Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Pasajul CFR Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2012)

867 posts, 254355 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 62

📖 Pagination options
Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Dominatrix

tozlovanuvlad wrote:
Asa deci. Nu stiam de diferenta de gabarit pentru viteze de 160, eu am crezut ca e de vina lentoarea caracteristica CFR-ului, mai ales ca la un proiect similar nici acum nu au deschis circulatia pe CF (la linia de centura de nord - bine, acolo mai sint si alte motive dar nu e locul potrivit sa le discutam).
Pai chiar CNCFR'ul a fost de vina, fiindca a dat avizul gresit la Pasajul Pipera, dupa cum am mai zis. Ca si cum nu ar fi stiut ce au in ograda si pentru ce viteza de circulatie se moderniza linia. Mai mare rusinea... Noroc ca lucrarea era in garantie, si constructorul a rezolvat problema (prin repozitionarea stalpului buclucas sau "retezand" doar varful, nu mai retin exact).

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) PinkyHog

23 martie 2012

DSCN1001.JPG (67.07 KB; downloaded 2754 times)

DSCN1002.JPG (118.94 KB; downloaded 2761 times)

DSCN1003.JPG (61.32 KB; downloaded 2753 times)

DSCN1004.JPG (75.32 KB; downloaded 2757 times)

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Nightwolf

Slick wrote:
Nightwolf wrote:
Baicului cu ale ei suburbii nu se va putea schimba prea curand ... nu vreau sa par rau si nici ironic dar e una din zonele unde daca dai cu bomba scade rata infractionala in Bucuresti cu peste 15% ...

Fara suparare, dar esti extrem de neinformat. Am mai dezbatut cu cineva aceasta tema pe un alt forum. Vorbesti doar din auzite, si ca tine sunt multi. Confunzi Baicului cu Ferentari si chiar nu este cazul. Dar asta e o tema pentru alte forumuri.

Prietene, crede-ma, eu nu am cum sa vb din auzite atata timp cat activitatea mi-o desfasor pe toata raza mun. Bucuresti si iau contact aproape non-stop cu zone gen Ferentari, Zetari, Granitu, Baicului, Berceni, Salaj etc. Si aici nu vb de zonele de blocuri ci de suburbii. Sa te vad eu pe tine incercand sa scoti un infractor din adancul strazii Rodica sau Lunca Florilor sau Fraului ... sau pt tine Baicului inseamna doar Electronicii si Str. Baicului? Litovoi Voivod sau Podul Neagului, ai auzit de ele? Jumatate din clanul Burtea sau gruparea lui Chinezu`, jumatate din clanul Caran inseamna ceva pt tine? Vezi ca Ferentariul, in partea de pana in piata Ferentari, e zona mai de lux decat Baicului amice, crede-ma pe cuvant ...

Asa ca dezbate tu cu cine vrei pe cate forumuri vrei subiectele astea, din pacate pt tine eu am avantajul statisticilor, iar profa de geografie m-a invatat in scoala ca matematica nu minte niciodata ....

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Slick

Nightwolf wrote:
Slick wrote:
Nightwolf wrote:
Baicului cu ale ei suburbii nu se va putea schimba prea curand ... nu vreau sa par rau si nici ironic dar e una din zonele unde daca dai cu bomba scade rata infractionala in Bucuresti cu peste 15% ...

Fara suparare, dar esti extrem de neinformat. Am mai dezbatut cu cineva aceasta tema pe un alt forum. Vorbesti doar din auzite, si ca tine sunt multi. Confunzi Baicului cu Ferentari si chiar nu este cazul. Dar asta e o tema pentru alte forumuri.

Prietene, crede-ma, eu nu am cum sa vb din auzite atata timp cat activitatea mi-o desfasor pe toata raza mun. Bucuresti si iau contact aproape non-stop cu zone gen Ferentari, Zetari, Granitu, Baicului, Berceni, Salaj etc. Si aici nu vb de zonele de blocuri ci de suburbii. Sa te vad eu pe tine incercand sa scoti un infractor din adancul strazii Rodica sau Lunca Florilor sau Fraului ... sau pt tine Baicului inseamna doar Electronicii si Str. Baicului? Litovoi Voivod sau Podul Neagului, ai auzit de ele? Jumatate din clanul Burtea sau gruparea lui Chinezu`, jumatate din clanul Caran inseamna ceva pt tine? Vezi ca Ferentariul, in partea de pana in piata Ferentari, e zona mai de lux decat Baicului amice, crede-ma pe cuvant ...

Asa ca dezbate tu cu cine vrei pe cate forumuri vrei subiectele astea, din pacate pt tine eu am avantajul statisticilor, iar profa de geografie m-a invatat in scoala ca matematica nu minte niciodata ....

Ti-am mai zis ca e offtopic. Pe scurt: am lucrat prin toate periferiile cand faceam alimentari cu apa si canal, deci si eu stiu despre ce vb.. Eu nu am zis ca Baicului e zona de lux, doar ca nu e mai rea decat altele. Dar cred ca mai bine revenim la subiectul topicului. Bafta.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Grigore

Dominatrix wrote:
La pasajul de la Pipera a fost cu totul alta situatie, iar vina a fost a CNCFR care a dat avizul gresit, fiindca "a uitat" ca M800 a fost reabilitata pentru 160 km/h, caz in care gabaritul standard este 8500 mm.

Gabaritul nu are de-a face cu viteza, ci cu solutia de electrificare. Si era de 8000 mm.

Dominatrix wrote:
tozlovanuvlad wrote:
Noroc ca lucrarea era in garantie, si constructorul a rezolvat problema (prin repozitionarea stalpului buclucas sau "retezand" doar varful, nu mai retin exact).[/i]

Lucrarea nu era nici macar receptionata la CF, din cauza altor probleme tehnice. Stalpii au ramas pe loc, fara sa fie retezati, pentru ca din fericire se strecoara printre grinzile pasajului. In schimb consolele catenarei au fost repozitionate la stalpii de sub pasaj si adiacenti, pentru a cobori catenara respectand panta maxima pentru viteza de 160 km/h, dar si distanta de siguranta de la pasaj.

Problema nu a fost atat de mare, pe cat s-a facut tevatura in presa. Dar a fost intr-adevar ridicol pentru CNCFR sa nu stie stanga ce face dreapta.

• Mrs
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) Mrs

"Vorbind" de geografie.... ;)  astia nici macar un panou informativ nu sunt in stare sa faca... Vedeti cine e proiectantul la parc  :geek:

S-a aprobat bugetul pe anula sta si se pare ca pasajul a primit, asa cum se vorbise, doar 30 de milioane de lei, costul total fiind de 11 milioane de euro. Oare iar se opresc din lucru?

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) DanCld

Nu, e o smecherie gen "credit constructor", rostogolirea datoriilor catre anii urmatori. De-aia se finalizeaza multe in anii electorali iar in urmatorii 1-2-3 fluieram a paguba printre santierele inchise.

DanCld wrote:
Nu, e o smecherie gen "credit constructor", rostogolirea datoriilor catre anii urmatori. De-aia se finalizeaza multe in anii electorali iar in urmatorii 1-2-3 fluieram a paguba printre santierele inchise.

Sper sa ai dreptate.As vrea ca fiecare an sa fie electoral....:D Doar atunci isi amintesc primarii si de cei de la margine. In rest, doar nordul conteaza.

A inceput sa se lucreze si pe lateralul si in spatele complexului.
In zona cu terenul de fotbal acoperit aproape au terminat trotoarele.
In partea neatacata a drumului a inceput balastarea.
La nivelul pilelor, de-o parte si de alta a caii ferate se fac niste parapeti de beton.
A inceput lucrul si la localele pasajului.
Lucrarile avanseaza destul de bine si la noul parc, unde au aparut stalpi de iluminat, banci si alei.
DSCN853.JPG (726.46 KB; downloaded 3657 times)
DSCN854.JPG (683.02 KB; downloaded 3655 times)
DSCN855.JPG (737.09 KB; downloaded 3654 times)
DSCN852.JPG (882.04 KB; downloaded 3657 times)
DSCN851.JPG (751.98 KB; downloaded 3659 times)

Inca vreo cateva poze tot de ieri, pe care nu am mai apucat sa le pun. Sun doar din zona Delfinului.
DSCN861.JPG (737.5 KB; downloaded 3453 times)
A disparut bordura veche si cele cateva dale Otelul Rosu de la capatul gardului.
Ce reprezinta numerele de pe gard?
DSCN862.JPG (685.78 KB; downloaded 3451 times)
DSCN863.JPG (698.46 KB; downloaded 3454 times)
Trotoarul este gata pana in dreptul carciumii de pe colt.
DSCN864.JPG (703 KB; downloaded 3452 times)
DSCN865.JPG (676.95 KB; downloaded 3451 times)
DSCN866.JPG (627.54 KB; downloaded 3452 times)
DSCN867.JPG (686.04 KB; downloaded 3451 times)
DSCN868.JPG (756.76 KB; downloaded 3450 times)
DSCN869.JPG (760.96 KB; downloaded 3449 times)

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) cornel001

Ce prost sunt pusi stalpii, mananca aiurea din trotuar...
Bine ca au totusi cablurile ingropate.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) fbsoft

Vad ca sa misca in ritm alert... bravo lor, deci se poate...

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2013) chief

In loc sa lucreze la drum pun stalpi si fac trotuare catre nicaieri..
Drumul ala pare sa nu aiba nici o fundatie...sper ca nu asfalteaza direct pe pamant..
Pe astia ii supravegheaza si cineva de la primarie? Sau respectivul e in birou la caldurica si vine cand e gata?

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”