Topic: Realizarea trotuarelor rulante Pasaj - Gara de Nord
254 posts, 88380 views
📖 Pagination options
- Aron
-
Posted:
-
Re: Realizarea trotuarelor rulante Pasaj - Gara de Nord
Aron
Poze de azi...
Poze de azi...
DSCN1907.JPG (289.12 KB; downloaded 4561 times)
DSCN1908.JPG (289.04 KB; downloaded 4560 times)
DSCN1912.JPG (302.13 KB; downloaded 4562 times)
DSCN1913.JPG (280.01 KB; downloaded 4565 times)
DSCN1914.JPG (309.58 KB; downloaded 4560 times)
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Stie cineva cam cum o sa arate trotuarul mult asteptat (de cine?) Adica poza...
Stie cineva cam cum o sa arate trotuarul mult asteptat (de cine?) Adica poza...
- subway guru
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Trotuarul asta rulant se opreste cumva in "monumentul istoric" --> cosmeliile ( anexele ) ale garii ? De acolo si pana la peronul central mai sunt vreo 200 metri. Unde-i logica, ca nu inteleg ? E ca si la Otopeni, unde CFR - ul ma lasa in camp. Asadar :
1) Normal ar fi sa se infiinteze niste case de bilete CFR si in capul de la Basarab al Garii de Nord.
2) Dupa ce-si ia biletul, omul nostru se duce direct la peronul care-i place.
Chiar nu vad filozofia sa se opreasca la 200 metri de peronul central, unde nici macar nu sunt casele de bilete, pentru ca acestea sunt la iesirea din M 1.
Trotuarul asta rulant se opreste cumva in "monumentul istoric" --> cosmeliile ( anexele ) ale garii ? De acolo si pana la peronul central mai sunt vreo 200 metri. Unde-i logica, ca nu inteleg ? E ca si la Otopeni, unde CFR - ul ma lasa in camp. Asadar :
1) Normal ar fi sa se infiinteze niste case de bilete CFR si in capul de la Basarab al Garii de Nord.
2) Dupa ce-si ia biletul, omul nostru se duce direct la peronul care-i place.
Chiar nu vad filozofia sa se opreasca la 200 metri de peronul central, unde nici macar nu sunt casele de bilete, pentru ca acestea sunt la iesirea din M 1.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Dupa cum se vede si in poza, se va opri exact in acele extinderi de spatii - sunt anexe ale garii, birouri cu specific feroviar sau ce? ca am vazut o frizerie, covrigarie (la strada), nu stiu ce asociatie sau sindicat, etc... De la intrarea in gara cateva sute de metri e o extindere veche, dupa aia urmeaza una recenta cu acoperis de tabla (se vede clar cum a fost acoperit gardul). Washing money sau daca nu, ar trebui sa intre cu buldozerul in chestiile alea de la linia 1 si sa le mute dincolo spre Grivitei sa justifice intr-un fel "spargerea de bani". Si cel de pe partea cu Grivita se va termina probabil la fel, in buza birourilor.
Dupa cum se vede si in poza, se va opri exact in acele extinderi de spatii - sunt anexe ale garii, birouri cu specific feroviar sau ce? ca am vazut o frizerie, covrigarie (la strada), nu stiu ce asociatie sau sindicat, etc... De la intrarea in gara cateva sute de metri e o extindere veche, dupa aia urmeaza una recenta cu acoperis de tabla (se vede clar cum a fost acoperit gardul). Washing money sau daca nu, ar trebui sa intre cu buldozerul in chestiile alea de la linia 1 si sa le mute dincolo spre Grivitei sa justifice intr-un fel "spargerea de bani". Si cel de pe partea cu Grivita se va termina probabil la fel, in buza birourilor.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ups
Mai apare un rulant si la"14" ? Miroase de nu poti respira nici jumatate de minut la 14
Ups
Mai apare un rulant si la"14" ? Miroase de nu poti respira nici jumatate de minut la 14
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu e risipa de bani, o sa ma plimb eu pe el, inca nu am reusit performanta de a ma plimba cu bicicleta pe trotuar rulant .
Nu e risipa de bani, o sa ma plimb eu pe el, inca nu am reusit performanta de a ma plimba cu bicicleta pe trotuar rulant .
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Daca nu faci filmulet tot dejaba
shoppy wrote:
Daca nu faci filmulet tot dejaba
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Asa stiam, ca trotuar va fi si dincolo, la Grivita.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Acolo...nu va sa fie...
Stadiul 'la zi':
cuva 1 - terminat;
cuva 2 - terminat
cuva 3 - aproape terminat...
Urmeaza...montajul...
rosetti61 wrote:
Acolo...nu va sa fie...
Stadiul 'la zi':
cuva 1 - terminat;
cuva 2 - terminat
Urmeaza...montajul...
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Asa de repede se pregatesc de montaj??? Cat dureaza teoretic montajul ???
subway guru wrote:rosetti61 wrote:
Acolo...nu va sa fie...
Stadiul 'la zi':
cuva 1 - terminat;
cuva 2 - terminat
Urmeaza...montajul...
Asa de repede se pregatesc de montaj??? Cat dureaza teoretic montajul ???
- survola
-
Posted:
-
survola
Montajul tre' sa fie gata până la 10 iunie, cel târziu
Montajul tre' sa fie gata până la 10 iunie, cel târziu
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Azi a inceput montajul!
Vrem POZE!!!
Azi a inceput montajul!
Vrem POZE!!!
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Daaaa....ma scuzati ca nu am mai venit cu noutati...stiti cum e: teze alea alea....dau maine o fuga si va aduc poze stay tuned
Daaaa....ma scuzati ca nu am mai venit cu noutati...stiti cum e: teze alea alea....dau maine o fuga si va aduc poze stay tuned
📖 Pagination options