Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1492240 views
📖 Pagination options
- Dr2005
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Dr2005
S-a mai micşorat parcul...
Au dispărut ture din 422, probabil s-a plâns C&I-ul.
S-a mai micşorat parcul...
Au dispărut ture din 422, probabil s-a plâns C&I-ul.
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Probabil din toate liniile. Saptamana trecuta sau facut sodaje in cam toate liniile.
Probabil din toate liniile. Saptamana trecuta sau facut sodaje in cam toate liniile.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Care o mai fi parcul circulant la oră de vârf? Sunt convins că e sub 750... încă 200 de autobuze în minus şi ajungem la înjumătăţirea parcului faţă de luna februarie 2011. Atunci erau 1099 de ture.
Care o mai fi parcul circulant la oră de vârf? Sunt convins că e sub 750... încă 200 de autobuze în minus şi ajungem la înjumătăţirea parcului faţă de luna februarie 2011. Atunci erau 1099 de ture.
- Chev Celios
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Chev Celios
Deci asta e raspunsul la sugestia care eu am facut-o pe 23.03.2012, dupa ce prima oara mi-sa raspuns cu un mail parca trimis de un robot.
Deci asta e raspunsul la sugestia care eu am facut-o pe 23.03.2012, dupa ce prima oara mi-sa raspuns cu un mail parca trimis de un robot.
Nr.inreg:48305/23.03.2012
Stimate Domn Constantin Nicolae,
Referitor la sesizarea dumneavoastra transmisa Regiei prin intermediul postei electronice, va comunicam urmatoarele:
Monitorizam permanent liniile de transport in comun din zona pentru ajustarea graficelor de mers in scopul preluarii in totalitate a cererii inregistrate pe relatiile servite.
Cu stima,
Serviciul Relatii Publice
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Cam cat de plin era 4380 ieri pe linia 254.De altfel am mers astazi cu ia din Colentina pana la Bucur Obor si inapoi, iar numarul de calatori era considerabil. Din ce am observat calatori incep sa coboare de la Domana Ghica si continua si in restul statiilor.Din ce spunea soferul de pe 4516 la ora 7-8 dimineata erau o groaza de chinezi care mergeau la Dragonul Rosu.Din cate se pare linia a mai primit si o suplimentare de masini. azi 4516 era turul 3. Posibil ca in timpul saptamani sa fie 6 masini, iar in weekend 3.
Cam cat de plin era 4380 ieri pe linia 254.De altfel am mers astazi cu ia din Colentina pana la Bucur Obor si inapoi, iar numarul de calatori era considerabil. Din ce am observat calatori incep sa coboare de la Domana Ghica si continua si in restul statiilor.Din ce spunea soferul de pe 4516 la ora 7-8 dimineata erau o groaza de chinezi care mergeau la Dragonul Rosu.Din cate se pare linia a mai primit si o suplimentare de masini. azi 4516 era turul 3. Posibil ca in timpul saptamani sa fie 6 masini, iar in weekend 3.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Stie cineva care este ,pe hartie, timpul alocat pentru o cursa intreaga pe linia 605? Astazi soferul lui 6224 singura masina a liniei 605 mergea ca melcul, 18 minute de la Pasajul Baneasa la Complex Baneasa mi se pare exagerat tinand cont ca era sambata si soselele cam pustii Cu ocazia asta doresc tuturor Paste Fericit si Sarbatorii Fericite
Stie cineva care este ,pe hartie, timpul alocat pentru o cursa intreaga pe linia 605? Astazi soferul lui 6224 singura masina a liniei 605 mergea ca melcul, 18 minute de la Pasajul Baneasa la Complex Baneasa mi se pare exagerat tinand cont ca era sambata si soselele cam pustii Cu ocazia asta doresc tuturor Paste Fericit si Sarbatorii Fericite
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Azi, fiind weekend, o cursa cu tot cu stationari dureaza pe hartie 41 minute in timpul zilei si 36-38 minute dimineata devreme si seara tarziu. In timpul saptamanii (sunt 2 autobuze) cursa dureaza 42 de minute.
Azi, fiind weekend, o cursa cu tot cu stationari dureaza pe hartie 41 minute in timpul zilei si 36-38 minute dimineata devreme si seara tarziu. In timpul saptamanii (sunt 2 autobuze) cursa dureaza 42 de minute.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi am "utilizat" autobuzul 368 si am vazut minunata deviere de la Stibei Voda via Izvor.
Cat de cretin sa gandesti astfel devierea, nu mai zic. E specific RATB.
Cu ocazia asta am vazut ca o semicursa dureaza 50 min. De la cap la cap. Minunat.
Sa tot folosesti ratb-ul. Nu stiu de ce nu se putea cobora putin pe strada si vira mai jos putin.. ca daca un autocar mare face asta, nu cred ca este o problema pt un autobuz. Dar oricum nu ma mira. Ar trebui sa gendesti la serviciul pe care il oferi.. nu este specific RATB.
..... 50 min... in conditile in care cu masina personala fac max 15 min.
Azi am "utilizat" autobuzul 368 si am vazut minunata deviere de la Stibei Voda via Izvor.
Cat de cretin sa gandesti astfel devierea, nu mai zic. E specific RATB.
Cu ocazia asta am vazut ca o semicursa dureaza 50 min. De la cap la cap. Minunat.
Sa tot folosesti ratb-ul. Nu stiu de ce nu se putea cobora putin pe strada si vira mai jos putin.. ca daca un autocar mare face asta, nu cred ca este o problema pt un autobuz. Dar oricum nu ma mira. Ar trebui sa gendesti la serviciul pe care il oferi.. nu este specific RATB.
..... 50 min... in conditile in care cu masina personala fac max 15 min.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Devierea este inutila. Puteau prin spatiul ramas sa treaca foarte bine autobuzele. Mai ales ca cele din 104 care se retrag la pranz o fac fara jena!
Ba chiar in anumite cazuri (masini parcate aiurea) e mai dificil facutul virajului la dreapta!
Devierea este inutila. Puteau prin spatiul ramas sa treaca foarte bine autobuzele. Mai ales ca cele din 104 care se retrag la pranz o fac fara jena!
Ba chiar in anumite cazuri (masini parcate aiurea) e mai dificil facutul virajului la dreapta!
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Mică statistică a liniei 47, 26.04.2012, cursa de la 8:22:
Staţia - Nr. călători aflaţi în vehicul după închiderea uşilor
Ghencea (8:22) - 68
Cimitirul Ghencea - 72
Petre Ispirescu - 75
Sebastian (8:28) - 77
Şos. Progresului - 69
Inox - 65
Cal. Rahovei (8:33) - 61
Spătarul Preda - 61
Şos. Viilor (8:40) - 51
Pe Ghencea este teroare, coloana de la Trafic Greu începe din dreptul terminalului Ghencea; am depăşit 2 122-uri, 4 385-uri, 1 173, 2 226-uri şi un 453.
La Şos. Viilor am coborât. Oricum, vagonul a fost destul de plin (mai plin decât linii cu pretenţii, gen 11 sau măreţul 1, care 1 în continuare cară aer pe Trafic Greu şi Viilor). Ar trebui măcar 2 ture în plus, da' nu vor, deşi au vagoane.
Mică statistică a liniei 47, 26.04.2012, cursa de la 8:22:
Staţia - Nr. călători aflaţi în vehicul după închiderea uşilor
Ghencea (8:22) - 68
Cimitirul Ghencea - 72
Petre Ispirescu - 75
Sebastian (8:28) - 77
Şos. Progresului - 69
Inox - 65
Cal. Rahovei (8:33) - 61
Spătarul Preda - 61
Şos. Viilor (8:40) - 51
Pe Ghencea este teroare, coloana de la Trafic Greu începe din dreptul terminalului Ghencea; am depăşit 2 122-uri, 4 385-uri, 1 173, 2 226-uri şi un 453.
La Şos. Viilor am coborât. Oricum, vagonul a fost destul de plin (mai plin decât linii cu pretenţii, gen 11 sau măreţul 1, care 1 în continuare cară aer pe Trafic Greu şi Viilor). Ar trebui măcar 2 ture în plus, da' nu vor, deşi au vagoane.
- georgica2704
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Oamenii nu ştiu de 47 sau li se pare că e prea ocolit... deşi, ca timp de parcurs e mult mai rapid, chiar dacă trebuie să traversezi Piaţa Unirii pe jos. Şi aici ajungem la altă problemă: nu există tramvai care să traverseze Piaţa Unirii, de fapt nu prea traversează nimic Piaţa Unirii pe altă direcţie decât Naţiunile Unite - Biblioteca Naţională.
Oamenii nu ştiu de 47 sau li se pare că e prea ocolit... deşi, ca timp de parcurs e mult mai rapid, chiar dacă trebuie să traversezi Piaţa Unirii pe jos. Şi aici ajungem la altă problemă: nu există tramvai care să traverseze Piaţa Unirii, de fapt nu prea traversează nimic Piaţa Unirii pe altă direcţie decât Naţiunile Unite - Biblioteca Naţională.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Ca de obicei pe saitul RATB nu s-a anuntat nimic
Axel wrote:
Incepand cu data de 30.04.2012. ora 16:00 liniile RATB 112,135 au revenit pe traseele de baza dinainte de inceperea lucrarilor la Pasajul Pipera.
Linia 112 (C.F.R. Constanta - via Piata Baneasa - Mezes )
C.F.R. Constanta - Sos.Pipera - Str.Nicolae Caramfil - Bd.Aerogarii - Bd.Ion Ionescu de la Brad - Sos.Straulesti - Bd.Poligrafiei - Str.Jiului - Bd.Bucurestii Noi - Bd.Laminorului - Mezes.
Linia 135 (C.F.R. Constanta - via Foisorul de Foc - C.E.T. Sud Vitan )
C.F.R. Constanta - Sos.Pipera - Calea Floreasca - Str.Polona - Bd.Dacia - Piata Foisorul de Foc - Bd.Pache Protopopescu - Piata Iancului - Sos.Mihai Bravu - Calea Vitan - Bd.Energeticienilor - C.E.T. Sud Vitan.
- mradulescu
-
Posted:
-
mradulescu
Pai e liber la bugetari... O fi webmasterul la mare de 1Mai.
georgica2704 wrote:
Pai e liber la bugetari... O fi webmasterul la mare de 1Mai.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination