Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 353437 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
@Domix:
Ca sa fim 'fair-play', si in articolul ala e o fraza 'dubioasa':
Întreaga lucrare are o lungime de 1.520 metri, între care o porțiune de 470 de metri va fi ocupată de pasajul denivelat
@AdrianD:
Treaba cu 'suspandata' e 'obsesia PMB', dar nu inseamna ca obsesia 'lor' trebuie sa devina si obsesia 'noastra'...
E similara cu obsesia MT de a transforma orice dumeag in 'autostrada'...
Toate cele bune!
@Domix:
Ca sa fim 'fair-play', si in articolul ala e o fraza 'dubioasa':
Întreaga lucrare are o lungime de 1.520 metri, între care o porțiune de 470 de metri va fi ocupată de pasajul denivelat
@AdrianD:
Treaba cu 'suspandata' e 'obsesia PMB', dar nu inseamna ca obsesia 'lor' trebuie sa devina si obsesia 'noastra'...
E similara cu obsesia MT de a transforma orice dumeag in 'autostrada'...
Toate cele bune!
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Prea multă tevatură cu "suspendata" asta.
La capitolul obsesii putem vorbi destul şi despre folosirea ghilimelelor... ("apostroafelor", mă rog...), dar ce rost ar avea, că oamenii înţeleg oricum mesajul, şi cu şi fără "apostroafe", aşa cum l-au înţeles şi pe cel cu "partea suspensată"...
Cele bune şi de la mine!
Prea multă tevatură cu "suspendata" asta.
La capitolul obsesii putem vorbi destul şi despre folosirea ghilimelelor... ("apostroafelor", mă rog...), dar ce rost ar avea, că oamenii înţeleg oricum mesajul, şi cu şi fără "apostroafe", aşa cum l-au înţeles şi pe cel cu "partea suspensată"...
Cele bune şi de la mine!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@AdrianD:
Si o ultima chestiune 'off-topic'...
Sa nu crezi ca noi suntem 'orbi&surzi' si nu constatam ca 'presa libera'...e libera sa poarte 'botnitza' la vedere...dupa cum 'dicteaza' patronul...
P.S.
La ghilimele, am un stoc 'inepuizabil'...
E 'moka'...
Seara buna tuturor!
@AdrianD:
Si o ultima chestiune 'off-topic'...
Sa nu crezi ca noi suntem 'orbi&surzi' si nu constatam ca 'presa libera'...e libera sa poarte 'botnitza' la vedere...dupa cum 'dicteaza' patronul...
P.S.
La ghilimele, am un stoc 'inepuizabil'...
E 'moka'...
Seara buna tuturor!
- AdrianD
-
Posted:
-
AdrianD
Va multumesc pentru comentarii. In ceea ce priveste repetarea formulei, ne mai plagiem si noi, daca tot scriem asa de mult. Daca mai aveti intrebari in lagatura cu felul in care se va circula prin zona, va stau la dispozitie. Cred ca am inteles destul de bine cum va fi, chiar daca schema aceea nu e foarte asa de clara, din ce am citit pe aici. Noi ne-am straduit destul de mult.
Va multumesc pentru comentarii. In ceea ce priveste repetarea formulei, ne mai plagiem si noi, daca tot scriem asa de mult. Daca mai aveti intrebari in lagatura cu felul in care se va circula prin zona, va stau la dispozitie. Cred ca am inteles destul de bine cum va fi, chiar daca schema aceea nu e foarte asa de clara, din ce am citit pe aici. Noi ne-am straduit destul de mult.
-
- Goldmund
-
Posted:
-
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Inca o realizare in NORD , pe motiv de aglomeratie sau sa fie pt viitoarea autostrada , nu conteza ...
Intreb si eu : pasajul este facut exclusiv pt sos Pipera , caci nu are bretele si pt alte directii .
Directia spre Pipera , este clara , pt viitor
dar directia spre oras ??? Cine va circula pe acest pasaj , nu poate avea ca directie de circulatie logica si fireasca decit Nicolae Caranfil / Beijing /Aviatorilor-Eliade . Asta este singura directie de mers de pe pasaj . Acum avem pasaje , trafic pe n-spe benzi , vine masina pe pasaj si vrea sa faca stinga spre oras ...UNDE ? Intersectia Pipera / Caranfil este zdrente , Caranfil este varza . Deci ? Acelasi lucru se intimpla si in sens invers . Mai departe ce se va intimpla cu tot acest traseu ? Sau poate nu conteaza , importana este rezolvarea problemei Pipera si a smecherilor .
Pasajul asta si interesul major pt zona , pute .
..................
Corectat ! CARANFIL .
Inca o realizare in NORD , pe motiv de aglomeratie sau sa fie pt viitoarea autostrada , nu conteza ...
Intreb si eu : pasajul este facut exclusiv pt sos Pipera , caci nu are bretele si pt alte directii .
Directia spre Pipera , este clara , pt viitor
Pasajul asta si interesul major pt zona , pute .
..................
Corectat ! CARANFIL .
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
'Caranfil' maestre, Caranfil...draga colega...
'Caramfil' e un personaj care nu exista decat in imaginarul analfabetizilor...PMB!

Ce 'vina' are omul ala sa-i 'pocim' si noi numele???
'Caranfil' maestre, Caranfil...draga colega...
'Caramfil' e un personaj care nu exista decat in imaginarul analfabetizilor...PMB!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
BINGO ! Ai pus punctul pe I ! Un mare +++ din partea mea ! Asa e, deja ma gandesc cu deosebita placere la Beijing de Bucuresti si la Piata CdG !!!. OK, vor face pasaj si aici. Si ? Suspans... Piata Victoriei ne asteapta cu bratele deschise ! Ce bine-mi pare, aici sunt deja 2 statii de metrou si un pasaj rutier. Sa vedem pe unde vor strecura si urmatoarele pasaje !!. Trebuie sa iau legatura neaparat cu Domix, e domeniul ei de activitate !
Mircea G wrote:
Directia spre Pipera , este clara , pt viitordar directia spre oras ??? Cine va circula pe acest pasaj , nu poate avea ca directie de circulatie logica si fireasca decit Nicolae Caranfil / Beijing /Aviatorilor-Eliade .
BINGO ! Ai pus punctul pe I ! Un mare +++ din partea mea ! Asa e, deja ma gandesc cu deosebita placere la Beijing de Bucuresti si la Piata CdG !!!. OK, vor face pasaj si aici. Si ? Suspans... Piata Victoriei ne asteapta cu bratele deschise ! Ce bine-mi pare, aici sunt deja 2 statii de metrou si un pasaj rutier. Sa vedem pe unde vor strecura si urmatoarele pasaje !!. Trebuie sa iau legatura neaparat cu Domix, e domeniul ei de activitate !
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
N-o mai 'deranja' degeaba pe #Domix, ca la Victoriei nu prea mai au 'pe unde'...sa faca 'prostioare'...
N-o mai 'deranja' degeaba pe #Domix, ca la Victoriei nu prea mai au 'pe unde'...sa faca 'prostioare'...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Mai stii ? Cred ca-ti dai seama ca totul e relativ... Daca cineva îi spunea lui Mircea cel Batran acum vreo 600 de ani ca exact in punctul acela plin de copaci seculari o sa fie 2 statii de metrou si pasaj rutier... Mai vorbim in anul 2612
!
Hai ca exagerez eu acum, mai scadem putin din ani, in 2112 e bine ?
Mai stii ? Cred ca-ti dai seama ca totul e relativ... Daca cineva îi spunea lui Mircea cel Batran acum vreo 600 de ani ca exact in punctul acela plin de copaci seculari o sa fie 2 statii de metrou si pasaj rutier... Mai vorbim in anul 2612
Hai ca exagerez eu acum, mai scadem putin din ani, in 2112 e bine ?
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Hai ca mai raminea sa ma spinzurati ! Are vina ca si-a facut strada strimta !!! Eu am corectat usor , problema pusa de mine , ramine !
subway guru wrote:
'Caranfil' maestre, Caranfil...draga colega...![]()
'Caramfil' e un personaj care nu exista decat in imaginarul analfabetizilor...PMB!![]()
![]()
Hai ca mai raminea sa ma spinzurati ! Are vina ca si-a facut strada strimta !!! Eu am corectat usor , problema pusa de mine , ramine !
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Din punctul meu de vedere, e perfect OK...
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
subway guru wrote:Draci ! Ce este perfect ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination