MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1394575 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

Se fac primi pasi pt reluarea lucrarilor ...dupa o alta lunga pauza.
Primi pasi consta in indepartarea zapezi de la Orizont, Favorit, DT 34 si brancusi...nu am apucat sa vad daca si V. Ialomitei misca Ceva.
Putina miscare si la Acad. Mil.... dar nu stiu daca acolo erau deja 3 utilaje sau doar 2 si a mai venit unul(sau pleaca), pt ca se afla pe un trailer un utilaj.

Probabil ca intarzierile sunt asa mari ca nu prea mai isi pot permite sa stea degeaba.. trebuie miscare la cadru...

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate George

Intarzieri...cam de jumatate de an...sa vedem ce se va intampla de acum inainte, teoretic la sfarsitul lui 2013 sapaturile trebuie sa fie gata, statii si tuneluri, nu??!!

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Paul

aztec wrote:
Se fac primi pasi pt reluarea lucrarilor ...dupa o alta lunga pauza.
Primi pasi consta in indepartarea zapezi de la Orizont, Favorit, DT 34 si brancusi...nu am apucat sa vad daca si V. Ialomitei misca Ceva.
Putina miscare si la Acad. Mil.... dar nu stiu daca acolo erau deja 3 utilaje sau doar 2 si a mai venit unul(sau pleaca), pt ca se afla pe un trailer un utilaj.

Probabil ca intarzierile sunt asa mari ca nu prea mai isi pot permite sa stea degeaba.. trebuie miscare la cadru...

Ieri au mai adus inca o macara.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate ebujie

Mi se pare ca se asteapta niste componente grele, in baza mama a astaldi a venit un mic Terex AC250. Ce este drept e ca l-au adus inainte de ninsori.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

Inainte de componentele grele se asteapta 85 de TIR-uri cu componente normale...

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate autob368

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 55049.html
21 trenuri pentru tronsonul Raul Doamnei - Eroilor mi se par foarte multe... Dupa parerea mea, asigurandu-se un interval de 7-10 minute , cu tot cu stationari la capate, mai mult de 6-8 trenuri nu sunt necesare... si sa zicem cu "rezerve", parcul total al M5 poate fi de 11-12 trenuri. In articol cred ca se refera la achizitia a 21 trenuri pentru tot M5 pana in Pantelimon sau se doreste inlocuirea tuturor ramelor IVA existente...
P.S. Scuzati off-topicul, dar era legat de articolul aparul in Romania Libera si prezentat de Dominatrix.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Dominatrix

21 de trenuri este necesarul estimat pentru M5 completa pana in Pantelimon. E o greseala in articolul din Romania Libera. Tronsonul Raul Doamnei  - Eroilor va fi parcurs in 13-14 minute.

Re: Stiri despre proiect andrei11

subway guru wrote:
Mai mult, edilul sectorului 6 a propus ca linia de metrou să se prelungească de la punctul terminus Valea Ialomiţei până la Prelungirea Ghencea...

:?:  :?:  :?:  Cred ca nu pe acolo, ci prin Raul Doamnei...In sfarsit, cred ca s-a fastacit reporterita de serviciu cand a vazut TBM - ul...

Re: Stiri despre proiect subway guru

Se poate prelungi si pe colo, si pe colo...proiectantzii de metrou sunt mai 'prevazatori' decat banuiesti...ca sunt 'vaccinatzi si imunizatzi' de pe vremea lu' Ceashca...

Re: Stiri despre proiect George

Campania electorala a domnului Poteras...

Re: Stiri despre proiect cristi232

Ar fi logic sa se prelungeasca de la terminalul V.Ialomitei, caci s-ar deservi 4 ansambluri intregi, de BLOCURI locuite:  Brancusi Residence, Anl Constantin Brancusi, Primavara si Latin + inca vreo 20 de blocuri ”independente”, situate intre bd timisoara si prel ghencea. De la V Ialomitei, o prima statie ar fi parcul C-tin Brancusi, apoi cate stanga, spre complexul si statia Primavara, apoi Latin si centura Domnesti (unde, cu viitoare taxa din centrul orasului si un parking langa statia M, ar fi just ok).

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

Poate,(doar poate) o sa avem aici si "imagini video" de pe santier.
Cel putin asta promite metrorex
http://192.168.105.75/index_cam.html

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate cristianvisan

aztec wrote:
Poate,(doar poate) o sa avem aici si "imagini video" de pe santier.
Cel putin asta promite metrorex
http://192.168.105.75/index_cam.html

de unde ai luat acel link? pare a fi un ip intern (retea locala - 192.168.*.*)

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433604 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”