MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 506601 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Si dreptunghiul celalalt ce este, fostul amplasament / eventualul amplasament al pasajului rutier ? Cred ca ambele...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie subway guru

Dreptunghiul de jos e vechiul amplasament cu pasaj rutier, cel de sus e actualul... :ugeek:
am sec.jpg (114.51 KB; downloaded 2548 times)

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

In sfarsit mi-a picat si mie fisa la ceva din proiectul asta !  :lol:  :mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie ionescu63

Utilizator anonim wrote:
ionescu63 wrote:
De ieri am vazut ca au inceput "betonarile orizontale", o suprafata de aproximativ 10x10 m, in coltul intersectiei de la Razoare.

Ce ai vazut tu cred ca este o simpla rampa temporara pentru masini si echipamente.  :lol:

La asta m-am gandit si eu. Azi am vazut asezate pe acea "rampa", pe niste suporti de lemn, niste armaturi metalice aflate in lucru (se suda la ele).

Platforma aia e pt etapa urmatoare...nu va spun acum pt ce...ca-mi place 'la nebunie' sa va 'fierb' un pic, la 'foc domol'! :lol:  :lol:  :lol:

Singurul lucru care mai 'incurca' acum terminarea peretilor mulati e 'nesimtzirea' Enel care nu 'binevoieste' sa-si carabaneasca cablaraia de pe fostul trotuar al fostei strazi Razoare...
Daca m-as numi 'Saddam', i-as 'impusca pe nemernicii astia de 'broscari' capitalisti cu apucaturi comuniste...fara ezitare...pacat ca s-a 'anulat' pedeapsa capitala...chiar si pt 'sabotarea economiei natzionale'...Nashpa! :twisted:
Ca primii pe lista ar fi 'golanii' Enel', la gramada cu 'slugoii' lor autohtoni...
Alo!...Dom' ministru al Industriilor...matale ce faci???...dormi in cizme...sau veghezi la apararea intereselor statului roman???
Taie-le dom'le 'macaroana' la 'mafiozii', dar repede...si din radacina...
P.S. pt 'colegii' ziaristi:
Voi ce 'paziti'?
Ne mai asasinati mult cu 'false' subiecte sau va ocupati de teme 'reale'???
Uite, v-am dat eu una, concreta, 'cum isi bate joc Enel de bucuresteni'...sau tema asta nu va aduce 'dividende'???
Hai sa vedem, voi ce ziceti?
Sunteti 'ziaristi' sau 'carlige de rufe'???

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie 133 313

Ca fapt divers, la persoane fizice, Enel a reusit sa ma surprinda extrem de neplacut prin faptul ca o schimbare de titular a durat 4 luni de la depunerea cererii. Adici o banala schimbare a unui nume pe o factura, contul client ramanand acelasi.

I-a 'durut in basca' de problema ta, ei au o singura grija, cum sa ne ia banii fara sa miste un deget...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie 133 313

Si-au externalizat din servicii, si-au "optimizat" schema de personal si personal cred ca in momentul asta sunt depasiti de situatie. La ultima avarie am ajuns sa cred ca pana si callcenterul de avarii din 4 cifre este externalizat. Modernizari... extinderea capacitatii de transport... Oha. Bucurestii inca mai beneficiaza in unele zone de joasa tensiune adusa aerian, neizolat. Adica mai popular: scurt la minut. Solutia: R+Enel.

Situatia 'la zi':
64% PM- 'done'...
Daca nu ne incurcam in 'nesimtzirea numita Enel'...pana de Paste...100% completed...si trecem la etapa urmatoare numita 'jet-grouting'...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie George

Si concret, a discutat cineva cu cei de la ENEL? Ceva telefoane, vizite, insistente? Ca schimbul de hartii intre secretare nu va rezolva nimic...
In rest (usor o/t) la nivelul simplului spectator, in celelalte statii pare ca nu se misca mare lucru, nu stiu unde raman cele cate 2 utilaje Kelly anuntate, pentru fiecare statie...parca doar la Brancusi chiar sunt doua si pare treaba mai animata.

Au discutat 'macaronarii' intre ei...dar se pare ca nu prea vorbesc aceeasi limba...
La celelalte statii...degeaba aduci utilaje daca nu ai 'eliberat amplasamentul' (defrisari, devieri de circulatie, devieri de retele edilitare subterane si supraterane)...fara 'front de lucru' instalatiile stau...
In perspectiva 'proxima', utilajele de la Academia Militara se muta pe noile amplasamente si mai sosesc si instalatii noi...
La Razoare...JET-GROUTING!-next step...

P.S.
Ai o 'pila' la ministerul industriilor? ceva, pt un 'mic santaj' la adresa Enel?...ca ambasadorul Italiei se 'straduieste'...sa 'medieze'...sau 'visezi' ca astea-s probleme de 'secretarica Didina', intre doua cafele si o manichiura...
Eventual da-ne un text de lege cu 'sabotarea economiei nationale' ca sa-i apuce frisoanele pe monopolistii comunistoido-capitalisti din fruncea Enel...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie George

Nope..nici nu primesc si nici nu am "pile"...sorry... :lol:

Dar, apropo de medierea ambasadorului Italiei pentru ca sa-si mute astia niste cabluri (!), daca e vreo consolare, prin 1919 Regina Maria remarca in memoriile ei ca aici la noi trebuie sa te zbati pentru fiecare maruntis, trebuie sa intervii, sa te rogi, sa insisti, ca altfel cei platiti sa faca lucrurile astea nu le fac si totul se intepeneste...ceea ce face ca totul sa fie frustrant si palpitant deopotriva...

Succes!  :)

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

Daca sunt peretii mulati, la ce mai trebuie JET-GROUTING?
Sau mai bine spus, unde se fac astea?

ca sfat...Presiunea cu "media" rezolva multe probleme.. plangeri ca se intarzie lucrarile pe la televiziuni rezolva de multe ori rapid mersul lucrarilor.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”