Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1807630 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 102 103 104 105 106 107 108  ... 444

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Axel

Placutele au fost puse in acele ipostaze de muncitorii care lucrau la drum ca altfel era ca la POPLOACA fara statii. :lol:  ;)
Crezi ca in mijlocul santierului mai se amenajau statiile, le-au pus si oamenii unde au apucat si sa fie vizibile calatorilor. ;)
Ar fi o idee daca ar crea si pe Sos.Odai pasarele pietonale sau semafoare cu buton actionat de pieton cum este cel de la Penitenciarul Rahova exemplu. :roll:
NU UITATI IN 2010 SE LUCRA LA SUPRALARGIREA SOS.ODAI. :!:

Mai stiti cand linia 407-(2005 cand mergea in judetul Giurgiu) avea statie pe Barajul Mihailesti sau 458 la cimitirul de langa Carrefour Militari pe A1. :ugeek:
Statia de pe A1 a existat pana la desfiintarea preorasenestilor din 2005 deoarece din 2006 nu am mai observat placuta si nici asutobuzele numai opreau dar in 2004-2005 de cate ori nu zicea tata IA UITE BA UNDE FACE ASTA STATIE. :lol:
DSC02468.JPG (80.45 KB; downloaded 2157 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Citelis5396

Defapt ele circulau deviate doar in anumite intervale orare, cand se stia ca str. Margeanului nu era blocat de vreo masina.
139 circula spre Piata Leul pe traseul Piata Rahova - Calea Rahovei - Str. Mihail Sebastian - Calea 13 Septembrie - Drumul Sarii apoi traseul de baza. Celalalt sens nu era modificat.
226 circula in ambele sensuri pe Str. Antiaeriana.
302 circula pe sensul Fortuna Residence pe str.Margeanului, iar pe sensul Ghencea pe Str. Antiaeriana.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Linia 361 Piata Unirii - Piata Presei Libere si-a castigat calatorii. :D

Am calatorit de dimineata cu 4626 de la Unirii la Presei si am observat ca are ceva lume acum care doreste sa ajunga din Centru in partea de Nord a Bucurestiului. :mrgreen:
Totusi as prefera sa opreasca si la statia Docentilor pe sensul catre Unirii iar pe intoarcere sa fie infiintata o statie pe Bd.Aviatorilor la statuie din cate stiu acolo este un spital.  :ugeek:
P.S. ma enerveaza statia din vara numita PARC HERASTRAU din fata Arcului de Triumf ar trebuii numita Arcul de Triumf ma luase inima cand am auzit de dimineata Urmeaza statia: PARC HERASTRAU(statia lui 301). :twisted:  :twisted:

PRESIMT CA LA VARA IAR VA FI TRASEU TURISTIC CU 25 LEI BILETUL. :|

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

In seara aceasta la ora 23:33 am vazut, din N107, la intersectia Marasesti cu Cantemir, un 312 indreptandu-se catre Unirii. Ciudat, avand in vedere ca pe orar ultima masina pleaca dinspre Piata de Gros la 22:45 si retur la 23:18. Oare sa figureze un orar gresit pe ratb.ro, asa cum si statiile sunt gresite ?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Ăşia de pe site-ul R.A.T.B. au scris prostii sau 101 chiar are un interval de succedare de 17-18 min în week-end?  :evil: Şi de ce nu pot face 1 sau 2 ture de pe 101 sau 335 să se retragă la Floreasca sau Nordului sau Pipera, ca să mai fie autobuz dinspre Titan spre Obor şi la orele 23?  :evil:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Lohengrin

Iesii si eu azi in pauza de pranz. Si cum ma congelam in statie la Apaca (cea de pe Maniu, sens spre Militari) numa' ce vine un 601 in retragere (nu-i dau numarul, sa nu-i fac rau). Opreste omul, ia calatorii, inclusiv subsemnatul. Nu trec 20 de secunde de la plecare si in dom'sofer se trezesc Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu laolalta (ba poate si spiritul mentorului Noica). Asa ca pune mana pe microfon si da prin statie (citat ad-literam): "Aveti niste validatoare care trebuiesc validate, ca daca nu, de la 1 martie o sa va uitati lung dupa noi" (ce-i drept, nimeni nu se inghesuise sa valideze, asa ca subsemnatul, desi posesor de Ab. Urban General, s-a simtit dator sa sparga gheata).

Ce e de inteles de aici, lasand la o parte exprimarea bolovanoasa ?
 1) De la 1 martie soferii NU vor mai lua calatori pe Acces/Retragere, ca oricum nu valideaza niciunul ?
 2) De la 1 martie ni se pregateste o noua reducere de ture ?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Lohengrin wrote:
Iesii si eu azi in pauza de pranz. Si cum ma congelam in statie la Apaca (cea de pe Maniu, sens spre Militari) numa' ce vine un 601 in retragere (nu-i dau numarul, sa nu-i fac rau). Opreste omul, ia calatorii, inclusiv subsemnatul. Nu trec 20 de secunde de la plecare si in dom'sofer se trezesc Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu laolalta (ba poate si spiritul mentorului Noica). Asa ca pune mana pe microfon si da prin statie (citat ad-literam): "Aveti niste validatoare care trebuiesc validate, ca daca nu, de la 1 martie o sa va uitati lung dupa noi" (ce-i drept, nimeni nu se inghesuise sa valideze, asa ca subsemnatul, desi posesor de Ab. Urban General, s-a simtit dator sa sparga gheata).

Ce e de inteles de aici, lasand la o parte exprimarea bolovanoasa ?
 1) De la 1 martie soferii NU vor mai lua calatori pe Acces/Retragere, ca oricum nu valideaza niciunul ?
 2) De la 1 martie ni se pregateste o noua reducere de ture ?

Din ce am auzit si eu de la cativa soferi de la o autobaza din Bucuresti, s-ar putea in scurt timp sa fie desfiintate si autobuzele de noapte. Nu sunt genul care sa arunce cu ce se aude in stanga si dreapta. Prefer sa aduc o informatia sigura si nu una falsa, dar aseara am venit pentru a treia oara noaptea acasa intr-o saptamana cu N1XX (cel care merge in cartierul meu) si i-am tot auzit pe soferii din autobuz vorbind de acest lucru.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

OK, dar nu era vorba ca inlocuirea traseelor de noapte pentru soferi cu traseele de noapte pentru publicul larg a redus pierderile regiei ? Si asta in conditiile in care nu se operase reducerea de ture pe liniile de noapte din ianuarie 2012; daca spusele lui Adrian Crit referitoare la reducerea pierderilor sunt adevarate, acum economia ar trebui sa fie putin mai mare. Daca se reinfiinteaza cursele de noapte exclusiv pentru soferi (alminteri desfiintarea liniilor de noapte si lasarea soferilor fara transport clar se soldeaza cu greva generala), e o sfidare adusa calatorilor platitori si risipirea unor sume si mai mari. In alta ordine de idei, de ce se pune problema blatistilor numai pe liniile de noapte ? De 3 luni de zile nu am mai vazut picior de controlor, cam de cand cu sugestia lui Viorel Popescu ca blatistii sa nu mai primeasca amenda ci sa fie dati jos la urmatoarea statie. Asta e metoda prin care se doreste cresterea incasarilor ? :evil:  :evil:  :evil:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

2012 este an electoral, asadar sunt sanse infime ca liniile de noapte sa se desfiinteze, cel putin inainte de alegeri.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

nokia2110 wrote:
Ăşia de pe site-ul R.A.T.B. au scris prostii sau 101 chiar are un interval de succedare de 17-18 min în week-end?  :evil: Şi de ce nu pot face 1 sau 2 ture de pe 101 sau 335 să se retragă la Floreasca sau Nordului sau Pipera, ca să mai fie autobuz dinspre Titan spre Obor şi la orele 23?  :evil:

Mai bine lasam 335-ul cum este in prezent. :twisted:
Intervalul lui 101 este adevarat. :!:
Ultimul 335 spre Baneasa si Titan 22:35/23:15. :ugeek:

P.S. iar s-au facut sobolanii in linia 335. :twisted:
De o saptamana lipsesc 4-5 ture din traseu intre orele 13:00-14:00.
Am stat astazi  23.02.2012.  la statia Barajul Dunarii 30 de minute au venit 2 autobuze si s-au retras apoi a venit in final si 4637. :twisted:
Pe tot traseul a mers cu gradul 5. :twisted:  :twisted:  :twisted:
Sa vedeti in Baneasa ce gol se face cu turele acestea lipsa. :twisted:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Saint666

Ieri si eu l-am asteptat cam 25 de minute la Diham pe la ora pranzului. Intre timp au trecut doar 2 102-uri si 2 101-uri, toate gradul 5. Erau cam 70-80 de oameni in statie. Am vorbit cu soferul de pe 335 si mi-a zis ca a facut 2.40 ore pana la Baneasa in acelasi timp invitandu-ma sa scriu zilnic reclamatii pentru mai multe vehicule in traseu sau problema 102-ului...

• DeC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB DeC

Cam cate zile face acelasi sofer tura de dimineata pe 427 ? Ieri am avut un mic incident cu soferul de pe 427 din cursele de dimineata si nu as vrea sa se mai repete si data viitoare si d-asta intreb. Multumesc.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB autob368

Pai daca e titular pe masina respectiva si cum Alexandria are turele din 427/453 cu DAF-uri (de fapt au o singura tura pe fiecare linie) , sansele de a te intalni cu el sunt foarte mari  ;)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Stiam ca s-a eliminat regula veche, conform careia vehiculul statea in garaj cand soferii erau liberi, si intrucat - cel putin teoretic - un sofer lucreaza 40 de ore pe saptamana, autobuzul poate circula chiar daca soferul e liber.

Go to page:  1  ... 102 103 104 105 106 107 108  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”