Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5245 posts, 1504487 views

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 375

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Vedeţi că pe 47 e un tur lipsă, în loc de 3 sunt 2. Evident, ele tot după programul de 3 ture merg, ba chiar avansaţi şi stau juma' de oră la Ghencea. De ex. azi vagonul de la 16:22 a plecat de la Unirii la 16:17 şi a ajuns la Ghencea la 16:32 în loc de 16:50!

Re: Accidente,incidente Gabi23

Poftim? :shock:  Erau 3 vagoane pe linia 47 la ora 16:30 adica: 3423 (in care te aflai tu), 3309 si 3400. Nu stiu ce ai vazut tu ca "e lipsa".

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Unde era #3309, că eu nu l-am văzut şi am mers până la capăt. Poate o fi venit de la depou direct la Unirii.

Re: Accidente,incidente Axel

Dr2005 wrote:
Unde era #3309, că eu nu l-am văzut şi am mers până la capăt. Poate o fi venit de la depou direct la Unirii.

Si eu am vazut cele 3 vagoane. :ugeek:
3400 cred ca venea din depou deoarece era lipit de cel din fata lui. :roll:

Ruta deviaţilor! Încă un obsedat a fost prins azi în tramvaiul 41. Tânărul se masturba în faţa călătorilor

După înţepătorul din tramvai, pe aceeaşi rută, 41, un tânăr a fost prins azi în timp ce se masturba în faţa zecilor de călători stupefiaţi, care au sunat imediat la poliţie.
Poliţiştii l-au prins pe bărbat în staţia Ciurel şi l-au dus la secţia 20 pentru cercetări. La acest moment, se ştie că pe numele lui nu există alte plângeri.
Acesta este al doilea caz care şochează călătorii tramvaiului 41, după ce, în ianuarie, un psihopat a înţepat 8 femei, care au depus plângere la poliţie.

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 32489.html

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

O fi vreunu care a ramas recent fara gagica  :twisted:

In jurul orei 15:30, s-a produs o mica blocare pe linia 41 (10-15 minute). Vagonul 4036 s-a defectat in Pasajul Lujerului (sens Piata Presei), calatorii coborand si luand-o pe jos prin pasaj. Vagonul a ajuns impins in Piata Presei de catre vagonul 264, apoi in jurul orei 17 se deplasau spre Ghencea.

08.04.2012.jpg (220.4 KB; downloaded 2476 times)

08.04.2012 (1).jpg (239.74 KB; downloaded 2469 times)

Re: Accidente,incidente ByOnu

Imi place cum arata garnitura :D Mi-ar placea sa vad asemenea cupluri si pe traseu, "trenuletul V3A RELOADED"... :lol:

Re: Accidente,incidente ByOnu

Noi, n-avem de ce sa ne temem, dereglatii astia prefera fetele. O putem pune si pe Domi pe lista "no need to fear", maine poimane vedem ca opreste autobuzul in statie cu unu' care atarna legat de barele de sus ... sa-i fie invatatura! :lol: ;)

Re: Accidente,incidente SprinterXP

Astazi in jurul orei 18:45 circulatia rutiera pe Str. General Gheorghe Manu a fost intrerupta din cauza unui pom de langa Hotelul Minerva care a cazut, din cauza furtunii, peste reteaua de troleibuz. Traficul care venea dinspre Bd. Lascar Catargiu a fost deviat pe la Piata Victoriei, iar cel care venea dinspre Buzesti a fost deviat pe Calea Victoriei. Bineinteles ca troleibuzele liniilor 79 si 86 au ramas blocate pana la remedierea problemei. :twisted:

P1190217 (800x600).jpg (222.29 KB; downloaded 2207 times)

Re: Accidente,incidente Axel

1.05.2012.

Zi neagra pe linia253.

Acum putin timp unei persoane i sa facut rau in 4574 din linia 253.
Soferul a plecat cu victima la sprital.
In spatele lui 4574 se afla turat 6272 care si el a patit o problema cu LCD-ul care sta sa cada.
In concluzie gol mare pe linia 253.

Cu mai multe informatii revine colegul nostru Chev Chellos .

Re: Accidente,incidente Chev Celios

Axel wrote:
1.05.2012.

Zi neagra pe linia253.

Acum putin timp unei persoane i sa facut rau in 4574 din linia 253.
Soferul a plecat cu victima la sprital.
In spatele lui 4574 se afla turat 6272 care si el a patit o problema cu LCD-ul care sta sa cada.
In concluzie gol mare pe linia 253.

Cu mai multe informatii revine colegul nostru Chev Chellos .

La capat la Spitalul Fundeni un sofer ia taiat calea lui 4574 si acesta a franat brusc. Rezultatul o persoana ranita. Pana la urma 6272 nu a mai plecat la garaj legand LCD-ul cu sfoara pentru a mai rezista 2 curse cat mai avea, pentru a nu lasa linia in aer.

Re: Accidente,incidente macheta218

Liniile de tramvai de pe BD. Mihalache sunt blocate in zona Popisteanu de la ora 21:00 din cauza unui grav accident produs intre doua masini pe linia de tramvai.O parte din vagoane au fost deviate la Piata Presei. Tocmai ce am vorbit cu un coleg la telefon si nici la aceasta ora nu a plecat de acolo. Tramvaiele nu sunt implicate in accident.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Dimineata bataie in toata regula in tramvaiul 25 pe la Frigocom unde vreo 3 vanzatori de PETuri s-au luat la bataie in remorca 3387 parca. Noroc cu 280 in spate pe 8 ca ne-am putut transborda, ca aia inca se bateau acolo.  :roll:

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 375

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2448 forum members have written 436223 posts in 5437 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”