Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216073 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 297

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect alex1968

Hai ca e nostima stirea! O fi ceva realitate aici? Se vor aloca bani in 2012 pentru proiect?

Re: Stiri despre proiect andrei11

ATENTIE ! Hobanatul este numai o prima etapa a proiectului. Daca nu se face intreaga penetrare catre A1, degeaba facem hobanatul.
Eu vad lucrarea ca un tot unitar si care ar trebui "atacata'' si de la Splai spre A1 si dinspre A 1 spre Splai.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

Probabil ca sunt de o naivitate de nepermis pentru vremurile noastre, dar de ce drak' ar fi un dezvoltator de spatii de birouri impotriva celor care incearca sa imbunatateasca infrastructura rutiera din zona proiectului? Vrea shpaga, sau e doar un exemplu al meseriei pe care am dus-o la perfectiunii, cea de franar???  :?

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Scrie chiar in articol de ce.
"soluţia de trafic prevăzută pentru supratraversarea râul Dâmboviţa, în cadrul proiectului de infrastructură dezvoltat de Municipalitate, afectează gradul de funcţionalitate şi profitabilitate a proiectului imobiliar.
Poate ca e vorba de NIMBY'ism, dar sunt convinsa ca sunt destui carora nu le-ar place sa le treaca ditamai podul hobanat si soseaua prin fata balcoanelor.
@vanellou: Chestia cu lipsa PUZ este o aberatie. Problemele grele sunt exproprierile si finantarile, nu PUZ'ul.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

Tocmai, ca stiu despre ce este vorba... sunt doar spatii de birouri, este adevarat, au balcoane pentru spatiile de fumat  ;) , plus ca rampa podului incepe dincolo de terenul Sema, nici gand de situatia de la Basarab cu podul in dreptul etajului 3.

Re: Stiri despre proiect mihai_atanasiu

daca nu era pauza acum aveam finalizata partea cea mai importanta din pod;

eu as fi multumit si numai cu podul finalizat si conectarea soselei Virtutii cu Spaliul.

Ce am mai gasit pe internet Cristina

E presiune mare sa se faca strapungerea. Traficul pe A1 s-a dublat in ultimii 5 ani. E cea mai circulata sosea, cu 20% mai mult ca pe DN1. Se va aglomera si mai mult pentru ca cu un curs asa bun euro/dolar va creste exportul spectaculos.
http://www.a1.ro/men/cars/autostrada-bu ... 54929.html

In 2011 nu s-a facut nimic pentru ca nu au fost bani. Nu au mai venit subventii pentru caldura de la Guvern, deci s-a umblat la investitii. Parca gasisem undeva ca Oprescu are restante la RADET la sfaristul lui 2011, deci sunt probleme
http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... urilor.htm
La o revizuire bugetara, prin toamna s-au mai gasit bani pentru pasajul de la Mihai Bravu, dar pentru Ciurel nimic
S-a terminat pasajul peste Vacaresti, poate o sa fie mai multi bani.
Eu cred ca se va termina intai lucrarea de la Berzei, eu asa as face, ca nu mai e mult.
Se va face mai repede centura pana la A1, pentru ca se face cu bani europeni. Termenul e sfarsitul lui 2013. In noi 2011 s-a atribuit. 3 luni dureaza proiectarea, 18 constructia.

Re: Stiri despre proiect telvanni

Bine ai venit pe forum Cristina.
Ma bucur ca mai avem o reprezentanta feminina printre noi.
Citeste regulamentul (daca nu ai facut-o deja) si....spor la tastat.

Numai bine!

Re: Stiri despre proiect danielstan

Ce articol despre sentinta judecatoreasca - jumatate de articol face reclama unor case de avocatura!!!
Si, precum bine scria cineva, articolul nu mentioneaza daca e sentinta definitiva sau va fi recurs.

Cat despre motivele invocate de imobiliari ("... afectează gradul de funcţionalitate şi profitabilitate a proiectului imobiliar ...") mi se par de-a dreptul hilare:
adica sa sufere orasul de aglomeratie, caci eu, dezvoltator imobiliar, vreau sa fac profit, nu ma joc.

(sa vedeti ca, daca ajunge primar Nicusor Dan, ONG-ul lui isi retrage actiunile din justitie si termina el ce a inceput Oprescu!)

Re: Stiri despre proiect vanelllou

Cine naiba e si Nicusor Dan asta sa ajunga primar? Ce-a furat? Pe cine-a injurat? Cu cine s-a batut??? Pai.... stau altii la coada.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

Nu are nicio sansa Nicusor Dan, stati linistiti.
Pana una alta azi erau cativa muncitori pe santier, faceau curatenie, e prima miscare pe care o vad dupa ceva timp...o sa incerc sa aflu ce si cum.  8-)

Re: Stiri despre proiect fbsoft

Se dezgheata santierul ??? Culmea azi a venit si primu fulg de nea... :)) Oricum ar fi misto sa se inceapa iar santierul asta si celelalte de strapungere in soseaua de centura ...

Re: Ce am mai gasit pe internet Dominatrix

Cristina wrote:
Se va face mai repede centura pana la A1, pentru ca se face cu bani europeni. Termenul e sfarsitul lui 2013. In noi 2011 s-a atribuit. 3 luni dureaza proiectarea, 18 constructia.
O mica precizare: Largirea centurii existente pe sectoarele A1 - DN7 si DN2 - A2 se va realiza cu fonduri din bugetul MT, nu cu finantare europeana. Pentru autostrada de centura "adevarata" se cauta in investitor privat, fiindca intentia este sa fie realizata in sistem PPP.

Re: Stiri despre proiect Techno

Dar termenul de finalizare a largirii centurii existente e ok, sfarsitul lui 2013?

Go to page:  1  ... 63 64 65 66 67 68 69  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”