Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353425 views

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

@andrei11:
Buna idee, hai sa ne ocupam o tzara si de Gramatichie..ca nu e suficienta o singura 'prostie'...
...dintre care partea suspendată
Romaneste se zice 'din care' (asa cum zici si tu...pasajul propriu-zis...bla, bla, bla)...
Pana la absolvirea 'unui curs de perfectionare' in exprimare...'din care' sa rezulte ca a 'bagat ceva la cap'...ramane 'Marele Blond'...in off-side...
Las' ca nu-i strica si lui o minuscula 'corectie'...ca unde 'bate' Guru...creste... :mrgreen:
P.S.
@shoppy:
acum cateva zile tocmai eram pe punctul sa-l 'laud' si sa-l mangai bland pe creshtet...
P.S.
Nu vreau sa recurg inca la 'suprema insulta':
Bine bai 'umanistule', nu ti-e asa un pic de jena sa te 'corecteze' un inginer la manuirea 'corecta' a limbii romanesti?
Dar daca ma 'fortzeaza' am sa o fac 'fara sa clipesc'...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Cunosc si eu doi ingineri, ambii in domeniul feroviar, un prieten metrorist, si bunicul meu (Dumnezeu sa-l odihneasca), inginer sef la EP pe vremea Sulzerelor. Ambii te corecteaza, sau daca n-au tupeu se uita urat la tine, daca o iei pe aratura cu gramatica. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Techno

In imaginea asta, nu inteleg cum poti merge spre Pipera venind dinspre Baneasa pe B. Vacarescu, mergi pe Avionului si apoi stanga, ca nu se distinge nimic din ce au pus baieti acolo.
Venind pe B. Vacarescu dinspre oras cum faci stanga spre N. Caranfil?

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... _0001.jpeg

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Pai sub pasaj o sa fie intersectie clasica

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Techno

Din desen nu se distinge prea bine, parca e o sageata la stanga pe banda 3 spre Caranfil. Oricum liniile alea de tramvai sunt facute de zici ca e linia 41.

@ByOnu:
Stii de ce?
Pt ca o gandire limpede si coerenta se reflecta intr-o vorbire clara si corecta...si 'invers'!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Cine poate sa (ne)clarifice care este actuala stare a lucrarilor(pasaj/la sol)? Soseaua Pipera a fost largita si asfaltata(plus trotuarele)pana la Pasajul Pipera ? - nu am vazut poze...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, a fost largita dar nu este folosit decat un singur sens.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului elloyy

bercenicity wrote:
Hmm.. ii dau drumul fara sa termine si breteaua dinspre Barbu Vacarescu spre Pipera? Ca in weekend era doar sant acolo...

pai nu stiu daca iti dai seama, dar nici cealalta bretea nu e gata. acolo e drum provizoriu, deci dupa ce termina breteaua BV-Pipera probabil or sa devieze tot traficul pe acolo, o sa razuiasca pe unde se merge acum, plus completat la fundatie pe banda lipsa, plus trotuare...
dar asta nu inseamna ca nu poti sa circuli bine mersi pe sus, pe partea 'suspendata' :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

shoppy wrote:
Da, a fost largita dar nu este folosit decat un singur sens.

mersi, shoppy!

A aparut 'pe lateralele' tablierului si o 'banda luminoasa'...
O fi si asta tot cu LED-uri colorate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Aron

subway guru wrote:
A aparut 'pe lateralele' tablierului si o 'banda luminoasa'...
O fi si asta tot cu LED-uri colorate?

Da....mi-a zis cineva care a lucrat acolo....va fi exact cum e si la Basarab 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

Asa zice si presa:

VIDEO Spectaculos: vezi cum va arăta Pasajul Pipera noaptea când e iluminat

Pasajul Pipera, care ar urma să fie deschis circulaţiei în curând, va beneficia şi pe timpul nopţii de un iluminat spectaculos. „Adevărul” vă prezintă cum va fi iluminat pasajul pe timpul nopţii.

Video: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 8116.html#

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului sandilaul

nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi vedea un lucru atat de spectaculos  :lol:

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”