Topic: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
688 posts, 274564 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Povești la gura sobei
misterr
Păi și-atunci cum să le zicem, dacă nu „surpări”? Tasări? Că țin minte, pe vremea aia, cum mergeam pe jos între Unirii și Universitate (pe la Sf. Gheorghe așa), sau pe Ana Ipătescu, și vedeam cum bulevardul se făcuse numai dealuri și văi, și mă gîndeam: „Mamă, bine c-au trecut cîrtițele pe sub stradă, că aici se poate îndrepta, ce ne făceam dacă treceau pe sub clădiri?” (pe vremea aia nu știam că se săpa cu cîrtița numai pe sub străzi - poate tocmai ăsta era motivul)... Ba chiar îmi dădeam seama, după cum se schimba relieful la suprafață, cam pe unde au ajuns cîrtițele! Eu la asta așteptam „amănunte”, și comparația cu tehnologia actuală (scuturi semimecanizate vs TBM, dpdv. al efectelor vizibile la suprafață)...
Păi și-atunci cum să le zicem, dacă nu „surpări”? Tasări? Că țin minte, pe vremea aia, cum mergeam pe jos între Unirii și Universitate (pe la Sf. Gheorghe așa), sau pe Ana Ipătescu, și vedeam cum bulevardul se făcuse numai dealuri și văi, și mă gîndeam: „Mamă, bine c-au trecut cîrtițele pe sub stradă, că aici se poate îndrepta, ce ne făceam dacă treceau pe sub clădiri?” (pe vremea aia nu știam că se săpa cu cîrtița numai pe sub străzi - poate tocmai ăsta era motivul)... Ba chiar îmi dădeam seama, după cum se schimba relieful la suprafață, cam pe unde au ajuns cîrtițele! Eu la asta așteptam „amănunte”, și comparația cu tehnologia actuală (scuturi semimecanizate vs TBM, dpdv. al efectelor vizibile la suprafață)...
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
subway guru
Astea-s alta branza-n alta traista, ce voia #Domix era povestea de la Pod Constantza...
rabdare...ca vorbim despre lucruri diferite...
Astea-s alta branza-n alta traista, ce voia #Domix era povestea de la Pod Constantza...
rabdare...ca vorbim despre lucruri diferite...
- misterr
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Incep penalitatile...
misterr wrote:
Ok, atunci așteptăm... că deja-s 3 datorii... și trece iarna...!
Incep penalitatile...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca-ti sti voi cat am de lucru pe M5...n-ati mai vorbi asa...
Vorba alora de la 'Secu'...ochii care nu se vad...se uita!
Dar ma stradui, printre picaturi, sa nu va 'dezamagesc'...
P.S.
'Penalitati' la ce? la lucruri de mult trecute 'in istorie'??? si cu perioada 'de garantzie' expirata?

Tineti si voi cont ca...voi sunteti multi iar eu sunt doar...unul singur...si mai dati-mi si mie...'circumstantze atenuante'...
Daca-ti sti voi cat am de lucru pe M5...n-ati mai vorbi asa...
Vorba alora de la 'Secu'...ochii care nu se vad...se uita!
Dar ma stradui, printre picaturi, sa nu va 'dezamagesc'...
P.S.
'Penalitati' la ce? la lucruri de mult trecute 'in istorie'??? si cu perioada 'de garantzie' expirata?
Tineti si voi cont ca...voi sunteti multi iar eu sunt doar...unul singur...si mai dati-mi si mie...'circumstantze atenuante'...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Fii sigur că-mi dau seama foarte bine cît ai de lucru. De fapt, rămîne un mister pentru mine unde mai găsești timp și pentru forum. Probabil sacrifici sănătatea, și nu e bine...
Fii sigur că-mi dau seama foarte bine cît ai de lucru. De fapt, rămîne un mister pentru mine unde mai găsești timp și pentru forum. Probabil sacrifici sănătatea, și nu e bine...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sa fim noi sanatosi...ca bucurosi le-om duce toate...mai ales daca ne zbatem 'pentru o cauza nobila'...toate cele bune si tie si...tine-ne la curent cu tot ce 'misca' in curtea Metrorex...pe acelasi ton 'alert, lucid si acid', ca face numai bine!
Din partea mea, tot sprijinul!
Sa fim noi sanatosi...ca bucurosi le-om duce toate...mai ales daca ne zbatem 'pentru o cauza nobila'...toate cele bune si tie si...tine-ne la curent cu tot ce 'misca' in curtea Metrorex...pe acelasi ton 'alert, lucid si acid', ca face numai bine!
Din partea mea, tot sprijinul!
- misterr
-
Posted:
-
-
- survola
-
Posted:
-
Aurel Vlaicu
survola
Liftul superior este aproape gata, dar nu este pus in functiune.
Poza de mai jos este din 15 martie

Liftul superior este aproape gata, dar nu este pus in functiune.
Poza de mai jos este din 15 martie

-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
...unde? Pipera sau Aurel Vlaicu cumva?
...unde? Pipera sau Aurel Vlaicu cumva?
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cred ca ai vazut deja... Aurel Vlaicu (pusesem titlul sus
).
Cred ca ai vazut deja... Aurel Vlaicu (pusesem titlul sus
- misterr
-
Posted:
-
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Nu vezi afise din aceasta categorie in lifturile din metrourile occidentale. Sunt folosite de toate categoriile de persoane. La noi, se vor umple de praf incet-incet, pentru ca sunt bibelouri.
Nu vezi afise din aceasta categorie in lifturile din metrourile occidentale. Sunt folosite de toate categoriile de persoane. La noi, se vor umple de praf incet-incet, pentru ca sunt bibelouri.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination