Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1883839 views

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente Chev Celios

097 a fost cel implicat am mai spus. Acesta a mai mers ceva metri dupa impact. 4016 probabil ca era dupa el si a fost primul care a ajuns si sa oprit la locul impactului.

Re: Accidente,incidente Dominatrix

097 este fabricat la Electroputere, deci daca l-a "pupat" mai bine decat un CH-PPC, de exemplu, nu este de mirare.
Ce zice presa:

Martoră la accidentului lui Lucescu: El nu avea viteză. Tramvaiul l-a lovit, a ricoşat în mine şi s-a oprit în stâlp

http://www.antena3.ro/romania/martora-l ... 50459.html

Vatmanul care l-a lovit pe Mircea Lucescu: Este primul accident cu victime în care sunt implicat

http://www.antena3.ro/romania/vatmanul- ... 50454.html

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Mircea G

Cam multe vorbe pt un prost , pacat de tramvai .

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Acolo era linie continua, deci vina apartine 100% soferului masinii, tramvaiul avea "cale libera".

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Mircea G

Utilizator anonim wrote:
Acolo era linie continua, deci vina apartine 100% soferului masinii, tramvaiul avea "cale libera".

Corect .
Citeam pe undeva urmatoarele : "Al doilea sofer implicat in accident, Gabriela Husain, a povestit cum s-a intamplat totul:

"L-a invartit o data pe sosea, l-a proiectat .. m-a sters putin pe mine si a intrat in stalp (...) Deci, domnul Lucescu l-am vazut pe linia de tramvai, nu mi-am imaginat ca tramvaiul va intra in dansul. Am incetinit ca sa-i acord prioritate, ca sa nu blocheze tramvaiul, si in secunda urmatoare l-a pocnit tramvaiul, l-a invartit pe sosea, m-a sters un pic pe mine si s-a oprit in stalp. Eu eram in masina neagra. " "....
intrebarea mea este : soferita asta ce vina are ? de ce a oprit pt a da prioritate ? Ea a blocat traficul din spatele ei si a indemnat practic la trecerea lui asta peste linia de tramvai .
Eu consider normal ca si ea sa plateasca si chiar un control la psihiatrie , atita timp cit ea spune ca nu credea ca va da tramvaiul peste el . Daca la mintea ei tramvaiul este bicicleta si poate vira sau opri in 2 m , are probleme grave .
Practic ea ar trebui sa fie considerata partasa la accident si nu victima .

Re: Accidente,incidente subway guru

A acorda 'asistenta' celor aflati in 'dificultate' in trafic nu e o vina ci un 'merit'...
Daca ar fi apasat pe pedala de acceleratie am fi avut un accident mortal cu trei victime...asa, s-a protejat si pe ea si pe ceilalti...la limita evitarii oricarui accident...
Singura ei 'vina' e ca nu avea 'telecomanda' sa apese si pe pedala de frana a lu' Nea Lucescu...sau sa-i 'blocheze volanul' pe 'inainte' cand a virat stanga peste dunga continua...
#Nightwolf, tu ce zici?
Ca esti mai 'meserias' decat noi totzi la un loc...

Re: Accidente,incidente DanCld

OT: am zburat in acelasi avion catre Bucuresti cu Mircea Lucescu, Dan Petrescu si inca un jucator roman din spatiul ex-sovietic. Pe Lucescu oamenii aia de la paza erau sa il dezbrace pana la chiloti fiindca declansa permanent detectorul de metale - incaltat, descaltat, cu buzunarele pe afara, cu sacou sau cu sacoul in tava la scanarea cu raze X. Azi am aflat si cauza - are un stent montat pe inima. Unii oameni si-o cauta indiferent de antecedente...

Re: Accidente,incidente subway guru

Tot OT:
Am avut si eu o 'experienta' in direct, dar cu Dan Petrescu, pe o cursa Tarom de la Londra, cu ani buni in urma, cand era inca 'vedeta' la Chelsea.
El sedea undeva pe locurile din spate si locul de langa el era liber, desi avionul era aproape 'full'...
Pe la jumatatea zborului, fumator 'inrait' ce eram (la vremea aia pe Tarom inca se permitea fumatul la coada avionului) m-a apucat 'pofta' de o pipa...M-am dus la el si l-am intrebat daca l-as deranja cu ceva si daca-mi permite sa ma asez pe locul liber ca sa 'pufai' o tigara'...mi-a raspuns extrem de modest si politicos ca desi nu fumeaza, n-are nimic 'impotriva'...
Intors la 'locul meu' am descoperit in ziarul romanesc difuzat in avion de stewardese un articol 'taman' despre el...drept pt care m-am dus din nou la el ca sa-l intreb daca-l intereseaza (el citea un ziar englezesc)...
Reactia lui a fost pt mine de-a dreptul 'uluitoare'...atata mi-a multzumit si mi-a aratat 'recunostinta' de parca am fi fost 'prieteni la catarama' de cand lumea si pamantul...
Astia doi, sunt 'fotbalisti din generatia de aur', alta 'plamada', nu ca 'ageamii' din ziua de azi care daca se afla la volanul 'bolidului' din dotare, abia asteapta ca sa faca 'terci' pe zebra cat mai multi pietoni nevinovati...de fapt Nea Luce nici nu conducea un 'bolid'...
In cazul de fata, cred ca lu' Nea Lucica, 'varsta' i-a jucat 'o festa'...
Fostii mari sportivi raman cu impresia ca 'reflexele' lor sunt tot alea de la 'tineretze'...desi viatza zice cu totul si cu totul 'altceva'...
Asta nu-l 'disculpa' de 'vina' de a fi calcat pe dunga continua...ca ce-ti faci cu mana ta...tot 'lucru manual' se cheama...

Re: Accidente,incidente Dominatrix

Legat de accidentul despre care s-a discutat mai sus, i s-a intocmit dosar penal lui Mircea Lucescu pentru vatamare din culpa:

http://www.gandul.info/news/mircea-luce ... pa-9131437

Re: Accidente,incidente andrei11

Da, e o procedura standard, putin ilogica, nu se poate  sa ti se intocmeasca dosar de vatamare din culpa cand cel vatamat esti chiar tu. Evident ca solutia este NUP, dar asta e procedura...
Ăştia de la Gandul sunt creti la minte, a fost o singura victima in masina, persoana din dreapta nu a patit absolut nimic, nu a fost necesara nici transportul acesteia la spital, sau s-a procedat ca si cand se accidenteaza fotbalistii, a fost transportata la spital si dupa aceea a plecat acasa pe propriile picioare.
Stiti fotbalistii care se dau accidentati, transportati cu targa in afara terenului, se coboara de pe targa si solicita in urmatoarea secunda intrarea in teren.
Sau te dai singur in judecata si mai ceri si despagubiri...

Re: Accidente,incidente Der Hofmeister

RATB: Vatmanul a făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului cu Lucescu

Vatmanul tramvaiului implicat în accidentul cu Mircea Lucescu a respectat normele de circulaţie preventivă şi a făcut tot posibilul pentru evitarea incidentului, utilizând toate sistemele de frânare cu care este dotat tramvaiul, susţin reprezentanţii RATB, potrivit Mediafax.

"Acesta (vatmanul - n.r.) a utilizat toate sistemele de frânare cu care este dotat tramvaiul, frâna electrodinamică de serviciu, frâna electrohidraulică de oprire şi staţionare şi frâna electromagnetică cu patină, pentru situaţii deosebite, însă spaţiul redus dintre tramvai şi autoturism nu a permis oprirea tramvaiului şi evitarea totală a evenimentului de circulaţie", se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) remis, luni.

Vatmanul împlicat în accidentul cu antrenorul Mircea Lucescu are o vechime de 19 ani în cadrul regiei şi în toată această perioadă nu a fost implicat în accidente rutiere din culpă proprie, fiind un bun profesionist, se mai arată în document

"Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului. Am avut o reacţie cât se poate de rapidă şi am acţionat toate sistemele de frânare de care dispune tramvaiul. Dacă era un conducător mai puţin experimentat în locul meu, nu reacţiona atât de prompt", a spus vatmanul, citat în comunicat.

Reprezentanţii regiei au mai precizat că întregul personal de bord al RATB este supus controalelor medicale periodice la cabinetele de medicina muncii, conform legislaţiei în vigoare.

Într-un interviu din ediţia de luni a Gazetei Sporturilor, Mircea Lucescu a afirmat că tramvaiul ar fi putut evita coliziunea.

"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!", a spus Lucescu.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit vineri într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală.

Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă. În urma accidentului, Lucescu a suferit multiple fracturi ale coastelor şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept.

Lucescu a fost supus, duminică, unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea lichidului acumulat în cavitatea toracică. Medicii au anunţat luni că starea postoperatorie este bună şi nu au apărut complicaţii.

www.antena3.ro

Re: Accidente,incidente andrei11

Lucescu abereaza. Nu-l inteleg, poate din orgoliu.

Re: Accidente,incidente Axel

andrei11 wrote:
Lucescu abereaza. Nu-l inteleg, poate din orgoliu.

Vedetele. :?  :?

Re: Accidente,incidente Gabi23

Este specific lui... mereu e de vina altcineva: arbitrii, valentin ceausescu, jucatorii adversi, gazonul etc. Ma mir ca n-a zis ca nu i s-a parut ca tramvaiul era condus de Emerich Jenei  :roll:. Niciodata nu si-a asumat raspunderea... Multa sanatate si atat!

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463945 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”