De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232186 views

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 321

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI subway guru

Si unde crezi tu ca e locul 'potrivit' pentru jigniri fundamentale??? :evil:
Ca 'mesajul' ala era si de mama si de tata, si de mosi si de stramosi...si ai mei, si ai tai si de toti ai nostri...si ai lui... :o

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" cornel001

LE : E trist sa vezi ca oameni de la care aveai pretentii sar in sus ca tatele extrapoland aiurea si dand lectii despre jigniri prin jigniri, in loc sa infrunte lucid realitatea. De asta suntem in *****.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" subway guru

Si daca tu te simti jignit, crezi ca asta iti da dreptul ca la randul tau sa ne jignesti pe noi, toti ceilalti, care nu te-am jignit cu nimic???
De unde atata aroganta???
Te crezi 'buricul pamantului'???

Exact asta era 'mesajul' meu...sa nu arunci un 'oprobiu' nediscriminatoriu asupra a tot si a toate...
In particular, cred ca toti cei de pe acest forum au nenumarate 'frustrari' si 'suparari' asupra modului in care e condusa tara si asupra 'evolutiei' starilor de lucruri ce implica si 'soarta' lor personala sau a a familiilor si concetatenilor lor...
Hai mai bine sa mergem sa analizam 'radacinile raului' si sa incercam sa le corectam...dupa umilele noastre puteri...nu sa aruncam cu 'anatema'...
Doar asa ne-am putea numi 'mandri cetateni' (cum zice 'logo-ul' tau)...
P.S.
Romania se scrie cu 'R' mare...altfel e tot o 'jignire'...

Vad ca te-ai 'sucit' iarasi si ai sters/modificat mesajele...
Te-ai hotarat pana la urma 'pe ce pozitii te situezi'?...ca sa stim si noi...cat despre atacuri 'prostesti' la persoana...m'an fish...dovedeste doar 'lipsa de argumente pertinente'...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

Mi pun inca o data inceputul unui mesaj:
'Cornel, nu e 'tara de rahat', dar tara are niste responsabili pentru infrastructura care parca toti s-ar fi nascut la tara, in sate minuscule, iar scoala au facut-o parca prin Siria...'
@cornel001, te rog sa fii mai atent la 'citate':
fraza principala cu care incep este aceea cu '...are niste responsabili'...'care toti'..Asadar, in nici un caz nu am dorit sa jignesc intreaga populatie a Romaniei(ca doar nu sunt oligofren), dar este parerea mea ca 'responsabilii' de starea infrastructurii, sau a unor solutii de rezolvare a unor intersectii f. importante/etc., sunt cei vizati de mine(ca doar vedem cu totii calitatea infrastructurii!)
Tu ai scris altceva, tu ai generalizat, eu nu pot face asta decat pentru o grupa profesionala...(si si asta e o exagerare spusa la suparare...Or mai fi si exceptii, dar care poate nu decid, nu pot decide.

Pana nu vii sa traiesti aici, comentam degeaba. Nu stiu ce n-ai inteles din mesajul meu: "exceptiile sunt regula".
Taaare mi-ar placea si mie sa stau in Germania, sa dau cu parerea de acolo, dar... nu pot (din motive obiective).
Ai auzit de "somnul natiunii naste monstrii" ? Toti suntem de vina ca ei sunt acolo. Chiar si prin simplul motiv ca nu facem nimic ca ei sa nu mai fie acolo sa-si bata joc de noi pe banii nostri. Stam cu destu' in gura si ne uitam. De fapt le-o "sugem". In plus, ti-am zis ca din ce vad in jur, par sa ne reprezinte bine!
Te mai astept mult sa vii sa te muti aici ? Macar pentru cateva luni.
A venit sor-mea din Germania.
Se bucura sa ne vada, dar altfel, abia asteapta sa fuga inapoi.
Mai stiu pe cineva care vinde o casa proaspat facuta , ca a zis ca si-a dat seama ca a gresit ca s-a intors, vrea sa fuga inapoi in suedia.
Restul, ne place in cocina !

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

Cornel,
nu am si nu pot avea ceva impotriva punctului tau de vedere. Nu sunt nici lupul moralist si nici regele gol...Eu mai am rude si prieteni in Bucuresti si in tara si care gandesc altfel decat majoritatea locuitorilor tarii(deci mai sunt multi care vor si asteapta inca schimbari majore in Romania), numai ca majoritatea e ...alta, iar actualii politicieni sunt pe masura majoritatii respective.
Ce nu am inteles din mesajele tale este exagerarea ca toti sunt o apa si un pamant. Totusi Romania a cunoscut in ultimii 10-15 ani o transformare radicala(fata de ce era, nu fata de Suedia, e adevarat, dar Romania nu e locuita de suedezi!), deci oameni muncitori si plini de idei innoitoare sunt si in Romania. Acum, scuze, daca eu privesc o zi intreaga antenele(ipotetic), m-as ingrozi sa vad ca Romania e cea mai mare dictatura din lume, ca toti fura(mai ales 'puterea'), ca nimic nu se face in tara asta, ceea ce trebuie sa recunosti ca nu e chiar asa si de multe ori e chiar de-a binelea fals si minciuna, dar multi se informeaza doar de la antene, asculta manele, sunt putin sau de loc instruiti, asa ca ce sa le mai cerem? Asta e scoala, nivelul invatamantului...Ar trebui imbunatatit in primul rand sistemul educational, iar primele reforme autentice in 'Invatamant' s-au facut abia anul trecut -  f. tarziu, dar totusi s-au facut!(multi profesori universitari sunt multumiti de aceste reforme) Rezultatele vor apare intr-o generatie!...Dar am auzit ca usl vrea sa renunte la aceste reforme(e intr-adevar grav daca o fac!), dar dupa cum am spus, majoritatea decide la urne.
Eu zic ca fiecare poate si trebuie sa schimbe cateceva ce i se pare 'in afara UE'! Decat o critica destructiva, o pozitie total pesimista, mai bine mai putina nemultumire si ceva-ceva facut...Parafrazandu-l pe Ludwig Erhard, succesul in orice este 50% psihologie, 'gandirea pozitiva'.
numai de bine!

Merci #Goldmund, ai vorbit 'pe inima mea'...si a multor altora de pe acest forum :ugeek:
Eu am sa ma opresc aici cu comentariile...ce am avut de zis...am spus... :mrgreen:
Si vorbesc 'de la fatza locului' nu din Germania! ;)

Daca majoritatea face prost, lucrul rezultat e prost, indiferent cat de buni sunt cei cativa care vor sa fie altfel. Mai ales cand aceia doar privesc considerand ca oricum nu pot face nimic.
Nu stau sa socotesc pe rand fiecare din populatie ca ala e maimuta sau alalalt e mai evoluat. Eu vorbesc de rezultat. Asta nu vrei sa intelegi. Daca rezultatul e prost, restul nu mai conteaza, ca cutarica considera ca el e bun, asta nu are relevanta aici.
Eu nu ma uit la Antene. Eu doar ma lovesc foarte personal de absurd in fiecare zi.

Oamenii nu sunt maimutze...cine se considera 'maimutza' n-are decat sa emigreze in Congo...sa traiasca in 'rezervatzii'...Oameni au minte si creier...cu care trebuie sa judece si sa actioneze in consecinta...cine nu judeca si nu actioneaza...e molusca...
Nah, si-mi ziceam ca nu mai replic...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Terapeut71

subway guru wrote:
Merci #Goldmund, ai vorbit 'pe inima mea'...si a multor altora de pe acest forum :ugeek:

In ceea ce ma priveste subscriu in totalitate!
Poate ar mai trebui sa amintesc colateral si ce ai spus intr-un mesaj de mai sus: faptul ca numele tarii incepe pentru unii cu litera mica nu este doar o jignire, ci o mizerie fara margini...

^^ N-ajunge ca ma lovesc de ei pe strada, isi etaleaza nesimtirea suprema si in discutiile despre ce fac rau.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Terapeut71

@cornel001:
Am socotit necesar sa raspund pentru ca jignesti fara masura, iar in ultimul post mi s-a parut ca aruncatul cu laturi a mers prea departe.
Cand nu ai tara si Dumnezeu se cheama ca nu existi. Esti un nimeni. Frustarile tale denota poate ca ai avut o copilarie nefericita. Si iata ca ai o posilbila problema.
Referitor la faptul ca atunci cand vorbesti despre "nesimtitii aia de care te lovesti pe strada" vorbesti la plural. Si asta ar trebui sa te puna iarasi pe ganduri: sunt(em) multi; ceea ce ar putea arata ca ai o a doua problema. De atitudine, de perceptie, de sociabilitate, altfel nimicuri pentru tine...
Se mai poate ca nu numai tara, dar si orasul in care locuiesti (cu siguranta si el unul in care-ti pute) sa fie infime pentru ego-ul tau. Si uite ca am identificat o a treia posibila problema.
Sa fie deci un cumul de probleme?!? Si daca da, la cine sunt ele? la tine sau la noi astia multi?
Tu iti doresti un trai intr-un glob de cristal, iar noi, ceilalti, plebea, suntem multi si te tulburam. Ingaduie umilelor noastre persoane sa convietuiasca in tara si orasul in care dintr-un motiv pe care numai tu il stii (inca) locuiesti si tu. S-ar numi asta toleranta, iertare si iubire de semeni, daca vrei chintesenta Saptamanii Patimilor Mantuitorului, perioada pe care o traversam chiar acum.
Din pacate tind sa cred ca esti doar nefericit si inadaptat. Astfel stand lucrurile nu cred o iota din semnatura ta in care spui ca esti (sic!) mandru cetatean...
Nu mi-o lua in nume de rau, dar ca locuitor al acestei tari - Romania se numeste (si ma repet: cu R mare) - (stiu: vei spune ca sunt penibil, patetic, retrograd, etc) m-am simtit jignit cand ai vorbit ca locul in care sunt ingropati bunii si strabunii mei este de toata jena ca sa nu mai repet acea grosolanie pe care ai spus-o.
Este prima oara cand iti scriu. Promit sa fie si ultima, nu de alta dar chiar am treburi infinit mai importante de facut.

Iti doresc sa ai parte de un Paste Binecuvantat, luminos si plin de toleranta.

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”