Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215038 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 297

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Nu s-a dat nimic in plus la rectificarea bugetara. Si nici PUZ'ul nu a fost aprobat. Asteptam bugetul pe 2012...

Re: Stiri despre proiect vanelllou

Dar intre timp se lucreaza. Nu stiu cine ne explica ca in zona nu se mai dau autorizatii, ca nu se face nimic etc... Poate asa e, nu mai mai aproape de 3-4 m de noua sosea....
Si vor fi voci, probabil, care ne vor expune situatia cum ca, de fapt, e vorba doar de o "Intentie". Exact.... Si asta in conditiile in care nici macar nu e un PUZ votat.... :-), deci nu prea stim ce o sa iasa in final in zona.

Poze in anexa.

2011-11-27 11.40.28 - Copy.jpg (298.31 KB; downloaded 2510 times)

2011-11-27 11.40.35 - Copy.jpg (297.22 KB; downloaded 2512 times)

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

Off-topic: Superb, superb... fratii machidoni dezvoltatori au niste gusturi extraordinare, iar arhitectii nostri... ce oameni... talent, viziune, profesionalim si verticalitate , puteti sa-mi aflati si mie autorul, ca vreau si eu proiectul pentru vreo doo blocuri in Bolentin, sa-l fac metropola!  ;)

Re: Stiri despre proiect shoppy

Pai mi se pare ca nu afecteaza soseaua, si oricum ,acolo se anunta doar o discutie in vederea unei propuneri de pud, pud care se poate respinge.

Et voila!  :D

Re: Stiri despre proiect sigusro

Salut,

Stau in zona si pot sa va spun ca acea cladire e deja construita de cel putin 1 an de zile.
Deci, ori se incearca "trecerea in legalitate" pentru cladirea cu pricina, ori e PUD/PUZ-ul pentru a descrie trecerea noii strapungeri (care se vede prin spatele blocului).

O zi buna.

Cladire de 12 etaje pe strada Dambovitie? Cred ca faci confuzie, vezi ca ai poze de pe Dambovitei in Traseul Strapungerii.

Sigusro, daca stai in zona, mai treci o data pe strada Dambovita. Eroare de confuzie, nici o cladire noua de pe strada aia nu are 12 etaje. Mai mult, o sa vezi si panoul in dreptul unui loc viran, langa acel bloc despre care cred eu ca vorbesti tu, si care are cam 6 etaje (diferenta mare).

Shoppy, eroare de confuzie din nou, eu doar am postat niste poze, si am citat ce scrie pe acel panou. Acum, sa nu ma fi inteles tu gresit, cine stie. Sa repet: pozele sunt de pe strada Dambovita, dintr-un loc care corespunde (cf. bunului simt) str. Dambovita nr. 40. Acuma, despre ce-i in capul celor din Primarie, gandeste cineva acolo etc.... nu ma bag! Nu-mi permit.

Seara buna.

Scrie strada Dambovitei si pe harta din poza daca te uiti asa sucit.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Decembrie 2011
DSC08508.JPG (236.77 KB; downloaded 2588 times)
DSC08509.JPG (298.86 KB; downloaded 2601 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

Inghet Total? Pana la primavara, vara, alegeri sau in anii urmatori cu reluarea santierului? sau "Mortua Est?"

Aha, deci de-asta nu-l faceau, nu ca n-aveau bani sau PUZ/PUG/PU... sau capu' pe umeri. :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

E prima data cand aud de treaba asta  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Stiri despre proiect chevic

Nu spune nicaieri ca sentinta e definitiva. Sema va face sigur recurs, asa incat va dura.

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”