Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400719 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

gabynet wrote:
Am o intrebare ce e capatul ala de pasaj neterminat de pe calea plevnei  ,arata ca o coborare dar nu este facut nimic nici macar piloni care ii are orice coborare , daca stie cineva la ce ma refer(si la felu cum arata nu cred ca o sa fie gata la timp :twisted: )

Specifica si tu data si nr pozei poate asa eu imi dau seama ca nu inteleg ce ai vrut sa zici

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Nu am vazut in nicio poza ,de pe acest forum ,am trecut azi pe  acolo venind de pe calea plevnei si am vazut  ceea ce v-am spus,poate stie Marian ca el se duce mai des pe acolo

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Face referire la viitoarea rampa de urcare dinspre Plevnei catre Titulescu... Care este terminata pana la ultimul pilon si urmeaza direct rampa care nu este efectuata din cauza faptului ca nu e loc inca pe Cal. Plevnei de spart asfaltul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Trecerea peste calea ferata se va realiza cu ajutorul acelor cabluri/fire (poza DSC04565.JPG) trase de un scripete ??

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

cristi20 wrote:
Trecerea peste calea ferata se va realiza cu ajutorul acelor cabluri/fire (poza DSC04565.JPG) trase de un scripete ??

Da, tractiunea va fi realizata de acele cabluri trase de motoarele montate pe esafodajele de langa linia CF.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Evolutia lucrului la hobanat, cu galben sunt zonele in lucru la sol. Dupa prima lansare a tablierului peste calea ferata lucrul va merge mai repede, urmatoarea lansare avand loc la maxim 2 saptamani dupa prima.
IMG_0156.JPG (221.55 KB; downloaded 2578 times)

Nu este terminata zona F si zona D ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

mindmasster wrote:
Nu este terminata zona F si zona D ?

Zona F in iunie, zona D pe masura ce se lanseaza tablierul, oricum mai tarziu decat era programat initial (trebuia sa inceapa in octombrie 2009 si sa termine in martie 2010, au inceput in decembrie 2009 si termina in iulie 2010). Din iulie incep si cu cablurile, in paralel cu acestea va incepe montajul predalelor si armatura.

In poza  DSC04685.JPG publicata pe 25 mai de ce mai toarna  asfalt ? Va exista vreo trecere pe acolo sau care e rolul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

Nu e splaiul Dambovitei acolo, nu vei trece pe sub pasaj spre Grozavesti sau sa faci stanga spre Vasile Milea/Semanatoarea-Ciurel cand vii dinspre centru?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Daca vreti sa simtiti cu adevarat "greutatea"  si amploarea lucrarilor va sfatuiesc atunci cand treceti prin apropiere sa va opriti 5 minute si sa admirati. Am fost ieri la Gara Basarab si am ramas uimit...podul hobanat e foarte spectaculos. Foarte reusit reportajul.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

O veste proasta aceea cu conductele de sub podul Grozavesti :cry:  .........sper ca pana la inceputul toamnei sa se de-a drumul la tramvaie pe sub pasaj,sau termenul se amana sti  Marian  ceva :? ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului George

telvanni wrote:
Daca vreti sa simtiti cu adevarat "greutatea"  si amploarea lucrarilor va sfatuiesc atunci cand treceti prin apropiere sa va opriti 5 minute si sa admirati. Am fost ieri la Gara Basarab si am ramas uimit...podul hobanat e foarte spectaculos. Foarte reusit reportajul.

Este adevarat, chiar numai uitandu-ma la fotografii imi dau seama ca este o lucrare de infrastructura foarte spectaculoasa. Aveam multe semne de intrebare despre Pasajul Basarab, lamurite pe acest forum - de exemplu, faptul ca vor fi linii de tramvai si pe sub pasaj, foarte frumos executate, si multe altele; aceasta lucrare ar trebui sa fie si o incurajare pentru constructiile romanesti, pentru inginerii romani, si sa speram ca in urmatorii ani vor incepe mai multe lucrari de aceasta anvergura, atat in Bucuresti (ma gandesc in primul rand la metrou, dar si mai multe pasaje sub - si supraterane), cat si in alte orase.
Usor off topic, cand vor incepe cu adevarat si in forta (nu doar la misto, cu viteza melcului) si lucrarile la infrastructura feroviara, ma voi declara multumit.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

gabynet wrote:
O veste proasta aceea cu conductele de sub podul Grozavesti :cry:  .........sper ca pana la inceputul toamnei sa se de-a drumul la tramvaie pe sub pasaj,sau termenul se amana sti  Marian  ceva :? ?

Se amana montarea liniei pe sub podul Grozavesti (trebuia sa aiba loc in ianuarie) dar oricum nu ajuta cu nimic pentru ca linia de pe Vasile Milea va fi gata abia in august.

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”