se înscria în prioritățile de guvernare ale guvernului Ungureanu, noul guvern Ponta nu o are înscrisă între priorități. Guvernul Ponta are drept priorități, în domeniul transportului cu metroul, “realizarea demersurilor de pregătire şi lansare a licitaţiei pentru execuţia Liniei 7 de metrou: Şos. Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina –Voluntari si a realizarii Liniei 4 de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul”."
http://b365.ro/news/metroul ... d-de-euro/
Ar trebui sa ne doara undeva ca lu' Ponta nu-i pasa de M6, am stat noi pana acum fara M6, ...oricum peste 6 luni pleaca, pleaca si nu se mai intoarce!!
(Scuzati referirea politica) Ce ar trebui sa ne intereseze cu adevarat este ca urmatorul ministru adevarat al transporturilor sa-l "înscrie în prioritățile de guvernare ale guvernului".
subway guru wrote:
...M6 nu are cum sa incapa in 'programul scurt' pana la alegerile parlamentare...
"Dacă magistrala M6 se înscria în prioritățile de guvernare ale guvernului Ungureanu, noul guvern Ponta nu o are înscrisă între priorități. Guvernul Ponta are drept priorități, în domeniul transportului cu metroul, “realizarea demersurilor de pregătire şi lansare a licitaţiei pentru execuţia Liniei 7 de metrou: Şos. Alexandriei – Rahova – Piaţa Unirii – Moşilor – Obor – Colentina –Voluntari si a realizarii Liniei 4 de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul”."
http://b365.ro/news/metroul ... d-de-euro/
Ar trebui sa ne doara undeva ca lu' Ponta nu-i pasa de M6, am stat noi pana acum fara M6, ...oricum peste 6 luni pleaca, pleaca si nu se mai intoarce!!
- sab
-
Posted:
-
sab
Stiu ca speranta moare ultima.... , dar ce te faci daca nu se intampla asa, la fel ce te faci daca nu este un guvern doar pentru 6 luni ?
I se cam strica planurile fantasmagorice ale lui Udriste...
Pana la urma, poate ca este un lucru normal, atata timp cat "metroul se construieste in buricul targului" (citat din clasicii in viata), nu prin Ilfov si balarii .
Eu as fi scos si Straulestiul dintre prioritati, daca tot am fost "intoxicati" ca este atat de necesar... ,dar pentru M6...Nu se mai face M6, ce rost are supra-mega-giga depoul su stadion de fotbal si ce o mai fi pe acolo ? Facem precum s-a facut cu fosta M3, construim depoul Pantelimon, apoi ne gandim ce facem cu el, eventual depozitam cartofii ?
M7 si M4 pana la Progresu, DA, le consider si eu o prioritate, nu si Otopeniul. Otopeniul poate sa astepte muuuult si bine.. Insa nu stiu ce se intampla cu imprumutul contractat de la japonezi.
ByOnu wrote:
Ce ar trebui sa ne intereseze cu adevarat este ca urmatorul ministru adevarat al transporturilor sa-l "înscrie în prioritățile de guvernare ale guvernului".
Stiu ca speranta moare ultima.... , dar ce te faci daca nu se intampla asa, la fel ce te faci daca nu este un guvern doar pentru 6 luni ?
I se cam strica planurile fantasmagorice ale lui Udriste...
Pana la urma, poate ca este un lucru normal, atata timp cat "metroul se construieste in buricul targului" (citat din clasicii in viata), nu prin Ilfov si balarii .
Eu as fi scos si Straulestiul dintre prioritati, daca tot am fost "intoxicati" ca este atat de necesar... ,dar pentru M6...Nu se mai face M6, ce rost are supra-mega-giga depoul su stadion de fotbal si ce o mai fi pe acolo ? Facem precum s-a facut cu fosta M3, construim depoul Pantelimon, apoi ne gandim ce facem cu el, eventual depozitam cartofii ?
M7 si M4 pana la Progresu, DA, le consider si eu o prioritate, nu si Otopeniul. Otopeniul poate sa astepte muuuult si bine.. Insa nu stiu ce se intampla cu imprumutul contractat de la japonezi.
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Referitor la contractul de credit cu JICA, am intrebat la ei daca exista vreo modificare la acordul, in forma in care sete publicat la ei pe site (cu destinatia "Piata Victoriei"...)
Si mi-au raspuns ca, del putin deocamdata, nu a survenit NICIO modificare.
Asta nu inseamna ca nu se poate modifica teraseul, ci ca acordul de princioiu INCA nu a fost modificat.
Referitor la contractul de credit cu JICA, am intrebat la ei daca exista vreo modificare la acordul, in forma in care sete publicat la ei pe site (cu destinatia "Piata Victoriei"...)
Asta nu inseamna ca nu se poate modifica teraseul, ci ca acordul de princioiu INCA nu a fost modificat.
-
- subway guru
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Si care ar fi problema, la M5 nu s-a obtinut imprumut pe traseul pana in Ghencea ? Si cele doua statii s-au "evaporat" in preajma licitatiei.
mradulescu wrote:
Si care ar fi problema, la M5 nu s-a obtinut imprumut pe traseul pana in Ghencea ? Si cele doua statii s-au "evaporat" in preajma licitatiei.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Din intrebarea colegului #mradulescu a lipsit un termen 'magic'...SAPROF...
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
N-am spus ca ar fi o problema, ci am "raportat" ce mi s-a comunicat...
Cu siguranta ca traseul la Piata Victoriei este de departe cel mai nefericit.
sab wrote:mradulescu wrote:
N-am spus ca ar fi o problema, ci am "raportat" ce mi s-a comunicat...
Cu siguranta ca traseul la Piata Victoriei este de departe cel mai nefericit.
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Ce inseamna acela???
subway guru wrote:
Ce inseamna acela???
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ori dai 'Goagal' ori pui intrebarea in limba japoneza!!!
Ca sa 'afli' trebuie sa mai si 'transpiri'...eu ti-am dat doar un 'hint'...restul depinde de tine!
mradulescu wrote:subway guru wrote:
Ce inseamna acela???
Ca sa 'afli' trebuie sa mai si 'transpiri'...eu ti-am dat doar un 'hint'...restul depinde de tine!
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Am dat Goagal si nu pre m-a lamurit...
subway guru wrote:mradulescu wrote:subway guru wrote:
Ce inseamna acela???
Am dat Goagal si nu pre m-a lamurit...
📖 Pagination options