Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Linii de autobuze temporare ale STB (6XX)

847 posts, 429023 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 61

📖 Pagination options
Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Victor92

Hoffmeister wrote:
Victor92 wrote:
Hoffmeister wrote:
6277 s-a ales cu un geam lateral (primul, pe partea dreapta) spart. Astazi, pe la ora 13, era stationat la Orizont.

Culmea ironiei. Cu o cursa inainte am calatorit cu el de la Drumul Taberei 35 pana la Orizont. Banuiesc ca era soferul de la schimbul 1 ( unul dintre cei mai in varsta soferi de la Floreasca ).In alta ordine de idei, le-am vazut azi pe 4694, 4709 si 4713 pe linia 668 ( mi-a scapat unul). Din cate imi aduc amintea, acestea sunt dotate cu acel aparat care numara calatorii. Oricum dupa prima zi serioasa e jale rau...cel putin pe portiunea Favorit-Posta ( Strada Valea Argesului).

Cele 3 autobuze mentionate au intr-adevar sistem de numarare a calatorilor. Nu degeaba le trimit pe 668, ca doar vor sa "monitorizeze permanent" situatia. :lol:

Stiam asta. Sunt unele din seria 4687-4699 de la Alexandria care nu au acest sistem. In schimb, cateva din 47XX de la aceasta autobaza sunt dotate cu sistemul de numarare al calatorilor.

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Gabi23

Autobaza Alexandria dispune de 15 autobuze cu sistem de numarare al calatorilor: 4679, 4688, 4689, 4691, 4694, 4695, 4697, 4701, 4702, 4703, 4708, 4709, 4713, 4717, 4731.

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Aron

Azi am mers cu minunata linie 668...desi toti am criticat aceasta linie intr-un fel sau altul se pare totusi ca a adus un beneficiu enorm calatorilor.
L-am luat din statia P-ta Drumul Taberei(deja era incarcat pe undeva la gradul 3/5, iar pe urma s-a incarcat la 4/5 cu calatorii din statia respectiva) pana la Valea Oltului. Jumatate de autobuz se goleste cu o statie inainte de P-ta V. Ialmotiei, iar restul de jumatate la piata....ramanand doar 2-3 care merg pana la V. Argesului, iar de acolo pana la V.Oltului doar un singur om, adica eu.....Deci concluzia este ca este binevenita aceasta linie, si se explica faptul ca e dus la V. Oltului, capatul de la V. Argesului fiind ocupat destul de mult de troleibuze si autobuzele liniei 173....La V. Oltului vad ca se descurca cu spatiu pentru parcarea autobuzelor, si asta inafara orelor de varf... :)

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Robert24

Dr2005 wrote:
P.S.: Vezi că extensiile sunt cu litere mici, altfel nu le înţelege browserul.

Era sa zic o prostie mare... Poate browser-ul tau  :lol:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Dr2005

Am încercat cu Firefox, am încercat cu IE (că ştiu că tu asta foloseşti de obicei), am încercat cu Chrome... niciunul nu l-a deschis.

Intervale noi şi pe 268... bravo, dom' Popescu. Sau e cumva Popa, că prea aduce a Sibiu (oraşul) ce se întâmplă între Str. Sibiu şi Valea Ialomiţei. Dar dacă tot se copiază intervale de succedare marca Tursib, măcar să se respecte Legea 92 şi să se afişeze programele de circulaţie în staţie, să nu stea omu' juma' de oră după autobuz.
2.PNG (33.02 KB; downloaded 4439 times)

A... a mai dispărut şi un tur de pe 69 (bonus, ce doar cei de pe Ramura de Nord să sufere?) şi unul de pe 105 (doar în week-end).

Linia 668 a fost suplimentata astfel ajungandu-se la 6 ture. Azi le-am vazut pe 4185, 4224, 4319, 4456, 6225 si mai era un autobuz.

dj_exemplar wrote:
am trimis o sugestie la (f)relatii cu publicul RATB si suna cam asa:
"Buna ziua!
As vrea sa fac o sugesie in legatura cu liniile de transport in comun in zona Dr. Taberei. Ca urmare a modificarilor facute asupra liniilor de autobuz/troleibuz, sugerez urmatoarele devieri pentru a un transport mai eficient pe ramura de nord a buclei de la Dr. Taberei:
168 - sa fie deviat de la inersectia Dr. Taberei cu Brasov, pe Dr. Taberei(ramura de nord) pana la V. Argesului si de acolo traseul de baza, la fel si pe sensul invers. La ramura de sud ramanand linia 368, evitand asadar suprapunerea.
105 - sa fie deviat de la inersectia Dr. Taberei cu Brasov, pe Dr. Taberei(ramura de nord) pana la intersectia cu Raul Doamnei, iar de acolo traseul actual, la fel si pe sensul invers. La ramura de sud ramanand troleibuzele care fac legatura cu Gara de Nord, daca se poate, cu un surplus de tura preluate de la linii desfiintate.
668 - desfiintata ca urmarea a devierilor mentionate mai sus.
Va Multumesc!"

Iata raspunsul primitt:
Nr.inreg:3039/46129/16.01.2012

Stimate Domnule Aron Tulbure,
Referitor la  sesizarea dumneavoastra transmisa prin e-mail, va comunicam faptul ca modificarea unui traseu existent se realizeaza in situatii bine definite, cum ar fi lucrari majore de infrastructura sau conditii deosebite de exploatare.
Modificarea traseelor mentionate de dvs., ar conduce la nemultumirea beneficiarilor actuali, care detin abonamente pe aceste linii.
Va multumim pentru intelegere.
Cu respect,
Serviciul Relaţii Publice

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) linia 69

Raspuns nesatisfacator si total pe dinafara situatiei reale.
Concluzia trasa (din pacate): Modificare unei/unor linii nu se mai face la "solicitarea mai multor calatori" asa cum isi mai justifica altadata RATB-ul unele schimbari sau infiintari de linii. Se pare ca aceasta solicitare nu face parte din categoria "situatii bine definite, cum ar fi lucrari majore de infrastructura sau conditii deosebite de exploatare".

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) nemo

Sa imi fie cu iertare, dar daca nici lucrarile la M5 nu sunt "lucrari majore de infrastructura", atunci ce sunt? Sapaturi arheologice pentru oase de dinozauri? Ăştia de la RATB chiar nu isi dau seama cat de penibili sunt cu placa asta cu "traseele traditionale"? Ei chiar nu isi dau seama, in "obtuzitatea" lor ca, in timp ce pe ramura de Sud a Drumului Taberei, intre Tricodava si Raul Doamnei circula 7 (sapte) linii de transport cu intervale bune de succedare (majoritatea dintre ele), pe ramura de nord au ramas doua amaraciuni cu intervale jenante? Ca oricate autobuze ar baga in 668 nu este decat o caricatura de naveta fara niciun rol in legatura cu centrul orasului? Adica dupa ce au injumatatit capacitatea de transport pe relatia Drumul Taberei-Eroilor (prin devierea troleibuzelor), acum se incapataneaza sa lase "neatinse" celalalte linii (105, 168) care ar putea fi reorientate fara mare efort pe ramura de nord. Sau daca sunt asa de importante traseele "traditionale" ale lui 105 si 168, atunci ( dupa cum a mai fost mentionat pe forum) sa suplimenteze linia 61 cu troleibuzele care stau degeaba in depou, sa scoata cateva ture din 336 si sa le introduca in mareata linie naveta 668, nu sa rarefieze 268-ul. Nu stiu daca ei isi dau seama, dar inca o data au luat cea mai proasta decizie posibila, ca si in alte cazuri de modificari de linii si de trasee cauzate de lucrari.

Azi , 15 Februarie 2012, la schimbul 1 pe linia naveta 668 erau urmatoarele autobuze (6 ture) : 4732, 6225, 4201, 4869, 4691, 4447. De precizat ca autobuzele erau in ordinea enumerata mai sus. De Luni pana Vineri autobuzele vin din 7 in 7 minute, iar in weekend au un interval de succedare de 14 minute ( 3 autobuze).

6225.jpg (238.33 KB; downloaded 4048 times)

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) George

Deci sunt 6 (!) autobuze care circula din 7 in 7 minute. Incredibil. Si astia de la RATB spun ca nu sunt destule ca sa mearga pana la Eroilor.
Sunt niste idioti. In loc sa suplimenteze 268 - ar trebui sa vedeti cum arata 68-urile (1 - 3) dimineata. Nu te poti urca in ele.

Daca nu eroilor...macar razoare...si ala e bun...lasa pasagerii la tramvaie care e ceva fata de orizont unde ii lasa in aer....

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) George

Dj_exemplar, da, se pot gasi solutii partiale, dar nu are rost, majoritatea coboara la Eroilor!

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 61

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463929 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”