MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 506045 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

Adusesera un concasor pt a face bucati tot ce a demolat..Tot coltul(cladirea) e demolat si in curand si transportata

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie ionescu63

Azi se turnau peretii mulati in zona in care au fost demolate dughenele de pe Trafic Greu. Santul de ghidaj a fost prelungit pana in zona fostei cladiri MISA.

O chestie care mi s-a parut ciudata: bucati de caramizi si zidarie sparte erau imprastiate peste tot in aceasta zona.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie subway guru

Au nivelat terenul cu molozul din demolare...s-a folosit material 'reciclat', nerecuperabil, si s-a 'economisit' niste balast...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Victor92

Statia de tramvai de la Razoare va fi mutata in viitorul apropiat. La capatul peronului ( sens Depoul Militari) deja au inceput sa scoata bordurile si sa le apropie de linia de tramvai si a fost pus stalpul ce tine indicatorul statiei.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie GAC

Astazi am trecut prin zona si pot spune ca nu mi-a placut ce am vazut....santier parasit. Erau doar cativa paznici. Masinaria Kelly era dezasamblata (capatul sapator era la pamant, langa utilajul cu brat de macara; cablurile erau desfacute).
Nu inteleg ce sa intampla.... daca aceasta parasire de santier e cumva din cauza vacantei de sarbatori....pot spune ca e o vacanta cam lunga... sper ca atunci cand vine vremea rea sa nu se opreasca iar din diverse motive.
Pot spune ca aceasta pauza accentueaza sentimentul dezolant. Nu cred ca in acest ritm o sa reuseasca sa bage vreo cartita pana in vara, poate nici pana in toamna.

Reluarea lucrarilor e 'programata' dupa Sf Ion, pe 9 ianuarie... :geek:

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Nightwolf

GAC wrote:
Astazi am trecut prin zona si pot spune ca nu mi-a placut ce am vazut....santier parasit. Erau doar cativa paznici. Masinaria Kelly era dezasamblata (capatul sapator era la pamant, langa utilajul cu brat de macara; cablurile erau desfacute).
Nu inteleg ce sa intampla.... daca aceasta parasire de santier e cumva din cauza vacantei de sarbatori....pot spune ca e o vacanta cam lunga... sper ca atunci cand vine vremea rea sa nu se opreasca iar din diverse motive.
Pot spune ca aceasta pauza accentueaza sentimentul dezolant. Nu cred ca in acest ritm o sa reuseasca sa bage vreo cartita pana in vara, poate nici pana in toamna.

Sincer nu mi se par 2 saptamani cu ocazia sarbatorilor de iarna o vacanta cam lunga ... hai sa nu fim neseriosi pe tine daca te-ar lua sefu sa muncesti pe 01 ianuarie la schimbul 1 cred ca l-ai impusca...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

Arata-mi si mie o ţară  "normala" la cap unde nu se munceste din 24 Decembrie si pana in 9 Ianuarie...
Oricum eu in 1 Ianuarie la ora 8,00 sunt la munca, pe deasupra trebuie sa fiu si cu fiola 0,  si nu-mi impusc sefu in cap...Dar asta e alta poveste.
Sa nu va ganditi ca sunt sofer ca nu sunt...mai exista si alte domenii de activitatre unde trebuie sa fi cu capul limpede pe 1 Ianuarie dimineata.

Nu uita ca in constructii se lucreaza tot anul ore suplimentare...fara numar...fara numar...
Singura 'exceptie', prin traditie, e intre Craciun si Sf. Ion...
Ori suntem ortodocsi, ori '(ne)pocaitzi'...
Tu pentru ce 'pledezi'? (ca stiam ca faci parte din prima categorie, nu dintr-a doua...)
La 'Catedrala' ai vazut tu sa se miste ceva in perioada asta? (ca acolo 'programul' e stabilit de Patriarhie)...
Daca e 'sarbatoare'...e sarbatoare...daca e de 'treaba'...e de treaba... :mrgreen:
Bun, ne-am 'botezat' si ras-botezat, ne-am odihnit...si ras-odihnit...de luni...capu' la fund... :lol:  :lol:  :lol:
si o luam din nou 'd'a capo al fine'... 8-)

Off topic
 Problema cu Ortodoxia este alta. Ok, de acord, liber intre 25 Decembrie si 7 Ianuarie, dar sa se mai duca lumea si la biserica...asta daca e sa facem legatura cu Ortodoxia. Daca o tinem numai in petreceri culinare in perioada asta, nu mai tine de Ortodoxie.
Treaba cu orele suplimentare nu tine, nu cred ca cei din constructii lucreaza pentru 1000 lei / luna.
Si apropo de Ortodoxie, daca Sf Ion cade miercuri sau vineri este dezlegare la peste. Vreau sa stiu si eu câţi dintre cetatenii veseli care se declara ortodoxi si "comemoreaza" pe Sf Ion mananca de post / peste de Sf. Ion cand cade in zilele de post.
Este gresit sa legam zilele aniversare dintre Nasterea Domnului si Sf Ion de orodoxie pentru toata lumea.
Apropo de asta, in 25 Decembrie se sarbatoreste Nasterea Domnului si nu Craciunul. Cine sarbatoreste " traditional" Craciunul nu prea merita sa aiba liber pana pe 7 Ianuarie pe motiv de religie.
Pe vremea "cealalta / cealalta'' ( de dinainte de 1947 ) in Joia Mare si Vinerea Mare (inainte de Inviere) teatrele aveau reprezentatiile suspendate.
Imi mentin parerea ca pentru cei care deabia asteapta zilele acestea ca sa manance / sa se imbete si atata tot, 2 saptamani de repaus pe de-a moca este colosal - si mai ales ca e pe banii statului - adica ai nostri, ai tuturor, nu este o societate privata.
La o Soc. privata care o cunosc si se respecta ( atelier auto - AUTORIZAT DACIA) s-a lucrat pe 27 - 31 Decembrie si de pe 3 Ianuarie. Si oamenii nu castiga ca cei din constrructii, asta e sigur.
Punct pentru Off topic

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

Prin 2000 sau 2001 se construia turnul unei banci din piata victoriei. Se lucra si in duminica pastelui.
Poate pt ca aia stiu sa faca un contract beton, cu clauze stricte in cea ce priveste termenele de executie?

Fals!!!
Un contract 'beton' specifica 'in clar' ca sarbatorile locale traditionale 'autohtone' trebuie respectate 'cu sfintzenie'...
De 'Pasti' n-au decat sa lucreze musulmanii... :evil:
@andrei11:
de ce nu se inghesuie mai nimeni sa lucreze 'in constructii' daca e asa o 'belfereala' cum zici tu???
Hai, mai las-o, ca 'macane'... :lol:
Daca s-ar fi lucrat in perioada asta la 'Catedrala Patriarhiei' mai ziceam, dar asa, 'ciocu' mic'... ;)

subway guru wrote:
de ce nu se inghesuie mai nimeni sa lucreze 'in constructii' daca e asa o 'belfereala' cum crezi tu???

Nu te contrazic, nu am lucrat nici o secunda in constructii. Ce am spus insa mai inainte ramane valabil.
Scoate fraza aceea Treaba cu orele suplimentare nu tine, nu cred ca cei din constructii lucreaza pentru 1000 lei / luna. din afirmatia de dinainte, restul ramane in picioare. Luni oricum voi trage o raita pe santier. Sper sa nu fie lumea "dupa '' Sfantul Ion, adica fara chef de treaba.
Tin sa te anunt ca "vizita'' va fi perpedes, deci voi fi un "fin observator" si nu o voi face "din viteza masinii". De la "Rau", via "Vale'' pana departe, la Razoare.

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463820 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”