Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 307239 views

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chief

Din câte vedem pe acest şantier nici dirigintele si nici şeful de şantier nu îşi fac treaba. Din păcate nu am auzit nici o autoritate a statutului ăsta fraier să ia vreo măsură pentru haosul creat de băieţii ăştia...iar domnu primar habar nu are ce se întâmplă.

Dacă o să treceţi prin zonă o să vedeţi că sub pasaj se construiesc adevărate structuri şi e departe de a fi gata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Se construieste un camin dedesubt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_tomaro

cred ca vor sa facă și vreo 2 stații de metrou, și nu știm noi. asa s-ar explica toate întârzierile!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Cred ca incepem s-o dam in romanisme d`alea spurcate rau, se ofera cineva sa aduca semintele? Eu aduc lazile de bere GOALE pe care sa stam ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Nightwolf wrote:
Cred ca incepem s-o dam in romanisme d`alea spurcate rau, se ofera cineva sa aduca semintele? Eu aduc lazile de bere GOALE pe care sa stam ...

subscriu  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Eu aveam impresia ca lucrarile pe pasaj sunt gata in totalitate, insa se pare ca nu e chiar asa. Se lucreaza inca la panourile fonice?
Untitled.jpg (219.26 KB; downloaded 2048 times)

Pana una alta dam in gropi, ardem benzina degeaba si ne uitam la lucrarile care nu se mai termina, dar totul o sa fie bine...acum ca avem borduri si semafoare...si cateva gropi noi noute in soseaua tocmai facuta

Tot vedem primarul minune spunand ca o sa amenajeze si un giratoriu la intersectia cu Caranfil. O face in mandatul asta sau in cel viitor (doamne'fereste)?

Cat despre marea firma Paco nimic nou...muta municitorii de la buc ploiesti la acest santier...cand mai iese unul altul la tv.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului elloyy

azi era asfaltat/adus la nivel in intersectia cu str aviatiei, nu am bagat de seama la maguricea si elena caragiani dar presupun ca le-au facut si pe alea in acelasi timp.asta ar insemna ca teoretic ar putea da drumul la circulatie pe-acolo... macar pentru riverani?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Techno

Mai fac giratoriu la Caranfil?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului fbsoft

As avea o mica intrebare... pentru ce fac atatea camine ???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Am trecut azi prin zona, nici daca vine si doctoru sa dea la lopata, nu poate fi gata complet de Paste.
Cred ca se va inaugura suprateranul + traversare din str.Avionului catre cal.Floreasca si, cal.Floreasca catre sos.Pipera-N.Caranfil in ambele sensuri. In zona asta, de sub pod mai era de turnat stratul de uzura.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului elloyy

cand am trecut eu, curatau/spalau in intersectia floreasca / pipera, pregatind pentru asternerea ultimului strat.
eu cred ca dinspre caranfil se va da drumul pe jos pana in barbu pe toate bretelele si intersectiile, dar pe pasaj nu cred ca au cum sa dea drumul pana nu termina si bretelele spre tunari; cea pe langa nusco sa zicem ca o termina in 2 saptamani, dar tot ramane cealalta.
daca dau drumul fara cea dinspre politie sa zicem va fi conflict de circulatie pt cei care vin dinspre tunari si vor sa intre pe barbu, fiind disponibila doar breteaua pe langa nusco... unless ii obliga sa urce pe pod, sa faca stanga pana in sau la caranfil si sa se intoarca, ceea ce iar nu e deloc kosher.

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435889 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”