Topic: Linii de autobuze temporare ale STB (6XX)
847 posts, 429747 views
📖 Pagination options
-
- autob368
-
Posted:
-
Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx)
autob368
Bine spus "daca ar ramane cu numaul actual de ture", deoarece pentru a se face linia 668 s-au luat dupa cum am mai spus, 2 ture din 268. Deci pe ramura de Nord ar fi ceva de genul "acceasi Marie cu alta palarie"... hai sa zicem cu 2 autobuze in plus pe acolo in timpul saptamanii (cele 4 ture ale lui 668, din care 2 sunt luate din 268). Daca s-ar face curatenie in privinta liniilor inutile, s-ar gasi cu usurinte autobuze pentru suplimentari de parc sau alte linii cu adevarat utile si necesare.
Hoffmeister wrote:
Ca sa se circule cat de cat lejer, fara sa umpli full autobuzele, ar trebui sa fie minim 6-7 autobuze. Daca 268 ramane la numarul actual de ture, o sa fie cu adevarat o provocare incepand de luni - nu mai vorbesc de celelalte linii. Autobuze sunt destule prin Alexandria, insa doar mintile luminate de la RATB decid cate si pe ce linie se duc. Seful de autobaza e un simplu executant in cazul asta.
Bine spus "daca ar ramane cu numaul actual de ture", deoarece pentru a se face linia 668 s-au luat dupa cum am mai spus, 2 ture din 268. Deci pe ramura de Nord ar fi ceva de genul "acceasi Marie cu alta palarie"... hai sa zicem cu 2 autobuze in plus pe acolo in timpul saptamanii (cele 4 ture ale lui 668, din care 2 sunt luate din 268). Daca s-ar face curatenie in privinta liniilor inutile, s-ar gasi cu usurinte autobuze pentru suplimentari de parc sau alte linii cu adevarat utile si necesare.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Azi pe linia 668 dupa ora 18 le-am vazut doar pe 4718 si 4721 de la Autobaza Alexandria. Sa vedeti luni ce cross o sa fie pentru calatori dat fiind faptul ca 668 are statia la Favorit(sens Centru),comun cu 105,126,168 si 368, iar 90 si 93 au statia pe Strada Favorit...sau poate lumea o sa aiba o surpriza si o sa afle dupa ce ajung la Orizont la shaorma
Azi pe linia 668 dupa ora 18 le-am vazut doar pe 4718 si 4721 de la Autobaza Alexandria. Sa vedeti luni ce cross o sa fie pentru calatori dat fiind faptul ca 668 are statia la Favorit(sens Centru),comun cu 105,126,168 si 368, iar 90 si 93 au statia pe Strada Favorit...sau poate lumea o sa aiba o surpriza si o sa afle dupa ce ajung la Orizont la shaorma
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Care este strada "Favorit" ?
Victor92 wrote:
...au statia pe Strada Favorit...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Sibiu. Scuze
andrei11 wrote:Victor92 wrote:
...au statia pe Strada Favorit...
Sibiu. Scuze
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
668: Ieri si azi (week-end) durata unei semi-curse aprox. 13-14 min (fara a depasi 40km/h). Stationare la Valea Oltului 12-13 min...
668: Ieri si azi (week-end) durata unei semi-curse aprox. 13-14 min (fara a depasi 40km/h). Stationare la Valea Oltului 12-13 min...
-
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
Der Hofmeister
Pe la 19:30 am vazut un 668 trecand pe la Moghioros (sens Orizont). Spre surprinderea mea, era incarcat la aproape 60% din capacitate. Sa vedem cum va fi maine.
Pe la 19:30 am vazut un 668 trecand pe la Moghioros (sens Orizont). Spre surprinderea mea, era incarcat la aproape 60% din capacitate. Sa vedem cum va fi maine.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca erai pe 178 era "fara a depasi 25km/h"
Robert24 wrote:
(fara a depasi 40km/h)
Daca erai pe 178 era "fara a depasi 25km/h"
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Se poate si mai rau: 133 azi pe Traian - maxim 15km/h..
In fine... sa revenim la 668. Il vedem maine cum face fata. Sau nu!
Se poate si mai rau: 133 azi pe Traian - maxim 15km/h..
In fine... sa revenim la 668. Il vedem maine cum face fata. Sau nu!
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Tot se vorbea mai sus despre statiile Favorit sens Centru: 69,90,93 si Favorit: 105,126,168,268,368,668.
Deci e de tot rasul,
126 care vine pe strada Sibiu cu 69,90,93 opreste pe colt pe cand troleibuzele la semafor
nu se poate desfiinta acea statie de la semafor si troleibuzele sa opreasca si ele pe colt
Tot se vorbea mai sus despre statiile Favorit sens Centru: 69,90,93 si Favorit: 105,126,168,268,368,668.
Deci e de tot rasul,
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
De fapt, ce am observat in cele 5 minute cat am stat la colt la Favorit e ca 69 opreste inainte de semafor, 90 si 93 opresc ca inainte, dupa; in plus, 69 nici nu apare pe tabla de la statia de dupa... cred ca momentan e debandada de dupa modificari (de exemplu unii soferi de troleibuz nu stiau care-i directia implicita a macazului de la Depoul Alexandria, nu e niciun indicator), asteptam normalizarea in cateva zile - o saptamana...
De fapt, ce am observat in cele 5 minute cat am stat la colt la Favorit e ca 69 opreste inainte de semafor, 90 si 93 opresc ca inainte, dupa; in plus, 69 nici nu apare pe tabla de la statia de dupa... cred ca momentan e debandada de dupa modificari (de exemplu unii soferi de troleibuz nu stiau care-i directia implicita a macazului de la Depoul Alexandria, nu e niciun indicator), asteptam normalizarea in cateva zile - o saptamana...
-
- autob368
-
Posted:
-
autob368
Liniile 69,90,93 opresc in statia Favorit situata pe Str. Sibiu. Astazi am plecat la serviciu cu troleibuzul 5371 al liniei 90 si a facut statia la Favorit, comuna cu 69 si raposatul 71. Dupa semafor, in statia de pe Bd. Drumul Taberei, aferenta liniilor 105,126,168,268,368,668 NU a mai oprit. Ca o constatare a celor doua zile de modificare a liniilor 90 si 93: linia 93, chiar si pentru o zi de week-end venea cam la 5-6 minute (observat dimineata, intre orele 9-10). Este foarte bine
Liniile 69,90,93 opresc in statia Favorit situata pe Str. Sibiu. Astazi am plecat la serviciu cu troleibuzul 5371 al liniei 90 si a facut statia la Favorit, comuna cu 69 si raposatul 71. Dupa semafor, in statia de pe Bd. Drumul Taberei, aferenta liniilor 105,126,168,268,368,668 NU a mai oprit. Ca o constatare a celor doua zile de modificare a liniilor 90 si 93: linia 93, chiar si pentru o zi de week-end venea cam la 5-6 minute (observat dimineata, intre orele 9-10). Este foarte bine
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Au aparut programele de circulatie a liniei 668.
De luni pana vineri: 10-11 min (4 autobuze)
In weekend: 17-20 min (2 autobuze)
http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20ORIZONT.PDF
http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20VALEA%20OLTULUI.PDF
Au aparut programele de circulatie a liniei 668.
De luni pana vineri: 10-11 min (4 autobuze)
In weekend: 17-20 min (2 autobuze)
http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20ORIZONT.PDF
http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20VALEA%20OLTULUI.PDF
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Şi 268 la 40 de minute în week-end
Într-un fel mă bucur că stau pe ramura ailaltă (deşi mult timp am înjurat faptul că trebuie să merg cu tramvaiul la piaţă, lucru rezolvat când s-a deschis Billa).
P.S.: Vezi că extensiile sunt cu litere mici, altfel nu le înţelege browserul.
Şi 268 la 40 de minute în week-end
Într-un fel mă bucur că stau pe ramura ailaltă (deşi mult timp am înjurat faptul că trebuie să merg cu tramvaiul la piaţă, lucru rezolvat când s-a deschis Billa).
P.S.: Vezi că extensiile sunt cu litere mici, altfel nu le înţelege browserul.
-
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
Der Hofmeister
Cele 3 autobuze mentionate au intr-adevar sistem de numarare a calatorilor. Nu degeaba le trimit pe 668, ca doar vor sa "monitorizeze permanent" situatia.
Victor92 wrote:Hoffmeister wrote:
6277 s-a ales cu un geam lateral (primul, pe partea dreapta) spart. Astazi, pe la ora 13, era stationat la Orizont.
Culmea ironiei. Cu o cursa inainte am calatorit cu el de la Drumul Taberei 35 pana la Orizont. Banuiesc ca era soferul de la schimbul 1 ( unul dintre cei mai in varsta soferi de la Floreasca ).In alta ordine de idei, le-am vazut azi pe 4694, 4709 si 4713 pe linia 668 ( mi-a scapat unul). Din cate imi aduc amintea, acestea sunt dotate cu acel aparat care numara calatorii. Oricum dupa prima zi serioasa e jale rau...cel putin pe portiunea Favorit-Posta ( Strada Valea Argesului).
Cele 3 autobuze mentionate au intr-adevar sistem de numarare a calatorilor. Nu degeaba le trimit pe 668, ca doar vor sa "monitorizeze permanent" situatia.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination