Topic: Să mai şi râdem...
1747 posts, 526001 views
📖 Pagination options
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
Re: Sa mai si radem...
Dr2005
Da, trăieşte, de ce crezi că eu nu merg cu 126? Răspuns: pentru că respectivul, de când circulă pe 126, nu a oprit niciodată în staţia Braşov pe sensul spre centru!
Da, trăieşte, de ce crezi că eu nu merg cu 126? Răspuns: pentru că respectivul, de când circulă pe 126, nu a oprit niciodată în staţia Braşov pe sensul spre centru!
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
E la loc pe 122 cel putin in lunile februrarie/martie l-am vazut acolo. 126 a ajuns sa vina mai rau ca 221 la Ghencea
.
E la loc pe 122 cel putin in lunile februrarie/martie l-am vazut acolo. 126 a ajuns sa vina mai rau ca 221 la Ghencea
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
O blonda se angajeaza ca profesoara. Intr-o pauza, vede un copil stand deoparte, in timp ce ceilalti se distrau jucandu-se impreuna. Blondei i se face mila si merge la el.
- Esti bine?
- Da.
- Stii, poti sa mergi si tu sa te joci cu ceilalti...
- Da, dar trebuie sa stau aici.
- De ce?
- Pentru ca sunt portar la fotbal!
O blonda se angajeaza ca profesoara. Intr-o pauza, vede un copil stand deoparte, in timp ce ceilalti se distrau jucandu-se impreuna. Blondei i se face mila si merge la el.
- Esti bine?
- Da.
- Stii, poti sa mergi si tu sa te joci cu ceilalti...
- Da, dar trebuie sa stau aici.
- De ce?
- Pentru ca sunt portar la fotbal!
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Un ungur si un roman calatoresc cu trenul in acelasi compartiment.
Ungurul il intreaba pe roman ce scrie pe o placuta din vagon scrisa in limbile:romana,engleza si franceza.
Romanul i spune: Atentie nu scoate capul pe geam,pericol de moarte.
Ungurul i multumeste dar il intreaba de ce nu este scrisa si in limba ungureasca ?
Romanul : Pai voi aveti voie sa scoateti capul pe geam.
Asta este pentru celebrul GOGAIE.

Si inca cateva.
Un ungur si un roman calatoresc cu trenul in acelasi compartiment.
Ungurul il intreaba pe roman ce scrie pe o placuta din vagon scrisa in limbile:romana,engleza si franceza.
Romanul i spune: Atentie nu scoate capul pe geam,pericol de moarte.
Ungurul i multumeste dar il intreaba de ce nu este scrisa si in limba ungureasca ?
Romanul : Pai voi aveti voie sa scoateti capul pe geam.
Asta este pentru celebrul GOGAIE.
Si inca cateva.
oferta.jpg (59.25 KB; downloaded 2862 times)
preot.jpg (54.48 KB; downloaded 2855 times)
doneaza.jpg (123.9 KB; downloaded 2854 times)
alta oferta.jpg (32.09 KB; downloaded 2854 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
PS.
Desi aici este o rubrica de bancuri, nu inteleg apropoul cu aurul din Biserica aceea. Acolo nu e aur, e lemn vopsit in galben.
PS.
Desi aici este o rubrica de bancuri, nu inteleg apropoul cu aurul din Biserica aceea. Acolo nu e aur, e lemn vopsit in galben.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ie multi inculti, si aia de au scris biblia, si aia de se inmultesc ca maimutele cand nu au dupa ce bea apa, si aia de au facut poza.
Daca e ceva nostim in poza aia e aerul conditionat la loc de cinste, defapt daca te uiti pe un calendar bisericesc e un aer conditionat la fiecare 4 pagini
.
Ie multi inculti, si aia de au scris biblia, si aia de se inmultesc ca maimutele cand nu au dupa ce bea apa, si aia de au facut poza.
Daca e ceva nostim in poza aia e aerul conditionat la loc de cinste, defapt daca te uiti pe un calendar bisericesc e un aer conditionat la fiecare 4 pagini
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23

430331_10150844897644056_152606184055_12333911_1500374144_n.jpg (65.76 KB; downloaded 2795 times)
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
429036_260003600749464_128697780546714_592434_1824493266_n.jpg (40.04 KB; downloaded 2755 times)
429786_359901494042883_208941919138842_1164182_1988587854_n.jpg (10.86 KB; downloaded 2759 times)
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Apropo de parizer taranesc porc, aparusera mai demult in magazine pulpe de pui
(fara ultimul P)
Erau foarte bune cu cascavalul "Magureanu". O fi fost Virgil Magureanu?
Apropo de parizer taranesc porc, aparusera mai demult in magazine pulpe de pui
Erau foarte bune cu cascavalul "Magureanu". O fi fost Virgil Magureanu?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu am vazut de porc
"tehnic" vorbind, e mai posibil decat la pui, din pacate
Tom wrote:
Apropo de parizer taranesc porc, aparusera mai demult in magazine pulpe de pui(fara ultimul P)
Eu am vazut de porc
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Probabil era vorba de poulé, care e chiar pui (de găină) în fanceză, da' din lipsă de cultură şi de accente pe tastatură, a apărut pe etichetă Pule de Pui. Sunt curios dacă or fi scos şi poulé de cal, că ăştia sunt în stare să scrie orice pe etichetă ca să vândă, d'aia salamul de pui are în componenţă apă, şorici şi slănină.
Probabil era vorba de poulé, care e chiar pui (de găină) în fanceză, da' din lipsă de cultură şi de accente pe tastatură, a apărut pe etichetă Pule de Pui. Sunt curios dacă or fi scos şi poulé de cal, că ăştia sunt în stare să scrie orice pe etichetă ca să vândă, d'aia salamul de pui are în componenţă apă, şorici şi slănină.
-
- Axel
-
Posted:
-
- Dr2005
-
Posted:
-
📖 Pagination options