Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535735 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia cornel001

Ce atata graba ?? Nu mai stresati oamenii ! Lasati-i sa lucreze incet !

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia mradulescu

"Glumim glumim, dar nu prasim incinta"

Aceasta lucrare mi se pare un exemplu de batjocura maxima din partea autoritatilor la adresa cetatenilor orasukui (riverani sau nu)

Cum se poate ca tu, Primar General, sa te apuci de un proiect bazat pe PUZ-uri atacabile in justitie (pentru ca cei care le-au atacat au castigat pe baza legii, nu pe baza de fantezii istorice sau sentimentaliste), sa te apuci sa demolezi zeci de case, unele poate cu valoare istorica, pentru ca aopi timp de mai bine de un an sa trebuie sa ingheti lucrarile pentru ca nu ai PUZ aprobat? Nu vorbim aici de un investotor privat, ci chiar de Primarul General, ales de cetateni ca sa le apere intersele si care, teoretic, ar avea probleme minime in aporbarea unui PUZ bine conceput?

Cel putin zona dintre Berzei si Polizu, in plin buric al orasului, este intr-o batjocura profunda: case demolate, santuri neumplute, strazi disparute etc. In alte orase unde e nevoie de astfel de interventii dureroase, treaba se petrece rapid: planul e aprobat de consiliu, se demoleaza, se refac strazi si utilitati in cateva luni, si in maxim un an proiectul nou este utilizabil, cu toate avantajele si dezaavantajele sale.

La noi, de un an de zile, avem O GROAPA.

Cat oare o sa mai suportam astfel de specimene IRESPONSABILE la conducerea urbei (nu ca m-as mandri cu predecesori ca Halaicu si Lis, doamne fereste..)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Robert24

In sfarsit au deviat circulatia in intersectia Stirbei-Voda cu Berzei si s-au apucat de "groapa". Nu uitati ca in acest sens autobuzele au fost deviate de acum 2 saptamani!

Poza este facuta acum 10 minute.
berzei1704.jpg (365.31 KB; downloaded 2575 times)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Nightwolf

Se scot dalele tramvaiului pe Grivita dinspre Berzei spre Polizu ... trecut acum pe acolo, se lucra in forta din pozitia sezut :)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

Nightwolf wrote:
Se scot dalele tramvaiului pe Grivita dinspre Berzei spre Polizu ... trecut acum pe acolo, se lucra in forta din pozitia sezut :)

Adica pe jumatate de sens? Se poate totusi circula? Multumesc.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dr2005

Nu cumva e vorba de dalele care nu mai sunt folosite de prin 1998, de când s-a scos tramvaiul de la G-ral. Berthlot?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Tavi

Dr2005 wrote:
Nu cumva e vorba de dalele care nu mai sunt folosite de prin 1998, de când s-a scos tramvaiul de la G-ral. Berthlot?

Poate nu imi aduc bine aminte dar parca pe Gral Berthlot nu a fost cu dale si s-a asfaltat de mult. Dale au mai ramas pe Grivitei intre Berzei si Gara N (Cinema Dacia, Hotel Nord/Ibis).

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dr2005

Pe Berthlot nu, dar pe Cal. Griviţei, bucăţica între Gara de Nord şi Berzei erau (şi sunt) dale.

Dr2005 wrote:

Nu nu... dalele care se foloseau cand intorcea 45-u p`acolo si fostu 24 pana sa se inceapa lucrarile la Uranus ... fix in fata la ghetouri pe Grivita pana ajungi in Berzei dinspre hotel IBIS.

Se poate circula fara probleme! O banda pe sens

Basculante.. mradulescu

Azi am trecut pe la Polizu si am vazut doua basculante Euroconstruct care aveau treaba in sectorul Polizu-Grivitei.

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus URANUS

Minune! Se lucreaza si Sambata! Si eu am fost azi in intersectia stirbei - berzei si se lucra la linia de tramvai

Se apropie 9 iunie ... si e un singur tur ...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus mradulescu

URANUS wrote:
Minune! Se lucreaza si Sambata! Si eu am fost azi in intersectia stirbei - berzei si se lucra la linia de tramvai

Acuma, din punct de vedere tehnologi, (daca se vrea...), o asemenea lucrare nu se poate face int-un week-end (eventual lucrand non-stop?)

Nu ca nu are cum sa se intareasca betonu` ;)

Go to page:  1  ... 107 108 109 110 111 112 113  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”