MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1731277 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

Lucrand pe Calea Victoriei am vazut o gramada de santiere ...la santuri.
Am fost uimit cand, la un moment dat o firma ce sapa la santuri, pe masura ce sapa, incarca totul in saci imensi se le tarnsporta de la fata locului, in urma lucrari ramanand doar santul si... curatenie. La final s-au intors cu saci de pamant, au batatorit si astupat. La fel de curat.
Binenteles,.. lucrarea aceea a fost doar o exceptie, in rest, lucrari clasice cu santurile si ce se scotea, langa sant. La final se inseasa in groapa .. se lasa cev timp sa se aseze.. si dupa 2-3 luni se toarna ceva asfalt sau beton
Legislatia de azi parca spune ca toate utilajele ce ies de pe santiere sa fie spalate, iar.. daca in ani 80 nu puteam avea unele drepturi, inseamna ca acum trebuie sa suportam.
Se poate stopi cu apa interiorul santierelor, se poate spala utilajul la iesire, se poate ca dupa terminarea lucrari la santuri ca pamantul intins pe asfalt sa fie curatat.
Sa nu uitam ca oricum traim intr-un oras foarte poluat din acest pct de vedere(al prafului)..
Daca in ani 80 eram copil si poate nu ma deranja, acum am copil mic si ma deranjeaza ENORM acest lucru.
La Razoare se poate lucra curat, in rest nu?

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate andrei11

George, sunt de acord cu tine, dar pe zi ce trece vedeai cum evolueaza santierul, asa ca cel putin eu aveam sentimentul finalitatii lui intr-un timp rezonabil, desi era imens. Vorbesc de santierul de la Unirii / Piata Alba Iulia / Piata Muncii pe care-l faceam aproape saptamanal. Si se vedeau efectiv realizarile de pe o sptamana pe alta.
Gata cu off topicul ca se supara cititorii.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Dr2005

George wrote:
E normal ca acum, cand exista LEGISLATIE care impune spalarea rotilor

Ce autoritate are dreptul să dea amenzi? Ca să putem plasa nişte reclamaţii.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Dominatrix

Este contraventie prevazuta in Codul Rutier, deci este de competenta Politiei Rutiere.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

Cu praful, s-a 'rezolvat', a dat Dumnezeu o 'ploicica'... :lol:  :lol:  :lol:
Urmeaza...noroiul... :cry:

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate rosetti61

In curtea Facultatii de Drept, spre Hasdeu este o foreza galbena, punctul de lucru este deschis de ceva timp.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate George

Aripa spre Hasdeu a Facultatii de Drept este reabilitata in prezent, pentru ca s-a constatat ca solul este instabil si acea parte din cladire se scufunda. Un amfiteatru e inchis, biblioteca si decanatul s-au mutat in alta parte. Mai degraba cred ca e vorba despre ceva in legatura cu lucrarea respectiva.

Ce scrie pe 'foreza galbena'?
Foreza galbena 'Beretta' ce lucreaza pentru M5 era zilele trecute linga primaria veche, pe Elie Radu... ;)

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate George

Daca faceti deja "sapaturi" pentru tronsonul urmator  :lol:  ma folosesc de titulatura larga a titlului pentru a face o sugestie:
Poate pe tronsonul urmator va ganditi bine unde e nevoie de statii si unde nu.
Am scormonit prin topic sa vad exact lista statiilor, nu am gasit-o, dar stiu ca erau cateva care pareau un pic in plus.
Hasdeu, Cismigiu, Universitate, no comment.
Dar mai departe, nu are in niciun caz rost sa fie statie la Rosetti.
Ar trebui sa fie la Armeneasca.
Apoi la Izvorul Rece.
Apoi intre Traian si intersectia cu Matei Voievod.
iar urmatoarea poate fi linistit la Iancului 2...
Deci vedeti ce mai taiati de pe lista, aceeasi observatie si pt. M6 catre aeroport, dar acolo o sa revin altadata cu un mesaj distinct.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate ByOnu

Nea' Udriste in 'inspectie' cumva? 8-)

Absolut, de cand il stiu, asta-i este 'tabietul', sambata pe la 11, 'inspectie de front' pe santier... ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate 133 313

Apei cate persoane isi permit sa faca santierul in pantofi... In lipsa castii, de la baza iti faci o idee.

Da-mi voie sa-ti reamintesc ca nu ar fi acceptabil sa trebuiasca 'cizme-shold' pe un santier in Bucuresti... ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate 133 313

Esti optimist. Bucurestiul nu te scuteste de absolut nimc din ceea ce inseamna un santier. Daca ploua... ploua! Iaca exemplu de la ApaNova care a lucrat fara probleme si in ianuarie: pamant ud pe carosabil atunci, nori de praf degajati de traficul rutier acum. Unde mai pui ca s-a adunat apa in gropile lor din carosabil si si-a croit drum si pe langa bransamente inundand toate caminele de apometru de pe strada.

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464146 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”