Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Linii de autobuze temporare ale STB (6XX)

847 posts, 429746 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 61

📖 Pagination options
Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) autob368

Hoffmeister wrote:
Ca sa se circule cat de cat lejer, fara sa umpli full autobuzele, ar trebui sa fie minim 6-7 autobuze. Daca 268 ramane la numarul actual de ture, o sa fie cu adevarat o provocare incepand de luni - nu mai vorbesc de celelalte linii. Autobuze sunt destule prin Alexandria, insa doar mintile luminate de la RATB decid cate si pe ce linie se duc. Seful de autobaza e un simplu executant in cazul asta.

Bine spus "daca ar ramane cu numaul actual de ture", deoarece pentru a se face linia 668 s-au luat dupa cum am mai spus, 2 ture din 268. Deci pe ramura de Nord ar fi ceva de genul "acceasi Marie cu alta palarie"... hai sa zicem cu 2 autobuze in plus pe acolo in timpul saptamanii (cele 4 ture ale lui 668, din care 2 sunt luate din 268). Daca s-ar face curatenie in privinta liniilor inutile, s-ar gasi cu usurinte autobuze pentru suplimentari de parc sau alte linii cu adevarat utile si necesare.

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Victor92

Azi pe linia 668 dupa ora 18 le-am vazut doar pe 4718 si 4721 de la Autobaza Alexandria. Sa vedeti luni ce cross o sa fie pentru calatori dat fiind faptul ca 668 are statia la Favorit(sens Centru),comun cu 105,126,168 si 368, iar 90 si 93 au statia pe Strada Favorit...sau poate lumea o sa aiba o surpriza si o sa afle dupa ce ajung la Orizont la shaorma  :evil:

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) andrei11

Victor92 wrote:
...au statia pe Strada Favorit...

Care este strada "Favorit" ?

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Victor92

andrei11 wrote:
Victor92 wrote:
...au statia pe Strada Favorit...

Care este strada "Favorit" ?

Sibiu. Scuze  :oops:

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Robert24

668: Ieri si azi (week-end) durata unei semi-curse aprox. 13-14 min (fara a depasi 40km/h). Stationare la Valea Oltului 12-13 min...

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Der Hofmeister

Pe la 19:30 am vazut un 668 trecand pe la Moghioros (sens Orizont). Spre surprinderea mea, era incarcat la aproape 60% din capacitate. Sa vedem cum va fi maine. :?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Utilizator anonim

Robert24 wrote:
(fara a depasi 40km/h)

Daca erai pe 178 era "fara a depasi 25km/h"  :evil:

Se poate si mai rau: 133 azi pe Traian - maxim 15km/h..  :evil:  :evil:  :evil:

In fine... sa revenim la 668. Il vedem maine cum face fata. Sau nu!

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Axel

Tot se vorbea mai sus despre statiile Favorit sens Centru: 69,90,93 si Favorit: 105,126,168,268,368,668. :roll:
Deci e de tot rasul, :lol:  126 care vine pe strada Sibiu cu 69,90,93 opreste pe colt pe cand troleibuzele la semafor :|  nu se poate desfiinta acea statie de la semafor si troleibuzele sa opreasca si ele pe colt   :?:

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) bercenicity

De fapt, ce am observat in cele 5 minute cat am stat la colt la Favorit e ca 69 opreste inainte de semafor, 90 si 93 opresc ca inainte, dupa; in plus, 69 nici nu apare pe tabla de la statia de dupa... cred ca momentan e debandada de dupa modificari (de exemplu unii soferi de troleibuz nu stiau care-i directia implicita a macazului de la Depoul Alexandria, nu e niciun indicator), asteptam normalizarea in cateva zile - o saptamana...

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) autob368

Liniile 69,90,93 opresc in statia Favorit situata pe Str. Sibiu. Astazi am plecat la serviciu cu troleibuzul 5371 al liniei 90 si a facut statia la Favorit, comuna cu 69 si raposatul 71. Dupa semafor, in statia de pe Bd. Drumul Taberei, aferenta liniilor 105,126,168,268,368,668 NU a mai oprit. Ca o constatare a celor doua zile de modificare a liniilor 90 si 93: linia 93, chiar si pentru o zi de week-end venea cam la 5-6 minute (observat dimineata, intre orele 9-10). Este foarte bine  ;)

Au aparut programele de circulatie a liniei 668.
De luni pana vineri: 10-11 min (4 autobuze)
In weekend: 17-20 min (2 autobuze)

http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20ORIZONT.PDF
http://www.ratb.ro/docpdf2/668%20VALEA%20OLTULUI.PDF

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Dr2005

Şi 268 la 40 de minute în week-end  :o
Într-un fel mă bucur că stau pe ramura ailaltă (deşi mult timp am înjurat faptul că trebuie să merg cu tramvaiul la piaţă, lucru rezolvat când s-a deschis Billa).

P.S.: Vezi că extensiile sunt cu litere mici, altfel nu le înţelege browserul.

Re: Linii de autobuze temporare ale RATB (6xx) Der Hofmeister

Victor92 wrote:
Hoffmeister wrote:
6277 s-a ales cu un geam lateral (primul, pe partea dreapta) spart. Astazi, pe la ora 13, era stationat la Orizont.

Culmea ironiei. Cu o cursa inainte am calatorit cu el de la Drumul Taberei 35 pana la Orizont. Banuiesc ca era soferul de la schimbul 1 ( unul dintre cei mai in varsta soferi de la Floreasca ).In alta ordine de idei, le-am vazut azi pe 4694, 4709 si 4713 pe linia 668 ( mi-a scapat unul). Din cate imi aduc amintea, acestea sunt dotate cu acel aparat care numara calatorii. Oricum dupa prima zi serioasa e jale rau...cel putin pe portiunea Favorit-Posta ( Strada Valea Argesului).

Cele 3 autobuze mentionate au intr-adevar sistem de numarare a calatorilor. Nu degeaba le trimit pe 668, ca doar vor sa "monitorizeze permanent" situatia. :lol:

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 61

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464105 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”