MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții până la începerea lucrărilor

2393 posts, 587613 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 171

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 andrei11

Atata tot ? Credeam ca e ceva mai subtil.
Evident ca reporterita era "subterana'' rau de tot ( ca nu-mi permit sa spun ca era aeriana, nu incadreaza in subiect ).
In rest nu ma bag, nu ma pricep, imi dau numai cu parerea de amator.
Oricum eram "amenintati" ca ne apucam de 3 linii concomitent ca sunt din fonduri separate. Deocamdata vad ca exista un ( usor ) decalaj in executarea in paralel a celor 3 linii ( ma rog, a doua, ca a treia este ''victima colaterala'' ).
Dar asa cum am  spus sunt amator si ma fac ca observ, imi sta foarte bine in rolul de observator.
Sunt convins ca statiile se proiecteaza dupa niste criterii "beton" si nu are rost sa-mi dau cu parerea, vezi numai statia Rosetti / 4 statii pe parcursul a 1,6 km ( intre Mosilor si Iancului / M 5 ), dintre care 2 statii intermediare intr-un cartier de case foarte bine conturat si consolidat.
Dar asa cum am mai spus, astea sunt numai observatii de amator.

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 subway guru

'Obsolete'... :ugeek:
Cu simpatie 'totala'...'guru'...  :mrgreen:

Adrian Rosca wrote:
Atentie, statia Pajura conform noului concept nu este totuna cu Jiului.

Evident !

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 mradulescu

subway guru wrote:
Ce 'nu te prinzi'??? :?:  :?:  :?:
Ca o linie de metrou se proiecteaza de 'profesionisti' si nu de 'amatori habarnisti'??? :evil:
Hai, ca e la 'mintea cocosului', nu la 'gaina babei'... :lol:  :lol:  :lol:
Sa auzim numai si numai de bine! :mrgreen:
Cu 'binecuvantarea' expertzilor nostri japonezi mult iubitzi, vom avea victorii multe si vom 'darama' munte dupa munte! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
#sab e 'cartitorul de serviciu', sa fie iubit, te inscri si tu?...ca unde-s doi...'puterea creste'! :lol:  :lol:  :lol:

Maria-ta, marturiseste: Ti se pare ca solutia propusa oficial pentu M6, de "infigere in M4 la 1 MAi, e facuta de profesionisti in dezvoltare urbana? E bazata pe studii de trafic?

Daca da, explica-ne cum s-a "gasit" aceasta solutie si ce avantaje are.
Daca nu, impartaseste-ne viziunea Inaltimea Tale asupra variantei optime de a lega nordul orasului (nu neaparat aeroporul) de rest...

Cu plecaciuni.

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 George

Convenisem cu andrei11 ca lasam doar topicul "Planuri..." pentru SF-uri si toate discutiile astea  despre cum ne certam noi cu subway guru si cat de frumos e in mintea noastra totul!...poti sa aderi si tu la conventie, mradulescu, ca de fapt pe tine te privea?
As vrea sa putem citi ceva util si real in celelalte forumuri!
Ai observat ca de vreo saptamana incoace ai postat cati toti ceilalti la un loc, adesea incoerent, cu ortografie discutabila, cu maniere discutabile? Cred ca un intelectual isi poate sustine ideile si altfel...in primul rand, mai multa calitate si mai putina cantitate!

George wrote:
Convenisem cu andrei11 ca lasam doar topicul "Planuri..." pentru SF-uri si toate discutiile astea  despre cum ne certam noi cu subway guru si cat de frumos e in mintea noastra totul!...poti sa aderi si tu la conventie, mradulescu, ca de fapt pe tine te privea?
As vrea sa putem citi ceva util si real in celelalte forumuri!
Ai observat ca de vreo saptamana incoace ai postat cati toti ceilalti la un loc, adesea incoerent, cu ortografie discutabila, cu maniere discutabile? Cred ca un intelectual isi poate sustine ideile si altfel...in primul rand, mai multa calitate si mai putina cantitate!

Ma iertati.
Conventia respectiva nu mi-era cunoscuta.
Intelegerea mea era ca de vreme ce exista forumuri dedicate pentru M6, M5, M4 si M7, comentariile specifice fiecarei magistrale ar fi fost sa le postam pe forumutile respective, in timp ce forumul cu "Planuri de dezvoltare...." sa fie pentru magistrale noi si "planuri integrate"

Mea culpa pentru greselile de "dactilografiere"- o sa incerc sa ma corectez.

Totusi fa-ma sa-nteleg. Care ar fi rostul forumului "Stiri, noutati, perspective despre M6" ? Sa postam stiri despre si sa "laudam" maretul proiect?

Topicul acesta este strict pentru M 6 care se va construi ( cica e in carti inca ) adica GdN 2 - 1 Mai - Pajura - Capul lui 41 de la PPL ( Piata Presei Libere ) apoi pe DN1 pana la maretul aeroport Otopeni. SF - uri discutam la locul potrivit.

andrei11 wrote:
Topicul acesta este strict pentru M 6 care se va construi ( cica e in carti inca ) adica GdN 2 - 1 Mai - Pajura - Capul lui 41 de la PPL ( Piata Presei Libere ) apoi pe DN1 pana la maretul aeroport Otopeni. SF - uri discutam la locul potrivit.

Sa traitzi am inteles!

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 subway guru

@mradulescu:
Hai sa-ti explic eu care era 'conventia tacita'...
Sa avem rabdare sa apara SF-ul revizuit cu japonezii, ca sa comentam/criticam pe 'concret'...
Hai, ca nu mai e mult...

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 Dominatrix

mradulescu wrote:
Maria-ta, marturiseste: Ti se pare ca solutia propusa oficial pentu M6, de "infigere in M4 la 1 MAi, e facuta de profesionisti in dezvoltare urbana? E bazata pe studii de trafic?
ABSOLUT! (raspund eu in locul lui @subway guru, sper sa nu se supere). De ce e asa, am explicat in topicul de discutii despre M6, incepand cam de la pagina 28 incolo.

Dominatrix wrote:
mradulescu wrote:
ABSOLUT! (raspund eu in locul lui @subway guru, sper sa nu se supere). De ce e asa, am explicat in topicul de discutii despre M6, incepand cam de la pagina 28 incolo.

N-am reusit sa gasesc aceste studii... ma ajuti?

Re: Stiri, noutati, perspective despre M6 Dominatrix

Am explicat in aces topic, am si spus unde sa cauti. Daca te referi la studiile propriu-zise, ce am/avem este pentru profesionistii implicati in proiect. Asta nu inseamna ca publicul larg este "irelevant" (dimpotriva, ca doar metroul e construit pentru toti bucurestenii, din bani publici), dar pentru asta te incurajez sa faci cerere la Metrorex, in virtutea dreptului de acces la informatii de interes public.

Asadar sa inteleg ca M 6  va continua spre Sud in masura in care magistrala va atinge punctele de dupa statia Gdn 2, respectiv Hasdeu... 13 Septembrie... Eroii Revolutiei...Gara Progresu ?
Deci in final vom avea o magistrala M 6 practic la 4 capete ? Nu ar fi nici o dificultate.
Capetele ar fi :
-Gara Progresu
-Straulesti
-Zona Complex Comercial Baneasa
-Aeroportul Otopeni.
Pentru ca este ilogic sa se vorbeasca de 2 magistrale, M 4 si M 6. Oricum aceste intrebari nu sunt de actualitate, va mai trece  ceva timp pentru ca M 6 sa treaca de GdN 2 ( macar pana la Hasdeu ).

Re: Discutii generale: M6 Bucureşti – Aeroportul Henri Coand andrei11

Adresa de mai jos a fost semnalata de colegul URANUS :
http://b365.ro/news/usl-vre ... utostrada/
Interesant ca de M 6 nu se pomeneste nimic... :shock:

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 171

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464111 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”