Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808048 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Chev Celios

Si se observa efectele in special la Bucuresti Noi. :roll:

• DeC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB DeC

@autob : Masina era 788. Multumesc.
@Andrei: Soferul , nu m-a lasat sa fac poza la masina in capatul de la Dumitrana (Sat Pruni) desi urma sa coboare la o tigara. Si a coborat dupa ce m-am indepartat eu , urmarindu-ma cu privirea. Si atunci mi-am zis ca numai de-al naibii ii fac poza cand se retrage de la Ghencea la Garaj. Si acasa vad ca in poza mi-a aratat pumnu' , poate chiar a vrut sa-mi arate semnu' ala dintr-un degetel , dar , se vede doar pumnul.

Oricum , ca o paranteza , pe 453 se fura la greu din statiile dintre Ghencea si Tacerii. Ma refer la opriri , chiar daca lumea e in statie. Cand l-am vazut ca trece fara sa opreasca la Cimit. Ghencea i-am facut semn , iar acesta vorbind la telefon , a ridicat din umeri si a accelerat :|

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Exista lege/reglementare prin care se specifica interdictia de a poza vehicule de transport in comun ? Mie personal mi s-a intamplat sa mi se atraga atentia in statia de metrou Titan cand fotografiam; acolo se specifica la casa de bilete interdictia de a face poze. I-am spus casierei ca pur si simplu am ridicat telefonul in cautare de semnal mai bun :) , la care a replicat ca ea e femeie in varsta si ca nu imi permite sa o iau la misto :ugeek: Mi-am cerut ironic scuze pentru "violarea intimitatii" si asta a fost...
E pacat ca acesti soferi se razbuna exact pe cine nu trebuie; n-am vazut sa se lege vreodata de transportatori de saci cu PET-uri, vandali, mancatori de seminte, etc. Domnilor soferi, orientati-va nemultumirile catre cine trebuie, nu catre platitorii a caror singura vina e pasiunea pentru transport...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB andrei11

Fotografierea in spatii publice este permisa.

Re: Stiri, noutati, perspective Dominatrix

alch3mist wrote:
Priviti, la aproape 5 ani de la modernizarea liniei de tramvai din zona Pieptanari, refugiile statiilor Sura Mare (ambele sensuri) si Eroii Revolutiei (tot ambele) - nu s-a schimbat nimic.
Acele refugii au fost realizate "cu titlu temporar" pana la finalizarea Pasajului Pietonal de la Eroii Revolutiei, care ar fi presupus si realizarea unor statii "moderne" de tramvai pe culoarul central. Dar este stiut ca in Romania ceea ce este temporar tinde sa devina definitiv.
Axel wrote:
Ar fi o idee daca ar crea si pe Sos.Odai pasarele pietonale sau semafoare cu buton actionat de pieton cum este cel de la Penitenciarul Rahova exemplu. :roll:
Pasarele pietonale, poate, semafoare cu buton exclus. Fiindca acea sosea este - cica - autostrada...

Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

aztec wrote:
Ori sunt eu prost ori RATB este si mai idiot decat permite legea.
“Din data de 08.03.2012, RATB va suplimenta numarul mijloacelor de transport pe linia 168, astfel încât intervalul de succedare, între orele 10.00 – 19.00, să scadă la 12-15 minute”, susţin oficialii RATB.
Ok, 168 vine cam rar, poate prea rar si suplimentarea este utila insa marea problema este 268
Raspunsul RATB-ului este fix pix, marea problema nu este linia 168 care la 2 stati mai incolo se suprapune cu 368, ci 268 care deserveste zona ramasa fara trolebuze, si este suplimentat cu inutilul 668.(ma rog, util pt deservit piata Dr Taberei).
Si suplimentarea asta nu cred ca este mai mare de UNA BUCATA autobuz pe interval. Pt ca in mod normal este de 16 min in zile lucratoare. in weekend este de 28-30 min.
Pe cand 268 are 19-21 min L-V si 36-38 S-D (site RATB)
668 are 11 min L-V si 20 min S-D

668 vine din 7 in 7 minute (teoretic) de Luni pana Vineri (6 ture), si din 14 in 14 minute in Weekend ( 3 autobuze). Mare diferenta . Linia 168 si asa vine la 16 minute in afara orei de varf . Probabil vor ramane 1-2 ture in plus in loc sa se retraga la Autobaza Alexandria. Mare afacere. Votati Poteras...cel mai mare bor**s !

Re: Stiri, noutati, perspective subway guru

Off-topic...
N-am nici 'carnete de partid' si nici 'simpatii politice' de diverse culori (cel mult doar 'antipatii' politice, ca tot cetatzeanul 'turmentat')...
Doar ma intreb si eu 'ca fraierul', de cand ghidoneaza Poterashu' RATB-ul???
Gresesc eu sau RATB e doar in subordinea CGMB+Oprescu???

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

Teoretic, Poteraş ar cam trebui să aibă mai mare influenţă asupra lui Popescu & Criţ, mai ales că Nuţi Udrea e parlamentar de Drumul Taberei.
Despre (ne)reuşitele lui Poteraş se pot umple pagini întregi, dar în alt topic.

Re: Stiri, noutati, perspective aztec

@victor. Probabil, datele le-am luat de pe sitele RATB corespunzatoare fiecarei lini, adca sunt gresite acolo sau neupdatate, asta este.
Eu stau pe Valea argesului si pot lua atat 168 cat si 268 (stau in coltul intersectiei si astept sa vad ce vine...si fug in statie), dar si 368 daca merg 1 statie pe jos pana la raul doamnei). Dar pt cei de pe DT ramura sudica este acceptabil pt ca mai vine atat troleele 69-90-93, cat si autobuzele 168-173 lini pana la Tricodava de ex. si intersectarea cu alte autobuze 105 si 368 pt tarnsbordare catre piata DT.
Pe ramura nordica a ramas 268 si... 668 care este cursa limitata.
Rezumat.  Pt ramura sudica ai multe legaturi directe cu orasul si unele indirecte cu schimbare, pt cea nordica una singura si una cu schimbare, dar ghinion, deja masinile sunt pline.
De accea e util un 268 unit cu 668.
Mai util decat un 168 suplimentat(util si el), pt ca nu foloseste in inlocuirea troleelor suspendate

Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Linia 668 nu este updatata pe site-ul RATB-ului (nu mai comentam de ce nu s-a facut asta sau de ce nu este afisat programul liniei 254). Programul actual al liniei 668 il poti consulta aici : http://www.ratb.ro/docpdf2/93%20VALEA%20ARGESULUI.pdf

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB linia 69

O sa continui aici discutiile despre liniile din Drumul Taberei, in special despre 168, 268 si 668 desi o fac numai de "amorul artei" ca RATB-ul face tot numai ce stie, in niciun caz ce trebuie.
Dimineata, in jurul orei 8 cand plec spre servici, la capatul de la Valea Argesului, in timp am constatat ca autobuzele liniilor 268 si 668 vin dinspre  capatul  "Valea Oltului" cu zero calatori in schimb cele ale liniei 168 vin dinspre Cartierul Brancusi cam 60% incarcate.
In aceste conditii ma gandesc ca pentru a impaca si "capra si varza" adica si pe cei care vin cu 168 dinspre Brancusi si pe cei din ramura nord a cartierului ar fi bine daca s-ar comasa autobuzele celor 3 linii (168, 268 si 668) intr-una singura la un interval de circa 5 minute in tot timpul zilei cu traseul Cartierul Brancusi - P-ta 21 Decembrie adica, daca vreti, un 268 dus la Brancusi. In paralel (asa cum s-a mai spus pe aici) 221 suplimentat cu 2 autobuze si dus in ambele sensuri de la Valea Argesului pana la P-ta Drumul Taberei pe ramura nord plus 105 dus tot pe ramura nord de la Raul Doamnei tot pana la piata Drumul Taberei apoi traseul de baza.
Pentru cei din ramura sud care in prezent sunt privilegiati (recunosc) ar ramane bine mersi suficiente linii (69, 90, 93, 173, 368) care asigura fara probleme relatii directe sau transbordari eficiente.
Asta este solutia ideala pentru toti locuitorii cartierului (inclusiv Brancusi) de pe ambele ramuri din Drumul Taberei  !!!

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB georgica2704

Dar ce ar fi ca 668 sa ajunga in Cart. Brancusi, la ce interval are ar fi o gura de oxigen pentru cei ce folosesc 168 si trebuie sa astepte si cate 30 de minute.  :evil:

Re: Stiri, noutati, perspective WAYNEN

Am crescut pana la 10 ani in Drumul Taberei(acum locuiesc in  Militari) si facut si gradinita,si generala si liceul in Drumul Taberei,in zona incadrata de Bucla Drumul Taberei-Brasov si am si eu o propunere pentru traseele din Drumul Taberei:

1:Liniile 69,90 si 93 sunt deviate la Valea Argesului,o masura buna avand in vedere ca pe Ramura Nordica si pe Strada Valea Ialomitei se lucreaza
2:Linia 91 dusa la Depoul Alexandria:O idee foarte buna avand in vedere ca sunt doua linii care pleaca din acelasi capat(Valea Argesului) si care fac legatura cu Universitate.
3:Linia 268 prelungita la Cartier Constantin Brancusi si suplimentat parcul de vehicule.
4:Linia 668 ar trebui sa circule intre CARTIER CONSTANTIN si Gara de Nord pe urmatorul traseu:Strada Valea Doftanei,Aleea Poarta Sarturului,Aleea Masa Tacerii,Strada Valea Oltului,Strada Valea Argesului,Drumul Taberei(Ramura de Nord),Bulevardul Vasile Milea,Bulevardul Iuliu Maniu,Soseaua Cotroceni,Strada Constantin Noica,Strada Mircea Vulcanescu,Strada Baldovin Parcalabul,Strada Garii de Nord,GARA DE NORD cu intoarcere prin Strada Witting,Calea Plevnei,Strada Constantin Noica,Soseaua Cotroceni,Bulevardul Iuliu Maniu,Bulevardul Vasile Milea,Drumul Taberei(Ramura de Nord),Strada Valea Argesului,Strada Valea Oltului,Strada Valea Doftanei,CARTIER CONSTANTIN BRANCUSI.

Aceasta modificare a liniei 668 ar crea o legatura pentru locuitorii cartierelor Brancusi si Drumul Taberei(Ramura de Nord) cu Gara de Nord in locul troleibuzelor.

Re: Stiri, noutati, perspective Axel

WAYNEN wrote:
Aceasta modificare a liniei 668 ar crea o legatura pentru locuitorii cartierelor Brancusi si Drumul Taberei(Ramura de Nord) cu Gara de Nord in locul troleibuzelor.

Mai bine il deviau putin pe 105 de la intersectia cu Str.Raul Doamnei pe Drumul Taberei(Ramura de Nord) si apoi traseul de baza si bingo avem un 93 vartianta autobuz pana la Gara. :roll:

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”