Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808767 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

nokia2110 wrote:
De ce tramvaiul 5 trmvaiul 36 întoarce la P-ţa Iancului?  :roll:

:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ikarus13

poate ai vrut sa spui 55 nu 5.si 36???ciudat...pe sait-ul RATB nu scrie nimic de vreo schimbare.Dar totusi nu pot sa-mi dau seama cum ai vazut tu 5 si 36 acolo :roll:  oricum,totul e posibil  :P

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB autob368

Sau poate Stefan se referea la linia 46... dar oricum NU au cum si de ce sa intoarca acolo... :roll:  
P.S. Sper sa nu fi spus o prostie, dar stiu ca la Iancului nu exista bucla de intoarcere...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Poate să fi fost vreo avarie. Faza am văzut-o azi pe la orele 16. Tramvaiul venea dinspre Iancului şi a făcut stânga pe Bd. Ferdinand I (fost Gh. Dimitrov).
Iar buclă de întoarcere există la P-ţa Iancului pentru 3 direcţii (numai tramvaiele care vin dinspre Bariera Vergului/P-ţa Eudoxiu Hurmuzachi (fostă Muncii) - Dristor/Dudeşti - Vitan nu pot întoarce)
Aia cu tramvaiul 5 e o exprsie de-a mea. De obicei zic "de ce tramvaiul 5?"

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

E posibil ca ceea ce ai vazut tu sa fi fost un 36 pe retragere dinspre Republica (care a uitat sa schimbe firma in Se retrage la depoul Titan). Traseul de retragere este Republica - bd. Basarabia - Socului - Pantelimon - bd. Ferdinand - Mihai Bravu - piata Iancului - sos. Iancului - Electroaparataj - Pantelimon - Socului - bd. Basarabia - 1 Decembrie 1918 - Pallady  :twisted:  :lol:  :ugeek:

Scria "Întoarce la P-ţa Iancului". Şi venea dinspre P-ţa Iancului, nu mergea înspre acolo.  :roll:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

autob368 wrote:
P.S. Sper sa nu fi spus o prostie, dar stiu ca la Iancului nu exista bucla de intoarcere...

Există, dar dinspre Pantelimon nu se poate întoarce.

E, nu?  Există macaz către Bariera Vergului, iar după el urmează macazul lui 46 spre Pantelimon. Deci se poate întoarce bine mersi.
Până la urmă am aflat şi cauza  :roll: viewtopic.php?f=20&t=92&start=588
Deh, când am postat eu mesajul acel mesaj nu era postat.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB andrei11

La Piata Iancului toate directiile se pot duce in toate partile cu o exceptie : Ce vine dinspre Piata Muncii nu poate sa se duca decat inainte sau la dreapta spre Pantelimon. In rest se pot face toate combinatiile posibile.

• DeC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB DeC

Linia 32 dupa parerea mea are cele mai jalnice vagoane. In afara de cele 2-3 Choppere , toate vagoanele de astazi erau V3A-uri modernizate by FAUR. Chiar nu sunt alte vagoane pentru linia respectiva ? Pana si 11 care e facut tot de Alexandria are vagoane mai bune...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Utilizator anonim

Pai alea sunt vagoanele, de unde altele ? Oricum pentru mare parte din civilizatia de acolo merita ce vagoane au. Asa ca le sta foarte bine cu alea, 3 CH PPC (cat circula programat zilnic) sunt mai mult decat suficiente acolo pentru a fi utilizate de persoanele cu dizabilitati care au nevoie.

P.S. Alexandria mai are doar doua ture in 11, restul apartin de Giurgiu (inclusiv vagoanele de FAUR 262 si 228).

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

N-as zice ca pe 32 sunt cele mai neingrijite vagoane. Linii precum 7, 21 sunt si ele "la concurenta", atat ca aspect cat si ca stare tehnica. Ceea ce mi-as dori sa dispara, insa, de pe acest forum sunt aroganta si dispretul fata de unele linii RATB si cartiere. Genul asta de atitudine nu face cinste nimanui, fie daca e locuitor al unui cartier "muncitoresc" ori intr-unul de "fitze" :ugeek:

• DeC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB DeC

Utilizator anonim wrote:
P.S. Alexandria mai are doar doua ture in 11, restul apartin de Giurgiu (inclusiv vagoanele de FAUR 262 si 228).

Dar vagoanele de Giurgiu nu sunt in Alexandria ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Utilizator anonim

Ba da, dar nu se amesteca cu parcul depoului Alexandria.

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”