Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Transport public de noapte STB

786 posts, 390694 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 57

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Transport public de noapte RATB Dr2005

Teoretic, sunt OBLIGAŢI să ia călători pe traseul de retragere, cel puţin asta scrie pe hârtia aia distribuită lor. De fapt, se aplică şi pentru liniile de zi oprirea în TOATE staţiile până la autobază, nu doar în cele de pe traseu.

Re: Transport public de noapte RATB Aron

A fost si practic la inceput cand au bagat chestia asta...dar acuma mai ales pe acces nu am mai vazut multi care sa opreasca....Unii au afisajul cu acces, dar nu opresc...Altii au deja afisajul cu linia pe care o sa circule(ex: linia 105, facand accesul pe Bd. Ghencea)....iar altii numai afisaza nimic si au scapat de o grija..pe retragere sa zicem ca mai sunt cativa care opresc dar fata de cum a fost, a scazut drastic.

Re: Stiri, noutati, perspective subway guru

Viorel Popescu, directorul RATB: Vom modifica traseele de noapte în funcție de proteste
16 Jan, 16:34 / Catalin Doscas
Toate autobuzele RATB vor ocoli zona Unirii în cazul în care poliția rutieră va da dispoziții în acest sens.
http://b365.ro/news/viorel- ... -proteste/
Cele 23 de linii de noapte ale RATB ar putea avea de suferit și în această seară dacă protestele vor continua în centrul Capitalei. Este vorba despre ocolirea zonelor Universitatea și, mai ales, Piața Unirii acolo unde este poziționată stația terminus a liniilor de noapte. „Nu putem să începem la Piața Unirii acolo unde este scandalul. Spre exemplu azi-noapte toate traseele au fost deviate. Dupa protest s-a revenit la program. Și-n această seară, dacă va fi scandal iar și Piața Unirii va fi ocupată de protestatari autobuzele vor fi deviate in functie de dispozitiile politistilor de la rutiera. Concret, liniile de autobuze ar putea să nu ajungă la Unirii. Își vor face traseul normal însă la un moment dat se vor întoarce. Asta daca vor fi probleme la Unirii. Daca vor fi la Piața Romană, ocolim Piața Romană”, a declarat pentru B365.ro directorul general al RATB, Viorel Popescu.
De altfel, aseară, protestatarii și-au vărsat nervii și pe câteva mijloace de transport în comun. „Aseară spre exemplu am avut patru acte de vandalism înregistrate în Piața Sfântul Gheorghe, la tramvaie. Toate mijloacele de transport în comun sunt asigurate împotriva actelor de vandalism”, continuă directorul.
Reamintim, în urma protestelor violente de duminică seara din Piața Universității, Piața Unirii și Piața Sfântul Gheorghe, centrul Capitalei a fost devastat. Potrivit Raportului Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale care a monitorizat cazurile semnalate Serviciului de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov şi SMURD, în perioada 15-16 ianuarie, au fost înregistrate 53 de solicitări şi 5 pacienţi internaţi.

Re: Transport public de noapte RATB Dominatrix

Nu inteleg ceva: intre 0:30 si 3:00 (aprox.) nu se mai asigura transport de noapte? Siteul RATB afiseaza cu mandrie ca intre orele 1:00 si 5:00 se circula la 60 de minute. La fel apare si in programele de circulatie ale traseelor individuale.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Transport public de noapte RATB Dr2005

În jur de 1 pleacă ultimele curse spre cartiere, apoi, teoretic, se întorc la Unirii şi de acolo pleacă la garaj. Apoi în jur de 3 revin la Unirii şi pleacă spre cartiere.

Deci între 1 şi 3 rămânem cu taxiul, pentru că nu sunt angajaţi RATB de cărat la ora aia.

Re: Transport public de noapte RATB Dominatrix

Deci practic se aplica principiul "cat mai multa motorina, cat mai putina munca". Mi se pare o tampenie sa se retraga de la Unirii dupa 1 noaptea spre garaje ca sa se intoarca la Unirii dupa ~2 ore. Intrebare: ultima semicursa dinspre cartiere spre Unirii de dupa 1 noaptea chiar se mai face sau se merge pe scurtatura direct la garaj? :twisted:

Re: Transport public de noapte RATB Robert24

Intamplator, sambata seara in jur de 1:20 am ajuns la Unirii si am stat acolo pana la 1:40 sa vad cate ajung acolo. Am vazut 7 autobuze...

Re: Transport public de noapte RATB Gabi23

Aseara a fost o problema ca iar s-a inchis traficul partial in Piata Unirii. N110+N120 au mers impreuna prin Bd. Uniri - Piata Constitutiei - Bd. Natiunilor Unite - Str. B.P. Hasdeu - Splaiul Unirii - Eroilor si apoi traseul de baza spre Crangasi.
Fiecare a trebuit sa se descurce cum a putut sa ajunga la periferie. Spre exemplu N118, N113, N117 erau oprite in fata magazinului Unirea si soferii intrebau politistii pe unde sa o ia daca nu au voie prin Bratianu-Magheru...  
In aceste zile tulburi sunt de asteptat aceste permutari ale traseelor clar si ramane la latitudinea politistilor si a soferilor pe unde circula fiecare autobuz.

Re: Transport public de noapte RATB Robert24

Au fost publicate orarele noi ale liniilor de noapte. Le-am centralizat pe toate intr-un tabel.

Observatii:
- Dinspre Piata Unirii spre cartiere - sunt 6 plecari. Primele doua plecari sunt aceleasi pentru toate autobuzele: 23:30 si 0:10. A treia plecare este acceiasi pentru toate liniile - 0:50, mai putin N105 (0:55) si N106 (1:00), A patra plecare variaza intre 2:40 si 3:25 (majoritatea la 3:15). Ultimile doua plecari sunt din nou aceleasi pentru toate liniile: 4:00 si 4:40.

- Dinspre cartiere toate liniile in afara de N120 au 7 plecari; N120 are 8  :shock: Plecarea din jurul orei 1:00 se sfarseste la Piata Unirii si de acolo... se retrag (desi sunt multe linii care vor avea capatul in zona autobazelor)  :evil:
Orar linii noapte_1.jpg (108.62 KB; downloaded 5303 times)

Re: Transport public de noapte RATB florin

O porcărie, îşi bat din nou joc de călători. După ce că au redus din curse, au tăiat inclusiv plecarea de la 11 care probabil avea cei mai mulţi clienţi, mai lasă şi 2 ore de gol. Şi toate astea fără să anunţe nimic, în condiţiile în care am mers recent cu un 118 de ora 2, în timpul săptămânii, care a avut în jur de 30 de călători, majoritatea luaţi din staţii de pe traseu. Oameni care probabil învăţaseră programul, iar acum vor sta ca proştii în staţii, după care vor renunţa probabil al RATB.

Re: Transport public de noapte RATB Der Hofmeister

Gabi23 wrote:
Aseara a fost o problema ca iar s-a inchis traficul partial in Piata Unirii. N110+N120 au mers impreuna prin Bd. Uniri - Piata Constitutiei - Bd. Natiunilor Unite - Str. B.P. Hasdeu - Splaiul Unirii - Eroilor si apoi traseul de baza spre Crangasi.
Fiecare a trebuit sa se descurce cum a putut sa ajunga la periferie. Spre exemplu N118, N113, N117 erau oprite in fata magazinului Unirea si soferii intrebau politistii pe unde sa o ia daca nu au voie prin Bratianu-Magheru...  
In aceste zile tulburi sunt de asteptat aceste permutari ale traseelor clar si ramane la latitudinea politistilor si a soferilor pe unde circula fiecare autobuz.

Mai era si N115 in spate. Splaiul... Independentei, nu Unirii, dar cred ca s-a prins lumea ca era un typo. :D

In caz de asemenea devieri de trafic in Piata Unirii, parerea mea (cum spuneam si azi-noapte) e ca ar putea sa faca stanga la intersectia cu Bd. Mihail Kogalniceanu, nu direct in Splai, ca sa mai salveze o statie - cea de la Facultatea de Drept.

Re: Transport public de noapte RATB Celestin Draganescu

Asa bataie de joc nu am mai vazut. Erau singurele linii care circulau cat de cat cadentat, acum ori fugi din centru pana la 00:50, ori astepti sa se faca 3.
INCREDIBIL! :((

Re: Transport public de noapte RATB Gabi23

O parte din liniile de noapte din aceasta seara erau insotite de cate 2 reprezentanti ai RATB, care numarau calatorii si notau in ce statii urca si coboara si ii verificau pe soferi daca aplica dispozitiile Directorului General, Ing. Viorel Popescu. Am constatat acest lucru folosind linia N110 (#4671). Deasemenea am vazut si in aceasta seara erau preponderent masini care numara calatorii: 4619, 4644, 4647, 4654, 4666,  4670, 4671, 4673, 4677, 4708, 4736 s.a.

Re: Transport public de noapte RATB alchimistul

Sa privim totusi si aspectele pozitive vizavi de modificarile programelor liniilor de noapte :

- semicursa se parcurge acum lejer pe majoritatea traseelor (am totusi dubii in privinta lui N120 :twisted: ), existand acum timp suficient pentru respectarea graficului si oprirea in toate statiile de pe traseu. Soferii nu mai trebuie sa goneasca nebuneste pentru a se incadra in timp si scade riscul de a "rata" calatorii din statiile de pe traseu in care pana acum nu se oprea

- pentru cei care realizeaza transbordarea la Unirii exista acum timp berecht sa caute autobuzul cu care isi continua calatoria

Ar mai fi nevoie de un tur la ora 22:50 cu plecare de la Unirii si de transformarea turelor de retragere dinspre Unirii la 1:20 - 1:30 in ture normale. Ideea cu deschiderea doar a primei usi e OK, dar nu ajuta fara un taxator de bilete dotat cu un validator mobil si un aparat de electrosocuri pentru calatorii violenti :twisted:

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 57

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”